Chakratyöpajat

Intiasta ja Tiibetistä kotoisin olevaan perimätietoon pohjautuva chakrasysteemi pitää pääosin sisällään seitsemän hienovaraisen energian jakajaa kehossamme. Nämä kolmiulotteiset energiakeskukset sijaitsevat määrätyssä järjestyksessä, suorassa linjassa selkärangan juuresta päälaellemme saakka energiakehomme eri kohdissa ja ne kuljettavat elämänvoimaa sisällämme pyörimisliikkeen vaikutuksesta. Käsityksesi itsestäsi kokonaisuutena, asenteesi ja käyttäytymisesi sekä tilanteet ja ihmiset, joita vedät puoleesi, kuvaavat kaikki kuinka energia virtaa tai on virtaamatta energiatasolla seitsemän päächakrasi läpi. Erinnäisistä syistä johtuen chakroihin saattaa muodostua tukkeumia, ne voivat olla liian avoimia tai ylikuormittuneita, jolloin saattaa aiheutua fyysisiä, psyykkisiä, mentaalisia tai henkisiä vaivoja.

Tasapainon palauttamiseksi on monia eri keinoja, joihin paneudumme näiden Chakratyöpajojen merkeissä. Aistimme värejä ja harmonisoimme chakrojamme vaihtelevasti muun muassa mielikuvien, kivien, eteeristen öljyjen, tanssin ja musiikin sekä värienergisten Aura-Soma tuotteiden kautta tarjoten hyvää oloa sisäiselle sateenkaarellemme. Energiakehon puhdistaminen, chakrojen tasapainottaminen ja ajatusten keskittäminen antavat mahdollisuuden muuttaa vastoinkäymiset vahvuudeksi ja toteuttaa harmoniassa syvimpiä toiveitamme, luoda mielenrauhaa ja sopusointua oman itsemme kaikilla olemustasoilla.

Järjestämme Energiakeskus Indigossa yhteensä kahdeksan (1.-7. + ananda khanda) Chakratyöpajaa talvella, keväällä ja kesällä 2020. Voit osallistua niihin kaikkiin tai voit myös osallistua vain sinua eniten houkuttelevien värien ja chakrojen maailmoihin. Chakratyöpajat ohjaa Aura-Soma konsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

  • Workshopin vetäjä: Anna Maria Pajarinen
  • Kurssipaikka: Energiakeskus Indigo, Espoo
  • Hinta: 40 €