Suojelusenkelit turvanasi

Tuhansien enkeleiden joukossa on myös niitä, jotka liitetään tiettyyn tehtävään, laatuun tai ominaisuuteen. Näitä enkeliolentoja, kuten muitakin enkeleitä, voi kutsua itsensä tai muiden avuksi joko ääneen tai hiljaa mielessään hetkellä, jolloin kaipaa rohkaisua ja suuntaa elämässään. Enkelin nimen tietäminen on tällöin suureksi avuksi – anna pyyntösi kohota rauhallisesta, viisasta sisimmästäsi ja luota siihen, että saat apua.

Ihmeiden enkeli

Rakkauden voima luo ihmeitä – kaikki ihmeet alkavat rakkaudesta ja rakentuvat luottamuksesta. Löydä kaikki ihmeet elämästäsi!

Enkeli: Taivaallisiin hallitsijoihin kuuluva enkeliryhmä Hyveet tai Vallat lahjoittavat ihmeitä korkeuksistaan. Tähän ryhmään katsotaan kuuluviksi seuraavat enkelit: Mikael, Rafael, Barbiel, Uzziel, Peliel ja alunperin myös Saatana.

Menestyksen enkeli

Saavutat menestyksen tekemällä sitä mitä sydämesi todella haluaa. Kun sielusi on rikas, maallinen vauraus seuraa.

Enkeli: Anauel on menestyksen ja vaurauden enkeli, joka suojelee myös oman yrityksen perustavia ihmisiä.

Myötätunnon enkeli

Myötätunto ympäröi meitä kuin peitto, myötätunnon antaminen lämmittää sielua. Myötätunto on sielun mittapuu.

Enkeli: Arkkienkeli Rafaelin lukuisiin titteleihin ja työtehtäviin kuuluu parantamisen, runsauden, luovuuden ja totuuden lisäksi myös myötätunnon enkelinä oleminen.

Ohjauksen enkeli

Todellinen ohjaus tulee sydämestä. Luottamuksella ja rakkaudella seuraat aina oikeaa polkua.

Enkeli: Mahtava arkkienkeli Gabriel hallitsee Ohjauksen enkeleitä, joiden tehtävänä on auttaa meitä ymmärtämään elämämme suunnitelma.

Parantamisen enkeli

Keho ei voi olla täydellisen terve ennen kuin sielu on kokonainen. Ravitse sielua rakkaudella, myötätunnolla ja antamisella.

Enkeli: Virallinen parantamisen enkeli on arkkienkeli Rafael, joka tarun mukaan kantaa mukanaan kultaista voidetta vaivojen hoitamiseen. Lisäksi kaikki serafit ovat parantamisen enkeleitä, sana serafi tarkoittaa ’parantajaa’ ja heidän symbolinsa, lohikäärmeet ja käärmeet, edustavat parantamisen voimia.

Rakkauden enkeli

Rakastaaksesi toista, on sinun rakastettava itseäsi. Saadaksesi rakkautta, on sinun annettava rakkautta vapaasti. Rakkaus on henkistä energiaa, joka sitoo kaikkia olemassa olevia. Ehdoitta annettu rakkauden lahja palautuu kymmenkertaisena. Antamalla rakkautta ravitset sieluasi!

Enkeli: Rakkauden enkelin titteliä kantavat monet enkelit: Haniel, Donquel, Liwet, Rahamael, Rafael ja Theliel. Myös kaikkia serafeja kutsutaan rakkauden enkeleiksi, koska rakkaus on heidän esenssinsä.

Rauhan enkeli

Taistelemme toisiamme vastaan ainoastaan silloin, kun olemme sodassa itsemme kanssa. Elääksemme harmoniassa muiden kanssa on meidän ensin saavutettava sisäinen rauha.

Enkeli: Arkkienkeli Mikael on rauhan vartija. Myös arkkienkeli Gabriel kuvataan usein taiteessa oliivinoksa kädessään mikä symboloi hänen asemaansa rauhan lähettiläänä.

Tasapainon enkeli

Sinun on oltava tasapainossa itsesi kanssa, jotta voit etsiä tasapainoa muiden kanssa. Sielua ravitaan rakkautta antamalla.

Enkeli: Arkkienkeli Mikaelia nimitetään toisinaan tasapainon mestariksi.

Toivon enkeli

Löydä muista ihmisistä rakkautta ja toivoa. Älä tuomitse, säilytä suvaitsevaisuus. Luottamus ja rakkaus tarjoavat ikuisen toivon.

Enkeli: Serafeihin tai kerubien kuoroon kuuluva toivon enkeli Phanuel on korkealle arvostettu taivaanolento, jonka nimen sanotaan karkoittavan pois pahoja henkiä.

Viisauden enkeli

Kokemus yksin ei ole viisautta. Viisauden saavuttaa vain silloin, kun sielu osallistuu kokemukseen. Avaa sydämesi sisäiselle kokemiselle!

Enkeli: Kabbalan mukaan viisauden enkeli on Chokmah (Chochma, Hokhmah) – sana, jonka hebreankielinen sivumerkitys on juuri viisaus.

Ystävyyden enkeli

Todelliset ystävät antavat ehdottoman rakkauden ja tuen. He ovat korvaamattomia lahjoja, arvosta heitä ja anna heille itsestäsi.

Enkeli: Persialaisen mytologian mukaan Mihr (Miher, Mihir, Mithra) on ystävyyden enkeli. Näissä taruissa hän edustaa myös rakkautta ja veljeyttä sekä syyskuuta.