Energiakeskus Indigon verkkokaupan maksutavat ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Energiakeskus Indigo/Nature Shop Finland Oy (y-tunnus 1110224-8, VAT-tunnus FI11102248), Ristiniementie 32-34 L, 02320 Espoo. Toimitamme tilauksia vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille osoitteisiin Suomessa, emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle tai ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Energiakeskus Indigon verkkokaupan (toimi aiemmin osoitteessa www.eBoutique.fi) tuotteita on helppo tilata internetin välityksellä suoraan kaupan tuotesivuilta ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen summa, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin ja asiakas vastaa antamiensa tietojen paikkansapitävyydestä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, joka tukee maksujenvälitystä seuraavien maksutapojen kanssa:

  • Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. * Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio.
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitukset lähtevät meiltä pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Joskus tilausten käsittely saattaa kuitenkin ruuhkautua ja toimitusajat voivat hiukan venyä – mikäli toimituksen arvioidaan kestävän poikkeuksellisesti pidempään tai tuote on loppunut, ilmoitetaan tästä viipymättä asiakkaalle.

Tilatut tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Matkahuollon Lähipakettina asiakkaan toimitusosoitetta lähinnä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen tai kirjepostitse Postin kautta suoraan ilmoitettuun osoitteeseen. Asiakkaan erityistoiveesta toimitus on mahdollista lähettää myös noudettavaksi Postista tai pakettiautomaatista. Matkahuolto, R-Kioski ja Posti ilmoittavat lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Lähetystä säilytetään vastaanottavassa Matkahuollon pakettipisteessä tai R-kioskissa 7 vuorokautta, Postin Lähilokerossa 2 päivää ja Postin palvelupisteessä 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautetaan, mikäli vastaanottaja ei ole noutanut tilaustaan.

Veloitamme posti-, pakkaus- ja toimituskuluja kaikista tilauksista yhteensä 4,90 euroa (sis. alv 24 %) ja tämä kulu lisätään automaattisesti jokaisen tilauksen loppusummaan. Kulut ovat siis samat paketin tai kirjeen koosta riippumatta. Palautuneiden tilausten uudelleen lähetyksestä perimme toimituskulut 12,90/lähetys, joka sisältää palautuneen lähetyksen lunastuskulut.

Päivitämme lähetystunnukset verkkokaupan tilauksen erittelyyn heti Postin, R-kioskin tai Matkahuollon rekisteröityä lähetykset kuljetettavaksi vastaanotetuiksi, lähetystunnuksen avulla on helppo seurata internetissä lähetyksen etenemistä.

Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista ja palautukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon kautta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Mahdollisten palautusten yhteydessä pyydämme ottamaan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)energiakeskus.com lisäohjeiden saamiseksi. Tuotteet on palautettava käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan, cd-levyjen tulee olla sinetöityjä ja korujen tuotetietomerkki paikoillaan. Mikäli tuote on käytetty tai edellä mainitut muut asiat eivät täyty, tuotteen arvo alenee 100-prosenttisesti ja näin ollen käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Huom! Korvakoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä johtuen, koska emme voi myydä palautettua tuotetta uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

Mikäli tuote on viallinen, rikkoontunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(at)energiakeskus.com lisäohjeiden saamiseksi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta ja virheilmoituksen saatuamme neuvottelemme asiakkaan kanssa sopivasta ratkaisusta. Jos lähetys on vioittunut kuljetuksen yhteydessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös Matkahuoltoon tai Postiin. Energiakeskus Indigo hyvittää tavanomaisella tavalla Matkahuollon tai Postin kautta aiheutuvat palautuskustannukset, jos tuote on asiakkaalle tullessa vaurioitunut, rikki tai muuten puutteellinen, mikäli palautuksesta on sovittu etukäteen. Emme lunasta sopimattomia tai postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostilla osoitteessa info(at)energiakeskus.com.

Tietosuoja

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä mihinkään tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Energiakeskus Indigon verkkosivujen ja asiakkaan välillä on suojattu yhteys. Maksuvaiheessa asiakas siirtyy ulkopuolisen maksunvälittäjän sivulle, joka vastaa oman palvelunsa tietosuojasta. Energiakeskus Indigon sivujen ja maksunvälittäjän sivujen välillä tilauksen tiedot sekä maksutapojen yhteydessä kuvatut asiakastiedot siirretään salatun yhteyden kautta.

Tuotevastuu ja vahingonkorvaukset

Pyrimme aina virheettömien tuotteiden toimittamiseen, mutta toisinaan mukaan voi eksyä maanantaikappale. Kannamme yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa lain mukaisen vastuun virheistä ja tuotteen aiheuttamista vahingoista. Virhetapauksissa pyrimme aina ensin ratkaisemaan ongelmat yhdessä asiakkaan kanssa.

Toimitusehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Energiakeskus Indigon ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Ehdot päivitetty viimeksi 27.07.2021.