Nettibutiikin tuoteinfot

Energiakeskus Indigon verkkokauppa (entinen eBoutique.fi) on täynnä väriä, iloa ja hyvää oloa kaikille aisteille: väri- ja kivienergiaa, tuoksuja, musiikkia, kristalleja, koruja ja kaikkea muuta ihanaa monella eri tasolla. Pyrimme löytämään valikoimiimme tuotteita, jotka tuovat piristystä, tunnelmaa ja taianomaisia hetkiä arkeen, aistinautintoja keholle sekä mielelle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi sekä ylläpitämiseksi, oman itsen ja ympäristön parhaaksi.

Aura-Soma värienergiatuotteet

Oman hyvinvointisi parantaminen ja itsesi kehittäminen on sinun valintasi. Aura-Soma Colour Care System tuotteissa olevien värienergioiden avulla voit tietoisesti käyttää värien voimia ja mahdollisuuksia myönteisten muutosten aikaansaamiseksi elämässäsi ja auttaa sitä kautta tulevaisuutesi muokkautumista. Aura-Soma tuotteet koostuvat erittäin laajasta valikoimasta mielikuvitusta ihmeellisemmistä värien, kasvien ja kivien energioista.

Kaikki Aura-Soma tuotteet ovat erityisellä tavalla energisoituja, jotta niiden luonnollinen elämänvoima olisi tehokkaimmillaan. Tuotteet valmistetaan rakkaudella ja äärettömän huolellisesti. Ainutlaatuisen sisältönsä vuoksi tuotteiden ulkonäössä saattaa esiintyä muutoksia ajan myötä. Tämä ei kuitenkaan muuta Aura-Soma tuotteista saatavia hyötyjä millään tavalla – energeettisesti tuotteiden ominaisuudet pysyvät ennallaan muutoksista huolimatta. Värienergisten tuotteiden kehityksessä Aura-Soma Products Ltd kulkee korkealla aallonharjalla, modernin teknologian ja tutkimustyön huipulla. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet sisältävät ainoastaan turvallisia, puhtaita ainesosia ja niiden edistävät sekä hyväätekevät vaikutukset ovat huomanneet ihmiset yli 50 maassa ympäri maailmaa.

Primavera aromaterapiatuotteet

Ihania tuoksuja, herkullisia aromeja ja luomulaatua parhaimmillaan – Primaveran korkealaatuiset tuotteet yhdistävät luonnon ilon ja puhtauden jokapäiväiseen elämään. Nämä aromaterapeuttiset aarteet auttavat löytämään ulkoisen ja sisäisen tasapainon, luonnon lähelläsi. Niiden ainutlaatuinen koostumus muodostuu reseptistä: 125 raaka-ainetta, 18 maatilaa ja 25 vuotta kokemusta tästä kaikesta.

Primavera on keskittynyt valmistamaan korkealaatuisia aromaterapeuttisia tuotteita, jotka luovat käyttäjälleen totaalisen orgaanisen kokemuksen suoraan luonnosta. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan Primavera on koonnut arvokasta tietoa eteerisistä öljyistä, luonnonkosmetiikasta ja muista aromaterapiatuotteista, joiden raaka-aineet kasvatetaan puhtaassa maassa paikallisten asiantuntijoiden voimin. Nämä luomuviljelyprojektit eri puolilla maailmaa (muun muassa Peru, Italia, Ranska, Turkki, Intia, Nepal) tuottavat ainesosia luomukasveista, -yrteistä ja -hedelmistä, jotka reilun kaupan periaatteita kunnioittaen päätyvät 100 % puhtaisiin ja luonnollisiin Primaveran tuotteisiin.

Kokopelli design unisiepparit

Kokopelli design mandala,- chakra- ja bohosiepparit ovat voimaesineitä, joista yhdessä muinaisten buddhalaisten traditioiden kanssa huokuvat eritoten Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Nämä upeat, kotimaista käsityötä olevat voimaesineet valmistetaan monipuolisista raaka-aineista hengen tukeman luovuuden avulla, jolloin niistä saadaan persoonallisen kauniita ja ne palvelevat käyttäjäänsä tehokkaasti eri elämänvaiheissa. Unisiepparin koristeena saattaa olla muun muassa höyheniä, kiviä, helmiä ja kristalleja, jotka värien symboliikan ohella antavat sieppareille mysteerisiä ominaisuuksia.
Kokopelli design

Kokopelli Jewelry korut

Kokopelli Jewelryn korut suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti kotimaisena käsityönä laadukkaista, aidoista raaka-aineista, jotka valitaan huolella kunkin korusarjan teeman ja tunnelman mukaan. Materiaaleina käytetään muun muassa makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristalleja sekä lasi- ja luonnonkivihelmiä. Korujen metalliosat ovat pääasiassa sterling hopeaa 925 mikä tarkoittaa, että 92,5% metallista on puhdasta hopeaa ja seosaineena on käytetty kuparia. Osa näistä korujen hopealukoista ja -helmistä on kullattua sterling hopeaa eli hopean pintaan on galvanoitu runsaasti aitoa keltakultaa (vermeil). Koruissa käytetään metalleina myös kullattua tai hopeoitua messinkiä, kultadubleeta sekä lyijyvapaata tinaa.

Kokopelli Jewelry korujen helmet ovat viljeltyjä, erimuotoisia makeanvedenhelmiä tai Swarovskin kristallilasihelmiä. Makeanvedenhelmistä arvokkaimpia ovat aidot luonnonväriset helmet, mutta valikoimista löytyy myös värjättyjä, upean sävyisiä helmiä. Swarovskin kristallilasihelmet taasen ovat täydellisiä aitojen helmien jäljennöksiä. Näissä helmissä on ainutlaatuinen kristalliydin, joka on päällystetty helmiäisellä, jolloin näiden helmien pinta on virheetön, pehmeä ja pyöreä.
Itävaltalaisen Swarovskin kristallihelmet tunnetaankin korkeasta laadustaan, ainutlaatuisesta värimaailmastaan ja jäljittelemättömästä kirkkaudestaan. Kokopelli Jewelry koruissa ajattomat Swarovskin kristallit luovat unohtumattoman säväyksen.

Kokopelli Jewelryn vakituisten korumateriaalien lisäksi saattaa valikoimistamme löytyä välillä koruja, joiden orgaaniset aineet, kuten simpukat ja korallit, muistuttavat eri maanosien alkuperäiskansojen käyttämiä korunosia ja helmiä. Luusta ja sarvesta valmistetut korut ovat ihmiskunnan ensimmäisiä koristeita, puu- ja savihelmet sekä isot eksoottisten puiden siemenet houkuttelevat taasen lämpimillä sävyillään.

Frantsilan Luomuyrttitila

Frantsilan Luomuyrttitilan perustamisen (v. 1981) tarkoitus on ollut edistää ihmisen fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa sekä pyrkiä ekologisesti kestävään tuotantoon. Valikoimistamme löytyvät muun muassa Frantsilan kehittämä suomalainen kukkaterapeuttinen uutosten sarja sekä satunnaisesti Frantsilan korkealaatuisia, aromaterapeuttisia eteerisiä öljyjä.

Swarovski sisustuskristallit

Valikoimissamme olevien itävaltalaisten sisustuskristallien puhtaus ja hiontapintojen uskomaton tarkkuus muuntavat tavalliset valonsäteet kimaltelevaksi sateenkaareksi, joka on verrattavissa jalokivien ylelliseen säihkeeseen. Korkealaatuiset, eriväriset ja kirkkaat kristallit muuntavat sisustuksen myönteisiä tunteita herättäväksi ja luovat ainutlaatuisen ilmapiirin elää, asua ja olla.

Huippulaatuiset Swarovskin kristallit tunnetaan maailmalla hionnan tarkkuudestaan ja puhtaudestaan. Valon ystävinä nämä kristallit taittavat taianomaisia spektrejä ympäristöönsä ja luovat erityislaatuista tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Näissä kristalleissa käytetään maailman parhaimpia raaka-aineita ja alunperin itävaltalaisen Daniel Swarovskin kehittämät herkät hiomakoneet takaavat ainutlaatuisen tarkkuuden jokaisen kristallin jokaisessa hiontapinnassa. Kristallien vastustamaton kirkkaus ja upeat värit tuottavat ihmeellisiä efektejä, kauneutta ja iloa silmälle sisustuksessa – yksittäin tai ryhmänä ikkunan edessä, lisäkoristeina kristallikruunuissa tai muissa valaisimissa ja lampeteissa, tuikkulyhdyissä, kynttilänjaloissa.

Lyijykristalli

Aito kristalli syntyi Englannissa vuonna 1676 George Ravenscroftin lisätessä lyijyoksidia lasimassaan. Tuloksena oli tavallista lasia kirkkaampi, loistavampi ja suuren valon taitekertoimen omaava lyijykristalli. Vuonna 1895 Itävallassa perustettu Swarovski on maailmanhuippuja aitojen, hiottujen kristallien valmistajana. Yritys on tuottanut alalla jatkuvasti uusia innovaatioita ja valikoimat kattavatkin lähes kaiken yksittäisistä, muutaman millin kokoisista kristallihelmistä aina kristallikruunuihin ja -patsaisiin saakka.
Yksi kauneimpia kristallin ominaisuuksia on suuri disperssio eli valon eri aallonpituudet hajoavat sateenkaaren tavoin spektriin niiden osuessa hiottuun lyijykristallilasiin. Aidossa kristallilasissa lyijyä on vähintään 24 prosenttia, Swarovskin kristallit sisältävät lyijyä keskimäärin 32 prosenttia valontaiton maksimoimiseksi sekä voimakkaiden spektrin värien aikaansaamiseksi. Hionnan tarkkuus ja laadun puhtaus erottavat nämä huippukristallit muista markkinoilla olevista kristalleista, tavallisesta lasista tai jopa halvoista muovikopioista.
Symbolisesti kristalli on merkki ikuisuudesta, ykseydestä ja toiveiden puhtaudesta sekä kirkkaudesta. Se kuvastaa värikästä elämänkirjoa, joka sulautuuyhteensointuvaksi kokonaisuudeksi. Kristalli on hengen symboli, se viittaa myös omaan korkeampaan itseen.

Puhdistusohjeet

Sisustuskristallien erityinen pintakäsittely suojaa kristalleja suuressa määrin pölyltä ja kosteudelta, tämä helpottaa huomattavasti kristallien puhdistamista. Jotta kristallit heijastaisivat valoa mahdollisimman tehokkaasti on niitä hyvä kuitenkin puhdistaa aika ajoin. Yksinkertaisin tapa ohuen pölykerroksen poistamiseen on käyttää puhdasta, kuivaa, antistaattista kangasta. Hyvä idea on myös käyttää puhdistuksen aikana valkoisia puuvillahansikkaita sormenjälkien välttämiseksi.
Mikäli kristalleihin on kertynyt pysyvämpää likaa, puhdistamiseen suositellaan pientä määrää tiskiainetta sekoitettuna haalean lämpöiseen veteen. Tällöin paras kangasvaihtoehto on puhdas mikrokuituinen liina tai ohut, nukkavapaa puuvillakangas, joka on puristettava mahdollisimman kuivaksi. Pyyhi jokainen kristalli lempeästi
kostutetulla kankaalla ja kuivaa kristalli sen jälkeen kuivalla kankaalla. Tämänkin toimenpiteen aikana suositellaan käytettäväksi valkoisia puuvillahansikkaita sormenjälkien välttämiseksi.
Huom! Mikäli puhdistat kristalleja veden kanssa, käytä ainoastaan puhdistusaineita, jotka eivät vahingoita muita mahdollisia ympäröiviä materiaaleja (esim. kristallikruunut).