Voimaa omaan kotiin tai lahjaksi

Kokopelli design mandala-, chakra- ja bohosieppareista huokuvat hyvän onnen voimaesineiden harmonia sekä henkinen turva. Nyt nämä upeaa kotimaista käsityötä olevat siepparit löytyvät myös nettibutiikistamme, sydämellisesti tervetuloa ostoksille ♥

Lisäksi nettibutiikissa on jatkuvasti muuntuva valikoima Kokopelli Jewelry kaula-, ranne- ja korvakoruja. Rouheita, säihkyviä, kiiltäviä, kivisiä, helmeileviä, mystisiä ja tyylikkäitä koruja, jotka ovat myös Suomessa käsintehtyjä – uniikkeja tai aivan pikkuisia sarjoja.

Korut ja unisiepparit valmistuvat pienessä työpajassa Espoossa, kesäisin linnunlaulun säestyksellä ja talvisin rauhallisessa hiljaisuudessa. ”Korujen ja unisieppareiden tekeminen kuljettaa lähes meditatiiviseen olotilaan – valmistusvaiheessa inspiraatio ja keskittynyt läsnäolon tunne ovat tärkeitä”, kertoo Anna Maria.

Kokopelli design unisiepparit

Uniikit Kokopelli design mandala-, chakra- ja bohosiepparit ovat voimaesineitä, joista yhdessä buddhalaisten traditioiden kanssa huokuvat eritoten Pohjois-Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Nämä upeat, kotimaista käsityötä olevat voimaesineet valmistetaan monipuolisista raaka-aineista hengen tukeman luovuuden avulla, jolloin niistä syntyy persoonallisen kauniita ja ne palvelevat käyttäjäänsä sydämellisesti eri elämän vaiheissa. Unisiepparin koristeena saattaa olla muun muassa höyheniä, kiviä, helmiä ja kristalleja, jotka värien symboliikan ohella antavat sieppareille mysteerisiä ominaisuuksia. Voit asettaa unisiepparin sängynpäätyyn, voimaesineeksi ikkunan eteen tai haluttuun tilaan vapaasti roikkumaan – siepparit ovat taianomaisia liikkuessaan hieman ilmavirrassa!

Kokopelli

Kyttyräselkäinen Kokopelli on historiallinen huilua soitteleva hahmo, joka on kiehtonut Pohjois-Amerikan lounaisosien intiaaneja jo yli 2000 vuoden ajan. Tämä loputtomien myyttien hedelmällisyysjumala, kujeilija, parantaja ja tarinankertoja löytyy tuhansia vuosia vanhoista kallioseinämään uurretuista kuvioista ja on edelleen suosittu hahmo Yhdysvalloissa muun muassa amuleteissa ja taiteessa. Taruissa Kokopellin kerrotaan kulkeneen kylästä kylään vaihtaen vuodenajan talvesta kevääseen, sulattaen lumet ja saavan aikaan suosiolliset sateet menestyksekkään sadonkorjuun takeeksi. Kokopellin kyttyrä kuvasti tällöin säkkiä täynnä siemeniä ja lauluja, pyhän hahmon huilunsoitto saatettiin taasen kuulla lämpöä mukanaan tuovassa kevättuulessa. Matkailevan Kokopellin alkuperä on tuntematon, mutta kaikki kertomukset tästä casanovasta viittaavat musiikkiin, tanssiin ja ilon siementen jakamiseen.