Mielikuvaharjoitukset

Aistimme jatkuvasti elämässämme eri asioita ja kaikki saa alkunsa ajatuksen tasolta: energia seuraa ajatusta. Mitä tahansa ajatteletkin, pystyt myös toteuttamaan, näin meditaatiot sekä mielikuvaharjoitukset tukevat kohti parempaa oman itsen hyvinvointia. Vain harvat aikuiset sallivat täyden vapauden mielikuvitukselleen, nämä mielenleikit ovat kuitenkin välttämättömiä muun muassa emotionaalisen kehityksen kannalta kaikille, jopa aikaihmisillekkin.

Mielikuvaharjoitukset eli ohjatut visualisoinnit ovat myös erittäin tehokkaita ja miellyttäviä keinoja muun muassa chakrojen eli energiakeskusten tasapainottamiseen. Mielen harjoitukset tarjoavat harvinaisen mahdollisuuden hiljentymiseen, rauhassa olemiseen, mahdollistaen siten oman sisäisen, hiljaisen äänen kuulemisen, joka johdattaa kohti viisautta, syvempää intuitiota ja omaa todellista itseä.

Mielen rauhoittaminen ja tyynnyttäminen johtaa automaattisesti kehon rentoutumiseen, stressitaso laskee ja avautuu mahdollisuus tasapainottaa uudelleen fyysistä kehoamme. Mielen ollessa rauhallinen helpottuu myös oman itsen tutkiminen – voi aistia erilaisten kipujen alkuperää ja todellista syytä monella eri tasolla, voi tuntea tietyn chakran epätasapainon… Mieli on sangen voimakas väline, mielikuvaharjoitukset tarjoavatkin lempeän vaihtoehdon käsitellä ja kokea erilaisia asioita turvallisesti ilman todellisen elämän seuraamuksia.