Kiinalaisen horoskoopin 12 eläintä

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Tiikerin vuosi 2022

Härän vuoden päättyessä 31. tammikuuta 2022 alkaa 1. helmikuuta 2022 rohkean, voimakkaan ja spontaanin mustan Vesi-Tiikerin vuosi. Tiikerin ominaisuuksia mukaillen vuoden 2022 kerrotaan olevan täynnä tutkimista ja tarkkailua, toivoa ja riskejä sekä erilaisten projektien käynnistämistä. Vuosi pitää sisällään ennakoimattomia muutoksia ja yllättäviä käännöksiä, seikkailuja ja luovia oivalluksia. On aika vapautua peloista, tervehtyä ja löytää elämän voima Tiikerin hengessä!

Uusista asioista viehättyvillä Tiikereillä on näkökanta, jonka mukaan kaikilla asioilla on syynsä: maailman syy–seuraus-suhteet muodostavat ketjun, joka määrää kaikki tapahtumat ja kaikki, mikä tapahtuu, tapahtuu välttämättä, eikä mikään voisi tapahtua toisin. Tiikerin vuosi tuokin mukanaan merkittävän energian muutoksen koko maailmaan.

Kiinalaisen astrologian mukaan Tiikerin vuosi päättyy 21. tammikuuta 2023 muuttuen siten 22. tammikuuta 2023 Vesi-Jäniksen vuodeksi.

ROTTA

Vuodet/elementit: 1924 – puu, 1936 – tuli, 1948 – maa, 1960 – metalli, 1972 – vesi, 1984 – puu, 1996 – tuli, 2008 – maa, 2020 – metalli, 2032 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Vahvuudet: Mukautuvuus, älykkyys, iloisuus, monipuolisuus, ystävällisyys, varovaisuus, valppaus, myönteisyys, joustavuus, tarkkanäköisyys, oveluus, päättäväisyys, kekseliäisyys, intensiivisyys, ulospäin suuntautuneisuus, kädentaidot ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Keskiyönsininen, kulta, punainen, musta ja vihreä.
Kasvit: Piikkipaatsama, lilja , orvokki ja paavalinkukka.
Tuoksut: Santelipuu, seetri, sitruuna, kamomilla, kaneli, sitruunaruoho, palmarosa & patsuli.
Maku: Suolainen.
Onnenkivet: Akvamariini, labradoriitti, amatsoniitti, lapis latsuli, ametisti, musta turmaliini, sininen kalsedoni, sininen kalsiitti, atsuriitti, smaragdi, timantti, turkoosi ja granaatti. Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, passioon, mielenterveyteen ja feminiinisiin tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Apina, Härkä ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.
Suotuisa ammatti: Hallinnoija, johtaja, kirjanpitäjä, pankkiiri, yrittäjä ja liike-elämä ylipäätään, radiotoimittaja, kirjailija, muusikko, poliitikko, tutkija, asianajaja tai kilpa-auton kuljettaja.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

TIIKERIN VUOSI ROTALLE

Tiikerin vuosi on Rotalle erittäin aktiivinen vuosi, Rotta on sekä tutkimassa uusia asioita että karsimassa pois sitä, mikä ei ole toiminut pariin viime vuoteen. On aika alkaa keskittyä siihen, mikä toimii ja eliminoida se, mikä ei toimi. Menestyksen avain tänä vuonna on siis poistaa elämästä siihen kuulumattomat asiat ja aloittaa oman itsen uudelleen luominen. Vielä on tehtävää virtauksen löytämiseksi, mutta Rotta on matkalla hyvässä vauhdissa. Tänä vuonna tulee hetkiä, jolloin Rotta voi nauttia hieman auringonpaisteesta ja lähteä vaikka pienelle lomalle – anna itsellesi siis lupa nauttia elämästä hieman enemmän, kevennä mieltäsi ja lakkaa huolehtimasta. Kaiken kaikkiaan tämä on mahdollisuuksien vuosi Rotalle, kolkuttele mahdollisimman moniin oviin ja enemmän kuin yksi avautuu!

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B004 Auringonvalopullo, keltainen/kulta.
”Olen turvassa ja onnellinen ja tiedän, että en tiedä mitään.” Sisäinen tieto, oppi ja viisaus. Tuo käsiteltävät asiat päivänvaloon, syvä ilo sisäisen viisauden paljastuessa.

Vuoden 2022 onnennumerot: 6, 7, 8, 9, 17.
Vuoden 2022 onnenvärit: punainen, koralli, kulta, sitruunankeltainen, hopea ja vitivalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: aventuriini, meripihka ja seleniitti.
Vuoden 2022 ravintosuositus: munat, sitruuna, persilja, kurkuma ja valkosipuli.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: huhtikuu, toukokuu, elokuu, marraskuu ja tammikuu.
Vuoden 2022 teema: Tasapainoinen, huoleton elämästä nauttiminen – on elämänmuutosten ja uuden, kestävän rakentamisen aika; ole parasta mitä voit olla.

HÄRKÄ, PUHVELI

Vuodet/elementit: 1925 – puu, 1937 – tuli, 1949 – maa, 1961 – metalli, 1973 – vesi, 1985 – puu, 1997 – tuli, 2009 – maa, 2021 – metalli, 2033 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Vahvuudet: Luotettavuus, suunnitelmallisuus, rehellisyys, kurinalaisuus, taipumattomuus, tarkkaavaisuus, päättäväisyys, varovaisuus, uskollisuus, ahkeruus, kärsivällisyys, sitkeys, mietiskely ja tahdonvoima.

Onnenvärit: Valkoinen, keltainen, metsänvihreä ja musta.
Kasvit: Neilikka, tulppaani ja persikankukat.
Tuoksut: Frankinsensi, seetri, kamomilla, laventeli, lime, ylang ylang, basilika ja kaneli.
Maku: Makea.
Onnenkivet: Lapis latsuli, musta turmaliini, brontsiitti, karneoli, sitriini, kuukivi, septaria, smaragdi ja akvamariini. Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, farmasia, räätäli, puusepäntyö, louhostyö, insinöörityö, mekaanikko tai teknikko.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

TIIKERIN VUOSI HÄRÄLLE

Tiikerin vuosi on Härälle tavallaan jatkumo viime vuoden energioista, on hyvä aika olla aktiivinen ja kokeilla uusia asioita oli se sitten puutarhan tai kasvimaan perustamista, villapuseron neulomista, asunnon remppaamista tai puutöitä vaikka tuolin valmistamisen merkeissä. Tänä vuonna myös Härän ystäväpiiri laajentuu, yhteydet toimivat ja Härkä saattaa kohdata sangen mielenkiintoisia ihmisiä, jopa hengenheimolaisia, jotka jakavat Härän kanssa samoja kiinnostuksen aiheita. Henkisten harjoitteiden tuominen arkeen vaikuttaa myönteisin tavoin siihen, kuinka näet itsesi, mitä syöt ja kuinka toimit muiden kanssa – tapahtuipa mitä tahansa, voit muuttaa epäsuotuisan ja vaarallisen turvallisuudeksi ja rauhaksi.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B026 Lilleri lalleri/Eetteripelastus, oranssi/oranssi.
”Lähetän rauhaa kaikille olennoille, joita olen ollut.” Vapautuminen raskaista ajatuksista, itsensä uudelleen kokoaminen ja mentaalisen/henkisen suuntautumisen muodostuminen – syvemmät oivallukset.

Vuoden 2022 onnennumerot: 3, 4, 5, 6, 8.
Vuoden 2022 onnenvärit: ruskea, tumma oranssi, kirkkaankeltainen, vihreä, turkoosi ja luonnonvalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: aurinkokivi, sitriini ja turmaliini.
Vuoden 2022 ravintosuositus: appelsiinit, pavut, pähkinät, sahrami ja täysjyväriisi.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: toukokuu, marraskuu ja lokakuu.
Vuoden 2022 teema: Olet tehnyt joitain muutoksia viime aikoina ja nyt on aika nähdä, mitä tapahtuu – uusien asioiden oppimista; kärsivällisyys.

TIIKERI

Vuodet/elementit: 1926 – tuli, 1938 – maa, 1950 – metalli, 1962 – vesi, 1974 – puu, 1986 – tuli, 1998 – maa, 2010 – metalli, 2022 – vesi, 2034 – puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Vahvuudet: Rohkeus, ylpeys, urheus, itsevarmuus, järkevyys, suvaitsevaisuus, uskollisuus, luotettavuus, hyveellisyys, epäsovinnaisuus, innostuneisuus, seikkailunhalu ja viehätysvoima.

Onnenvärit: Purppura, sininen, valkoinen, vihreä, harmaa ja oranssi.
Kasvit: Orvokki, keltainen lilja ja sineraria.
Tuoksut: Sitrukset, bergamotti, kamomilla, patsuli, piparminttu, muskatellisalvia ja ruusu.
Maku: Hapan.
Onnenkivet: Akaatti, turmaliini, amatsoniitti, aventuriini, smaragdi, jade, malakiitti, peridootti, serpentiini, fuksiitti, ametisti, tiikerinsilmä ja safiiri. Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Hevonen, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.
Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työn- tai toimistonjohtaja, opettaja, palomies, poliisi, mainos- tai matkailualan toimitsija, näyttelijä, autonkuljettaja, lentäjä, lentoemäntä tai stuertti.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

TIIKERIN VUOSI TIIKERILLE

Tänä vuonna Tiikerit eivät ole keskitien kulkijoita, Tiikerin levoton ja uskalias luonne kuljettaa Tiikeriä seikkailusta toiseen: mitä enemmän Tiikeri rohkaistuu kokeilemaan uusia asioita, sen antoisampi on sadonkorjuun aika. Tiikeri voi siis vaihtaa asuntoa, palata kouluun, perustaa yrityksen, muuttaa elämän suuntaa ja saada monia uusia ystäviä. Näitä sangen intensiivisiä toiminnan jaksoja seuraakin usein tarve ottaa päiväunet, jotka auttavat mainiosti keskittymään alitajunnan syövereihin ja sisäiseen olemukseen. Päiväunet voi myös korvata päivittäisillä henkisillä hiljaisuuden harjoitteilla, kuten meditaatiolla, päiväkirjan pitämisellä tai rukoilemisella. Monia valintoja, monia mahdollisuuksia!

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B115 Arkkienkeli Khemiel & Ariel, oranssi/punainen.
”Pysyn lujana uskossani ja luottamuksessani, totuudessani, kun saavun todelliseen yhdistymisen tunteeseen.” Tunnevoiman käyttäminen oman elämän muokkaamiseen ja omavaraisuus omien oivallusten kautta, omistautunut suhde olemiseen maan päällä.

Vuoden 2022 onnennumerot: 1, 2, 3, 7, 9.
Vuoden 2022 onnenvärit: kirkkaanpunainen, persikka, keltainen, omenanvihreä ja vitivalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: karneoli, kirkas kvartsi ja tiikerinsilmä.
Vuoden 2022 ravintosuositus: artisokka, sipuli, tomaatti, rosmariini ja neilikka.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: helmikuu, toukokuu, kesäkuu, lokakuu ja marraskuu.
Vuoden 2022 teema: Voimavarojen ja apukeinojen kerääminen henkilökohtaiseen käyttöön – epäilyksen hetkellä kokeile jotain uutta; innovaatio.

JÄNIS

Vuodet/elementit: 1927 – tuli, 1939 – maa, 1951 – metalli, 1963 – vesi, 1975 – puu, 1987 – tuli, 1999 – maa, 2011 – metalli, 2023 – vesi, 2035 – puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Vahvuudet: Ystävällisyys, luovuus, lempeys, tyylikkyys, nopeus, nokkeluus, taidokkuus, kärsivällisyys, herkkyys, myötätuntoisuus, vaatimattomuus, armollisuus, tasainen luonne ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Vedenvihreä, pinkki, punainen, purppura, valkoinen, keltainen ja sininen.
Kasvit: Keltanarsissi, hyasintti, kuunlilja ja jasmiini.
Tuoksut: Kaneli, frankinsensi, patsuli, myski, mandariini, mirhami, kuusi ja verbena.
Maku: Makea ja hapan.
Onnenkivet: Amatsoniitti, aventuriini, smaragdi, fuksiitti, jade, malakiitti, peridootti, kuukivi, serpentiini, akvamariini ja helmi. Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, poliisi, farmaseutti, viljelijä, jalostaja sekä koulutuksen, uskonnon, lääketieteen ja terveydenhuollon alat.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova,Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

TIIKERIN VUOSI JÄNIKSELLE

Tänä vuonna on Jäniksen aika raivata tilaa uusille mahdollisuuksille niin fyysisellä, mentaalisella kuin henkiselläkin tasolla. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin oman itsen ehdoilla eli oma hyvinvointi huomioiden, omassa tahdissa ja korkeampaan itseen jälleen yhdistyen. Vesi-Tiikerin vuonna muista ihmisistä on paljon apua, näin myös Jäniksen kohdalla ja mahdollisuudet kaikenlaisten, hedelmällisten ​​ihmissuhteiden muodostumiseen ovat hyvät. Vuosi tarjoaa liikekumppaneita ideoiden toteuttamiseksi, mentoreja auttamaan menestyksen saavuttamisessa ja yhteistoimintaan tai sponsorointiin halukkaita yhteistyökumppaneita. Vuonna 2022 mielikuvitus ja intuitio virtaavat vapaana Jäniksessä ja vaikuttavat kaikkeen!

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B094 Arkkienkeli Mikael, vaaleansininen/vaaleankeltainen.
”Tunnen sydämeni laajentumisen avautuessani hyväksynnälle. Tunnen syvän yhteyden maahan ja kaikkeen, mitä hän tarjoaa minulle.” Intensiivinen totuus paljastuu suhteessa tietoisuuden kehittymiseen. Korkeampi tahto kohtaa pienemmän tahdon – tie on auki.

Vuoden 2022 onnennumerot: 1, 2, 4, 8, 9.
Vuoden 2022 onnenvärit: oranssinpunainen, vaaleankeltainen, turkoosi, laventelinsininen, harmaa, hopea ja valkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: helmi, lapis latsuli ja keltainen topaasi.
Vuoden 2022 ravintosuositus: nauris, porkkana, päärynä, rosmariini ja tähtianis.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: maaliskuu, kesäkuu, heinäkuu, lokakuu, joulukuu ja tammikuu.
Vuoden 2022 teema: Toiset ovat peilejäsi – kuuntele neuvoja, joita antaisit heille ja huomaat, että ne voivat olla viestejä myös itsellesi; kuuntele intuitiotasi, se tietää tien.

LOHIKÄÄRME

Vuodet/elementit: 1928 – maa, 1940 – metalli, 1952 – vesi, 1964 – puu, 1976 – tuli, 1988 – maa, 2000 – metalli, 2012 – vesi, 2024 – puu, 2036 – tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Vahvuudet: Rohkeus, älykkyys, karismaattisuus, luottamuksellisuus, kunnianhimoisuus, romanttisuus, jalomielisyys, päättäväisyys ja vahvuus.

Onnenvärit: Karmiininpunainen, valkoinen, kulta ja hopea.
Kasvit: Hajuherne, särkynytsydän ja flamingokukat.
Tuoksut: Teeruusu, sitruuna, ylang ylang, muskatellisalvia, frankinsensi, greippi, kataja, mirhami ja pelargonia.
Maku: Tulinen, kirpeä.
Onnenkivet: Timantti, musta turmaliini, karneoli, sitriini, labradoriitti, kuukivi, peridootti, rubiini, topaasi, tiikerinsilmä ja ametisti. Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Taiteilija, toimittaja, opettaja, keksijä, insinööri, lääkäri, arkkitehti, arvopaperivälittäjä, asianajaja tai myyjä.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

TIIKERIN VUOSI LOHIKÄÄRMEELLE

Lohikäärmeelle on tarjolla paljon voimaa Tiikerin vuoden aikana, kyse on toimenpiteisiin ryhtymisestä visioiden tuomiseksi elämään. Aikaa ei ole hukattavaksi eikä mahdollisuuksia sivuutettavaksi ja on tärkeää, että Lohikäärme ottaa ensimmäisen askeleen. Lohikäärme pystyy käyttämään kehittyneitä mentaalisia taitojaan tänä aikana ja voi olla hyvin kekseliäs sekä omaperäinen ideoissaan, näitä kykyjä voidaan ohjata omiin luoviin seikkailuihin tai tukemaan vaikka toisten liiketoimia. Tänä vuonna viimeistellään myös pitkään työstettyjä projekteja, edetään ihmissuhteissa tai saadaan päätökseen luova ponnistus, joka on ollut monta vuotta piilossa pöytälaatikossa. Vuonna 2022 hyödynnetään kerättyä tietoa ja aiempien vuosien aikana solmittuja kontakteja merkittävän menestyksen saavuttamiseksi.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B064 Djwal Khul, smaragdinvihreä/kirkas.
”Totuus tulee minulle ja kauttani, tunnen maan ja hänen totuutensa ilmaisevan itseään sydämeni kautta.” Etsijän mestari, etsii itseään, etsinnän totuus – etsi ja löydät. Rohkeus puhua omaa totuuttaan. Kestävyys ja päättäväisyys.

Vuoden 2022 onnennumerot: 3, 4, 5, 6, 9.
Vuoden 2022 onnenvärit: oranssi, kulta, smaragdinvihreä, tumma purppura ja vitivalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: ruusukvartsi, smaragdi ja tiikerinsilmä.
Vuoden 2022 ravintosuositus: avokado, oliivit, mustikka, kardemumma ja minttu.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: huhtikuu, kesäkuu, elokuu, lokakuu ja joulukuu.
Vuoden 2022 teema: Vitkastelematta edistyt projekteissa hyvin ja sinulla on enemmän vapaa-aikaa – hyvien yhteyksien kautta muihin, voit löytää tien tavoitteeseesi; sydämellinen yhteisöllisyys.

KÄÄRME

Vuodet/elementit: 1929 – maa, 1941 – metalli, 1953 – vesi, 1965 – puu, 1977 – tuli, 1989 – maa, 2001 – metalli, 2013 – vesi, 2025 – puu, 2037 – tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Vahvuudet: Viisaus, arvoituksellisuus, intuitiivisuus, sympaattisuus, tarkoituksellisuus, humoristisuus, päättäväisyys, sensuaalisuus, voimakkuus, kauneudentaju, ajattelukyky ja itsetutkiskelu.

Onnenvärit: Vaalean- ja ruusunpunainen, vihreä, musta ja keltainen.
Kasvit: Kielo, orkidea ja kaktus.
Tuoksut: Myski, muskatellisalvia, jasmiini, neilikka, eukalyptus, piparminttu, fenkoli, sitruuna, rosmariini ja ylang ylang.
Maku: Kitkerä, karvas.
Onnenkivet: Granaatti, tuliakaatti, verikivi, hematiitti, manganokalsiitti, rubiini, septaria, savukvartsi, tiikerinsilmä, smaragdi, safiiri, ametisti, karneoli ja opaali. Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin, uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, tieteilijä, analyytikko, tutkija, kirjailija, filosofi, psykiatri, arkeologi, maalari, savenvalaja, kultaseppä, astrologi, taikuri, ravitsemusterapeutti tai sosiologi.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

TIIKERIN VUOSI KÄÄRMEELLE

Tänä vuonna Käärmeen on hyvä välttää valtoimenaan riehuvaa Tiikerin energiaa, Käärme saattaakin joutua muuttamaan kurssiaan ja valitsemaan kiemuraisemman reitin tavoitteilleen. Onneksi Käärme on yleensä vikkelä päätöksenteossaan ja erinomainen sopeutumaan. Vuonna 2022 toisen reitin valitseminen saattaa itse asiassa johtaa menestykseen, sillä se antaa Käärmeelle tilaisuuden hyödyntää mahdollisuuksia, joita muut ihmiset jättävät huomioitta. Käärmeelle onnekkaita olosuhteita tuntuu syntyvän kuin tyhjästä ja satunnaiset henkilöt avaavat Käärmeelle odottamattomasti ovia. Käärme saa siis näyttää itselleen ja maailmalle, että hänet on tehty sinnikkyydestä ja luotettavuudesta. Tämä ymmärrys kantaa tulevaisuuteen itsevarmuudella ja kyvyllä saavuttaa päämääriä.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B074 Riemuvoitto, vaaleankeltainen/vaaleanvihreä.
”Matka tai prosessi on tie, joka on myös päämäärä.” Intensiivinen testi. Kyetä löytämään erottelukyky kohti syvempää tasapainoa. Totuudellisuus omaa itseä kohtaan ja sydämen ilo.

Vuoden 2022 onnennumerot: 1, 3, 5, 7.
Vuoden 2022 onnenvärit: vaalean- ja hunajankeltainen, vaaleanvihreä, sininen, purppura ja hopea.
Vuoden 2022 kivivinkki: brontsiitti, karneoli ja kissansilmä.
Vuoden 2022 ravintosuositus: aprikoosi, kesäkurpitsa, papaija, sahrami ja kaneli.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: lokakuu, marraskuu, joulukuu ja tammikuu.
Vuoden 2022 teema: Päiväsi voivat olla täynnä arvokkaita projekteja tai näpertelyä ja järjettömiä häiriötekijöitä – on aika näyttää maailmalle taitosi ja kykysi; sitkeys tuottaa tulosta.

HEVONEN

Vuodet/elementit: 1930 – metalli, 1942 – vesi, 1954 – puu, 1966 – tuli, 1978 – maa, 1990 – metalli, 2002 – vesi, 2014 – puu, 2026 – tuli, 2038 – maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Vahvuudet: Aktiivisuus, energisyys, riippumattomuus, urheiluhenkisyys, liikkuvuus, huolettomuus, herkkyys, rehellisyys, suorapuheisuus ja myönteinen asenne.

Onnenvärit: Taivaansininen, vihreä, punainen, valkoinen ja keltainen.
Kasvit: Ruusu, kalla eli huonevehka ja jasmiini.
Tuoksut: Seetri, santelipuu, kuusi, sitruunaruoho, pelargonia, rosmariini ja laakeripuu.
Maku: Mieto, hienovarainen.
Onnenkivet: Opaali, peridootti, jade, tuliakaatti, verikivi, granaatti, manganokalsiitti, rubiini, tiikerinsilmä, savukvartsi, kuukivi ja topaasi. Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi ja Koira.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.
Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko, tiedottaja, myyntiedustaja, toimittaja, matkanjärjestäjä, kielten opettaja, kääntäjä, kirjastonhoitaja, baarimikko, esiintyjä tai lentäjä.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

TIIKERIN VUOSI HEVOSELLE

Toisten sinnitellessä Tiikerin vuonna, Hevonen saattaa huomata, että tämä vuosi on sangen innostava seikkailu. Mikä tahansa on pidätellyt Hevosta aiemmin, näyttää tänä vuonna katoavan ja Hevosen omassa 12 vuoden syklissä tämä voi olla kannattavin, tuotteliain sekä runsain vuosi tähän mennessä. Hevonen valitsee todennäköisesti erityisiä ihmisiä toimimaan kanssaan ja tällaisesta tiimistä muodostuu äärimmäisen hyvin yhteensopiva ja tehokas. Prioriteetteihin keskittyminen ja harmonia, mikä tässä valjakossa vallitsee, saa jokaisen saavuttamaan paljon. Vuonna 2022 Hevosen ympärillä on myös vahvaa henkistä energiaa, Hevonen hyötyykin päivittäisistä henkisistä harjoituksista, kuten meditaatiosta, joogasta tai rukouksesta ja saattaa löytää tässäkin suhteessa monia samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B009 Sydän sydämessä/Kristalliluola, turkoosi/vihreä.
”Loistan valoa polulleni ja saavun sisäisen ääneni totuuteen.” Matkan alku, yksilöitymisen prosessi. Luova kommunikaatio sydämestä olemuksen syvyyksistä, missä todelliset jalokivet alkavat paljastumaan.

Vuoden 2022 onnennumerot: 2, 3, 4, 8.
Vuoden 2022 onnenvärit: turkoosi, tummanvihreä, tummanruskea, musta ja luonnonvalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: jade, labradoriitti, malakiitti ja peridootti.
Vuoden 2022 ravintosuositus: parsakaali, mantelit, vadelmat, neilikka ja basilika.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: maaliskuu, toukokuu, kesäkuu, heinäkuu ja lokakuu.
Vuoden 2022 teema: Vakaalta perustalta on mahdollista nousta korkeammalle – yhteisluominen on taikaa; kaikki loksahtaa kohdalleen.

VUOHI, LAMMAS

Vuodet/elementit: 1931 – metalli, 1943 – vesi, 1955 – puu, 1967 – tuli, 1979 – maa, 1991 – metalli, 2003 – vesi, 2015 – puu, 2027 – tuli, 2039 – maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Vahvuudet: Älykkyys, romanttisuus, myötätuntoisuus, lempeys, innovatiivisuus, luovuus, rauhallisuus, huomaavaisuus, ahkeruus, säästeliäisyys, vakaus, täynnä vahvaa tunnetta hyväntahtoisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta.

Onnenvärit: Vaalean- ja limenvihreä, ruskea, valkoinen, sininen, punainen ja purppura.
Kasvit: Ritarinkannus, neilikka ja kevätesikko.
Tuoksut: Bergamotti, frankinsensi, väinönputki, kardemumma, seetri, laventeli, litsea ja mänty.
Maku: Makea.
Onnenkivet: Karneoli, granaatti, sitriini, fuksiitti, kuukivi, jade, peridootti, serpentiini, onyksi ja smaragdi. Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Puutarhuri, kukkakauppias, muusikko, koomikko, näyttelijä, taiteilija, taidehistorian opettaja, kuvittaja, valokuvaaja, sisustusarkkitehti, lastenlääkäri, lastentarhanopettaja tai kampaaja.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat ”King” Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O’Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

TIIKERIN VUOSI VUOHELLE

Tänä vuonna ei ole karvoihin katsomista, sen sijaan Vuohen on aika katsoa pinnan alle eli aistia, mitä todella tapahtuu, nähdä ja kuulla keskustelujen syvyys. Näin paljastuvat eri tasot, yhteydet sekä salaisuudet ja tämä johtaa menestykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Vuohen on tarkasteltava huolellisesti, mikä tuo tuloksia ja hylättävä se, mikä ei tuota. Vuohen kannattaakin valita valmiita mahdollisuuksia uusien siementen kylvämisen sijaan. Vesi-Tiikerin vuonna menestys tulee nimenomaan kommunikaation kautta. On tärkeää puhua ja tietää selkeästi omat tarpeet, olla avoinna hyväksymään suuria mahdollisuuksia universumista asiantuntevia ja auttavaisia ihmisiä unohtamatta.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B116 Kuningatar Mab, kuninkaansininen/magenta.
”Luotan intuitiooni.” Uudelleenyhteys itseemme ja eetteriverkkoon sisäisen lapsemme kautta. Rakkaus koko olemassaoloon ja ”kaikkeen, mikä on” virtaa sielumme ja sydämemme läpi.

Vuoden 2022 onnennumerot: 1, 3, 5, 7.
Vuoden 2022 onnenvärit: fuksianpunainen, oranssi, keltainen, indigonsininen, purppura ja luonnonvalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: almandiini granaatti, fluoriitti ja onyksi.
Vuoden 2022 ravintosuositus: lanttu, tomaatti, viikunat, timjami ja korianteri.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: maaliskuu, heinäkuu ja marraskuu.
Vuoden 2022 teema: Astu mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kerro muille, mihin pystyt – sinun ei tarvitse tehdä asioita yksin, muut tukevat sinua; neuvokkuus ja apukeinot.

APINA

Vuodet/elementit: 1932 – vesi, 1944 – puu, 1956 – tuli, 1968 – maa, 1980 – metalli, 1992 – vesi, 2004 – puu, 2016 – tuli, 2028 – maa, 2040 – metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Vahvuudet: Luottavaisuus, humoristisuus, elämäniloisuus, innostuneisuus, itsevarmuus, innovatiivisuus, uteliaisuus, objektiivisuus ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Oranssi, violetti, valkoinen, sininen, musta ja kulta.
Kasvit: Unikko, krysanteemi ja kutriot.
Tuoksut: Ylang ylang, laventeli, mänty, kaneli, appelsiini, patsuli, piparminttu ja teepuu.
Maku: Mausteinen, kypsä.
Onnenkivet: Sardonyksi, turkoosi, topaasi, vuorikide, musta turmaliini, timantti, sammalakaatti, seleniitti, septaria ja peridootti. Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.
Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, tiede, tekniikka, teollisuus ja politiikka.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

TIIKERIN VUOSI APINALLE

Tiikerin vuonna maailma tuntuu vaativan Apinalta enemmän kuin aiemmin, eikä tämä ole aina reilua. Se on haasteellista ja kuulostaa hieman pelottavalta sekä uuvuttavalta, mutta vuosi 2022 tarjoaa myös aarretta, mikäli Apina on valmis kaivamaan. Ylimääräisellä vaivannäöllä Apina tavoittaa etsimänsä ihmiset ja taloudelliset mahdollisuudet – mikäli Apina on valmis poistumaan kodistaan ja aloittamaan sadonkorjuun, kori voi siis täyttyä runsaudesta. Tänä vuonna on tärkeää pysyä keskittyneenä, kärsivällisenä ja pitkäjänteisenä, sillä mahdollisuudet saattavat tulla yllättävistäkin lähteistä. Hyvä uutinen on, että Apina on tehokas, varsinkin houkuttelevien kannustimien ilmaantuessa ja vuoden lopulla Apina on rohkeampi sekä vahvempi kuin aiemmin.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B111 Arkkienkeli Daniel, keskisävyinen indigonsininen/keskisävyinen oliivinvihreä.
”Katkeruudesta irtipäästäessäni astun eteenpäin selkeydellä ja näkemyksellä.” Palauttaa sisäisten ja ulkoisten suhteiden tasapaino, kasvava myötätunto itseämme ja tilannettamme kohtaan.

Vuoden 2022 onnennumerot: 5, 6, 7, 8.
Vuoden 2022 onnenvärit: punainen, oliivinvihreä, laivaston- ja koboltinsininen, purppura.
Vuoden 2022 kivivinkki: sinipitsinen akaatti, topaasi ja turkoosi.
Vuoden 2022 ravintosuositus: munakoiso, punasipuli, inkivääri, kumina ja pippuri.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: huhtikuu, toukokuu ja elokuu.
Vuoden 2022 teema: Sinut todennäköisemmin nähdään ja kuullaan, jos olet samanhenkisten ihmisten joukossa – menestys tulee, kun omaksut harkitun lähestymistavan; tasapainoinen maiseman vaihdos.

KUKKO

Vuodet/elementit: 1933 – vesi, 1945 – puu, 1957 – tuli, 1969 – maa, 1981 – metalli, 1993 – vesi, 2005 – puu, 2017 – tuli, 2029 – maa, 2041 – metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Vahvuudet: Rehellisyys, lahjakkuus, rohkeus, itsenäisyys, täsmällisyys, perusteellisuus, vilpittömyys, tarkkaavaisuus, kekseliäisyys, nopea ajattelutapa ja itseensä luottaminen.

Onnenvärit: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia, valkoinen, kulta, ruskea ja keltainen.
Kasvit: Asteri, tähtijasmiini, gladiolus eli miekkalilja, ahkeraliisa ja kukonharja.
Tuoksut: Gardenia, vetiveria, bergamotti, kaneli, sitruunaruoho, meirami ja pelargonia.
Maku: Mausteinen.
Onnenkivet: Safiiri, vuorikide, timantti, sammalakaatti, akvamariini, fluoriitti, seleniitti, obsidiaani, granaatti ja sitriini. Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen, menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, uutistenlukija, matkatoimistovirkailija, matkakirjailija, hammaslääkäri tai -kirurgi, kokki, ravintolan omistaja, tarjoilija, kosmetologi, stylisti, kampaaja, sotilas, palomies, vartija tai poliisi.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

TIIKERIN VUOSI KUKOLLE

Tiikerin vuosi tuo Kukolle rajattomuutta saavutusten ja menestyksen suhteen, mikäli Kukko tekee muutamia muutoksia elämässään ja pitää sitten yllä vakaata kurssia. On siis Kukon tehtävä tänä vuonna sopeutua uusiin olosuhteisiin ja tapoihin tehdä asioita eli Kukon on parempi keskittyä ennemmin itsensä kehittämiseen kuin koko maailman muuttamiseen. Vesi-Tiikerin vuonna onkin hyvä pohtia, miten elämäänsä voisi parantaa asteittain. Kukko saattaa automatisoida joitain tehtäviä, delegoida asioita, joita ei halua tehdä, ja poistaa ylimääräistä, joka on Kukon tiellä. Jokapäiväisen elämän virtaviivaistamista ja omaan itseen tutustumista. Kukko on luonnollinen johtaja ja nyt on aika olla johtaja omalle itselle – luota itseesi!

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B022 Herääminen/Uudelleensyntyjän pullo, keltainen/pinkki.
”Hengitän sisään rakkautta ja hengitän ulos rakkautta, täydesti.” Hengen uusiutuminen ilon ja itsen hyväksymisen kautta. Rakkaus ilman riippuvuutta. Uudelleensyntymä.

Vuoden 2022 onnennumerot: 3, 6, 7.
Vuoden 2022 onnenvärit: pinkki, keltainen, tummanvihreä ja sininen.
Vuoden 2022 kivivinkki: dalmatian jaspis, rutiilikvartsi ja obsidiaani.
Vuoden 2022 ravintosuositus: kurpitsa, aprikoosi, auringonkukansiemenet, kurkuma ja sahrami.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: huhtikuu, toukokuu, syyskuu ja tammikuu.
Vuoden 2022 teema: Tiikeri saattaa vaeltaa maa-alueilla, mutta sinä voit hypätä katolle ja tulla nähdyksi myönteisessä valossa – menestys saavutetaan yksi askel kerrallaan; suunnitelmallisuus.

KOIRA

Vuodet/elementit: 1934 – puu, 1946 – tuli, 1958 – maa, 1970 – metalli, 1982 – vesi, 1994 – puu, 2006 – tuli, 2018 – maa, 2030 – metalli, 2042 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Vahvuudet: Urhoollisuus, uskollisuus, rehellisyys, vastuuntuntoisuus, nokkeluus, ystävällisyys, rohkeus, herkkyys, vilpittömyys, suojelevaisuus, avuliaisuus, eloisuus ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Indigonsininen, sininen, musta, vihreä, punainen ja purppura.
Kasvit: Appelsiininkukka, orkidea, nystykämmekkä ja teeruusu.
Tuoksut: Palsami, myski, muskatellisalvia, piparminttu, mustapippuri, seetri, neilikka, frankinsensi, sitruunaruoho ja petitgrain.
Maku: Runsas, voinen.
Onnenkivet: Opaali, ametisti, hematiitti, meripihka, akaatti, tiikerinsilmä, karneoli, brontsiitti, sitriini, manganokalsiitti, kuukivi, fluoriitti, septaria ja timantti. Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana pahaa vastaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, kasvattaja, kirjailija, sairaanhoitaja, lääkäri, tiedemies, tutkija, professori, pappi, poliitikko, tuomari, poliisi, ohjaaja tai sisustusarkkitehti.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

TIIKERIN VUOSI KOIRALLE

Luottavaisena ja jopa peloista vapaana, Koiralla on työntäyteinen vuosi edessään, sillä Tiikerin vuonna myönteinen energia saavuttaa Koiran ja muun muassa sosiaalisia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Koira tuntuu olevan suositumpi kuin koskaan ja vuosi saattaakin tuoda eteen moniin juhliin osallistumista, erilaisiin ryhmiin liittymistä tai julkisen palvelun roolin ottamista yhteisössä. Myönteisiä tuntemuksia, hedelmällisiä tapaamisia ja uusia tuttavuuksia. Vuonna 2022 Koira löytää myös luovuuden ja neuvokkuuden, ja käyttää niitä uudella tavalla soveltaen vanhoja keinoja uusiin tarkoituksiin. Suuri osa vuodesta jakautuu siten työn ja leikin kesken. Koiran pyrkiessä siihen, mikä on tärkeää, yltäkylläisyys voi ilmaantua.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B008 Anubis, keltainen/sininen.
”Tässä hetkessä, tässä ja nyt, olen avoin muutoksen mahdollisuudelle.” Tiedon kommunikaatio, rauhan ilo ja olemuksen keveys. Mahdollisuus tunnistaa, mikä on tilanteen todellinen arvo.

Vuoden 2022 onnennumerot: 5, 7, 9.
Vuoden 2022 onnenvärit: punainen, kulta, keltainen ja sininen.
Vuoden 2022 kivivinkki: tiikerinsilmä, rutiilikvartsi, obsidiaani ja opaali.
Vuoden 2022 ravintosuositus: kurpitsa, valkoiset pavut, aprikoosit, kurkuma ja sahrami.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: helmikuu, maaliskuu, kesäkuu ja lokakuu.
Vuoden 2022 teema: Tiikerin energia on sangen hyödyllinen – innostus antaa sinulle etua; tunteen palo.

SIKA

Vuodet/elementit: 1935 – puu, 1947 – tuli, 1959 – maa, 1971 – metalli, 1983 – vesi, 1995 – puu, 2007 – tuli, 2019 – maa, 2031 – metalli, 2043 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Vahvuudet: Älykkyys, huomaavaisuus, luovuus, vastuullisuus, uteliaisuus, jalous, uskollisuus, rehellisyys ja ahkeruus.

Onnenvärit: Musta, valkoinen, keltainen, harmaa, sininen, vihreä, ruskea ja kulta.
Kasvit: Krysanteemi, hortensia ja päivänkakkara.
Tuoksut: Kukkaistuoksut, basilika, seetri, muskatellisalvia, laventeli, appelsiini, piparminttu, inkivääri ja mandariini.
Maku: Mausteinen, suolainen.
Onnenkivet: Topaasi, akaatti, ametisti, verikivi, akvamariini, opaali, amatsoniitti, musta turmaliini, atsuriitti, sininen kalsiitti, sininen kalsedoni, labradoriitti, serpentiini, kuukivi, lapis latsuli, seleniitti ja rubiini. Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis ja Vuohi.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Lääkäri, eläinlääkäri, pankkiiri, liikemies, tieteilijä, sisustaja, viihdyttäjä tai pitopalvelut. Lupaavia aloja ovat myös kuljetusala ja vähittäiskauppa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

TIIKERIN VUOSI SIALLE

Viime vuoden väsymättömästä antamisestaan ja jakamisestaan Sika laskeutuu tänä vuonna tukevan ryhmän syleilyyn. Vaikutusvaltaiset ystävät ja yhteydet tarjoavat mahdollisuuksia, joista on vaikea kieltäytyä. Sika saattaakin tuntea houkutusta kipittää projektista toiseen, mutta on parempi pysähtyä ja kuunnella omaa sydäntään. Sian intuitio, perheyhteys ja yhteys henkiseen perheeseen antavat Sialle voimaa. Perheen ja ystävien ehdotukset sekä oivallukset ovat korvaamattomia. Tänä vuonna Sian onni onkin yhteyksissä ryhmiin ja organisaatioihin. Kun toiveitaan ilmaisee monille ihmisille, kollektiivinen energia näyttää kokoontuvan yhteen tuodakseen Sialle hänen etsimänsä resurssit ja mahdollisuudet. Ja hieno uutinen on, että koska Sika on luonnostaan ​​yhteisöllinen, Sialla ei ole vaikeuksia muodostaa yhteyttä kollektiiviseen energiaan.

Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B053 Hilarion, vaaleanvihreä/vaaleanvihreä.
”Kykenen tekemään päätöksiä, kykenen näkemään suuntani selkeästi. Olen matkalla totuuden löytämiseen.” Tie, totuus ja elämä. Tasapaino sydämessä puhdistusprosessin kautta.

Vuoden 2022 onnennumerot: 5, 7, 8, 9.
Vuoden 2022 onnenvärit: pinkki, vaalean- ja limenvihreä, siniharmaa, purppura ja luonnonvalkoinen.
Vuoden 2022 kivivinkki: aventuriini, pinkki topaasi ja sitriini.
Vuoden 2022 ravintosuositus: pinaatti, punajuuri, herneet, limetti ja minttu.
Vuoden 2022 parhaat kuukaudet: heinäkuu, elokuu ja joulukuu.
Vuoden 2022 teema: Mahdollisuuksien runsaudensarvi – huomioi mitä on jalkojesi alla ennen kuin aloitat kiipeämisen; perustukset.