Kiinalaisen horoskoopin 12 eläintä

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Härän vuosi 2021

Rotan vuoden päättyessä 11. helmikuuta 2021 alkaa 12. helmikuuta 2021 määrätietoisen, perinteitä kunnioittavan ja kurinalaisen valkoisen/kultaisen Metalli-Härän vuosi. Härän ominaisuuksia mukaillen vuoden 2021 kerrotaan olevan täynnä vastuullisuutta ja ahkeraa työtä, villit suunnitelmat ja suuret riskit kannattaa kiertää kaukaa. On siis hyvä aika harjoittaa keskittämisen voimaa eli ennen toimintaa suunnitelmat on syytä tehdä todella huolellisesti, jokainen askel ja siirto huomioonottaen, jolloin taataan projektin toteuttamiskelpoisuus millä elämän osa-alueella tahansa. Näin asioissa eteneminen saattaa olla hieman hitaampaa kuin tavallisesti, mutta lopputulos on myönteinen ja kestävä. Härän vuonna menestyminen pitää sisällään siten tunnollista ponnistelua ja konservatiivisia toimia. Muutos on hidasta ja kärsivällisyyttä vaativaa, mutta edistymistä tapahtuu, eritoten ystävällisellä ja empaattisella asenteella.

Kiinalaisen astrologian mukaan Härän vuosi päättyy 31. tammikuuta 2022 muuttuen siten 1. helmikuuta 2022 Vesi-Tiikerin vuodeksi.

ROTTA

Vuodet/elementit: 1924 – puu, 1936 – tuli, 1948 – maa, 1960 – metalli, 1972 – vesi, 1984 – puu, 1996 – tuli, 2008 – maa, 2020 – metalli, 2032 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Vahvuudet: Mukautuvuus, älykkyys, iloisuus, monipuolisuus, ystävällisyys, varovaisuus, valppaus, myönteisyys, joustavuus, tarkkanäköisyys, oveluus, päättäväisyys, kekseliäisyys, intensiivisyys, ulospäin suuntautuneisuus, kädentaidot ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Keskiyönsininen, kulta, punainen, musta ja vihreä.
Kasvit: Piikkipaatsama, lilja , orvokki ja paavalinkukka.
Tuoksut: Santelipuu, seetri, sitruuna, kamomilla, kaneli, sitruunaruoho, palmarosa & patsuli.
Maku: Suolainen.
Onnenkivet: Akvamariini, labradoriitti, amatsoniitti, lapis latsuli, ametisti, musta turmaliini, sininen kalsedoni, sininen kalsiitti, atsuriitti, smaragdi, timantti, turkoosi ja granaatti. Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, passioon, mielenterveyteen ja feminiinisiin tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Apina, Härkä ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.
Suotuisa ammatti: Hallinnoija, johtaja, kirjanpitäjä, pankkiiri, yrittäjä ja liike-elämä ylipäätään, radiotoimittaja, kirjailija, muusikko, poliitikko, tutkija, asianajaja tai kilpa-auton kuljettaja.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

HÄRÄN VUOSI ROTALLE

Viime vuoteen verrattuna Rotan elämä muuttuu paljon sujuvammaksi, mutta edessä on kuitenkin ylä- ja alamäkiä, jotka vaativat Rottaa olemaan varuillaan. Härän vuoden aikana ura tulee olemaan Rotalla elämässä etusijalla ja näyttää sangen todennäköiseltä, että monipuoliset Rotat löytävätkin oman suuntansa ammattiin ja talouteen liittyen moninaisten ideoiden, muutosten ja uusien mahdollisuuksien puitteissa. Vuoden 2021 onnen perusteella, Rotat voivat kokeilla, testata ja harjoitella mahdollisimman rohkeasti, silloin suurin osa tuloksista on myönteisiä laadultaan. Vaikka vuoden yleinen vire on hyvä, Rottien on silti kiinnitettävä huomiota henkiseen ja fyysiseen terveyteensä. Elämästä tulee ihanampaa, mikäli Rotta opettelee kielteisten tunteiden ilmaisua ja siten irtipäästämistä – onnellisuus ja tyytyväisyys ennakoidaan kotona.

Vuoden 2021 onnennumerot: 1, 4, 6, 7, 9, 12, 21, 34, 42.
Vuoden 2021 onnenvärit: Kulta, vihreä, sininen, magenta, hopea, valkoinen, musta.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B021 Rakkauden uusi alku, vihreä/pinkki.
Vuoden 2021 kivivinkki: Manganokalsiitti.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Persilja, vihreät pavut.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Toukokuu, kesäkuu, elokuu ja lokakuu.
Vuoden 2021 teema: Ihanteiden ja henkilökohtaisten suhteiden erityistä energiaa – optimismi huipussaan.

HÄRKÄ, PUHVELI

Vuodet/elementit: 1925 – puu, 1937 – tuli, 1949 – maa, 1961 – metalli, 1973 – vesi, 1985 – puu, 1997 – tuli, 2009 – maa, 2021 – metalli, 2033 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Vahvuudet: Luotettavuus, suunnitelmallisuus, rehellisyys, kurinalaisuus, taipumattomuus, tarkkaavaisuus, päättäväisyys, varovaisuus, uskollisuus, ahkeruus, kärsivällisyys, sitkeys, mietiskely ja tahdonvoima.

Onnenvärit: Valkoinen, keltainen, metsänvihreä ja musta.
Kasvit: Neilikka, tulppaani ja persikankukat.
Tuoksut: Frankinsensi, seetri, kamomilla, laventeli, lime, ylang ylang, basilika ja kaneli.
Maku: Makea.
Onnenkivet: Lapis latsuli, musta turmaliini, brontsiitti, karneoli, sitriini, kuukivi, septaria, smaragdi ja akvamariini. Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, farmasia, räätäli, puusepäntyö, louhostyö, insinöörityö, mekaanikko tai teknikko.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

HÄRÄN VUOSI HÄRÄLLE

Rehelliset ja hyväsydämiset Härät kokevat vuoden 2021 hyvin sentimentaalisesti. Vuosi tuo mukanaan muun muassa ihmissuhteissa ajanjakson, jollaista Härät eivät ole kohdanneet pitkään aikaan: se on täynnä rauhaa, hiljaisuutta ja hyvinvointia. Kaikissa suhteissa on siis kehittymisen mahdollisuus ja vuosi on suotuisa kumppanuuksien muodostamiseen ja/tai perheen perustamiseen, ellei Härkä ole vielä tehnyt niin. Lapset ja perhetapahtumat korostuvat. Mikäli Härkä kokee vuoden aikana epäsuotuisia olosuhteita, toivo ajaa turhautumisen edelle ja Härät muuttavat haitat eduiksi, jopa läpimurroiksi kaikkiin mahdollisuuksiin tarttuessaan. Tämä on myönteinen, tuottava ja voimaannuttava vuosi!

Vuoden 2021 onnennumerot: 0, 5, 6, 8, 9, 56, 65.
Vuoden 2021 onnenvärit: Punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, valkoinen, harmaa.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B070 Näky loistosta, keltainen/kirkas.
Vuoden 2021 kivivinkki: Lapis latsuli.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Munakoiso, basilika.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Toukokuu, kesäkuu, elokuu ja lokakuu.
Vuoden 2021 teema: Tahdonvoima ja turvallisuus – luo vain kaunis ja loistava elämä myönteisesti!

TIIKERI

Vuodet/elementit: 1926 – tuli, 1938 – maa, 1950 – metalli, 1962 – vesi, 1974 – puu, 1986 – tuli, 1998 – maa, 2010 – metalli, 2022 – vesi, 2034 – puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Vahvuudet: Rohkeus, ylpeys, urheus, itsevarmuus, järkevyys, suvaitsevaisuus, uskollisuus, luotettavuus, hyveellisyys, epäsovinnaisuus, innostuneisuus, seikkailunhalu ja viehätysvoima.

Onnenvärit: Purppura, sininen, valkoinen, vihreä, harmaa ja oranssi.
Kasvit: Orvokki, keltainen lilja ja sineraria.
Tuoksut: Sitrukset, bergamotti, kamomilla, patsuli, piparminttu, muskatellisalvia ja ruusu.
Maku: Hapan.
Onnenkivet: Akaatti, turmaliini, amatsoniitti, aventuriini, smaragdi, jade, malakiitti, peridootti, serpentiini, fuksiitti, ametisti, tiikerinsilmä ja safiiri. Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Hevonen, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.
Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työn- tai toimistonjohtaja, opettaja, palomies, poliisi, mainos- tai matkailualan toimitsija, näyttelijä, autonkuljettaja, lentäjä, lentoemäntä tai stuertti.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

HÄRÄN VUOSI TIIKERILLE

Tiikerin taipumus kaksijakoiseen luonteeseen energiapurkausten ja toimettomuuden välillä omaa tänä vuonna oikean ajoituksen: Tiikeri tietää milloin toimia ja milloin levätä. Härän vuonna Tiikereillä onkin paljon selkeämpi kuva siitä, mitä he haluavat ja tarvitsevat. Uusia läpimurtoja on tarjolla kaikenikäisille Tiikereille kaikilla onnen osa-alueilla, etenkin urasektoriin liittyen. Tiikeri ponnistelee nyt paljon kulissien takana ja keskittyy henkilökohtaisten projektien toteuttamiseen sekä tulevaisuuden suunnitteluun. Oppimiskäyrän kohoaminen elämässä vaatii kuitenkin kärsimättömyyden ja maltin hillitsemistä sekä viileää asennetta mahdollisia vastoinkäymisiä kohdatessa, jotta menetyksiltä ja varojen ylityksiltä vältytään.

Vuoden 2021 onnennumerot: 2, 3, 7, 8, 13, 43.
Vuoden 2021 onnenvärit: Oranssi, keltainen, vihreä, sininen, harmaa.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B072 Klovni (Pagliacci), sininen/oranssi.
Vuoden 2021 kivivinkki: Amatsoniitti.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Ruusukaali, kapris.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja joulukuu.
Vuoden 2021 teema: Toiminnallinen kärsivällisyys – tiedonhankinta, mahdollisuuksien kartoitus ja kehittyminen.

JÄNIS

Vuodet/elementit: 1927 – tuli, 1939 – maa, 1951 – metalli, 1963 – vesi, 1975 – puu, 1987 – tuli, 1999 – maa, 2011 – metalli, 2023 – vesi, 2035 – puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Vahvuudet: Ystävällisyys, luovuus, lempeys, tyylikkyys, nopeus, nokkeluus, taidokkuus, kärsivällisyys, herkkyys, myötätuntoisuus, vaatimattomuus, armollisuus, tasainen luonne ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Vedenvihreä, pinkki, punainen, purppura, valkoinen, keltainen ja sininen.
Kasvit: Keltanarsissi, hyasintti, kuunlilja ja jasmiini.
Tuoksut: Kaneli, frankinsensi, patsuli, myski, mandariini, mirhami, kuusi ja verbena.
Maku: Makea ja hapan.
Onnenkivet: Amatsoniitti, aventuriini, smaragdi, fuksiitti, jade, malakiitti, peridootti, kuukivi, serpentiini, akvamariini ja helmi. Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, poliisi, farmaseutti, viljelijä, jalostaja sekä koulutuksen, uskonnon, lääketieteen ja terveydenhuollon alat.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova,Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

HÄRÄN VUOSI JÄNIKSELLE

Härän vuosi on Jänikselle melko keskinkertainen vuosi, asteikolla yhdestä kymmeneen tämä vuosi saa arvosanan 5. Koska Jänisten yleinen ennuste Onnettaren suosioon on kaikilta osin normaalia, Jäniksillä on oltava selkeä käsitys elämäntavoitteistaan ​​ja jatkettava kiipeämistään korkeammalle huipulle vuonna 2021. Joustavuus, tahdikkuus ja diplomatia kirittävät Jänistä hänen matkallaan vaikka suunnitelmien laatiminen saattaakin viedä odotettua kauemmin. Tarvittavat resurssit ja apu ovat kuitenkin kaikki Jäniksen käytettävissä, avun pyytäminen viime vuosina ympärille kertyneiltä ystäviltä ja yhteyksiltä sekä maailmankaikkeudelta helpottaa lopulta asioiden manifestoitumista.

Vuoden 2021 onnennumerot: 1, 3, 6, 8, 34, 46.
Vuoden 2021 onnenvärit: Pinkki, punainen, keltainen, vihreä, sininen, purppura, musta.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B084 Kynttilä tuulessa, pinkki/punainen.
Vuoden 2021 kivivinkki: Karneoli.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Taatelit, aprikoosit.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja marraskuu.
Vuoden 2021 teema: Voimavarojen säilyttäminen – luota läheistesi apuun.

LOHIKÄÄRME

Vuodet/elementit: 1928 – maa, 1940 – metalli, 1952 – vesi, 1964 – puu, 1976 – tuli, 1988 – maa, 2000 – metalli, 2012 – vesi, 2024 – puu, 2036 – tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Vahvuudet: Rohkeus, älykkyys, karismaattisuus, luottamuksellisuus, kunnianhimoisuus, romanttisuus, jalomielisyys, päättäväisyys ja vahvuus.

Onnenvärit: Karmiininpunainen, valkoinen, kulta ja hopea.
Kasvit: Hajuherne, särkynytsydän ja flamingokukat.
Tuoksut: Teeruusu, sitruuna, ylang ylang, muskatellisalvia, frankinsensi, greippi, kataja, mirhami ja pelargonia.
Maku: Tulinen, kirpeä.
Onnenkivet: Timantti, musta turmaliini, karneoli, sitriini, labradoriitti, kuukivi, peridootti, rubiini, topaasi, tiikerinsilmä ja ametisti. Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Taiteilija, toimittaja, opettaja, keksijä, insinööri, lääkäri, arkkitehti, arvopaperivälittäjä, asianajaja tai myyjä.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

HÄRÄN VUOSI LOHIKÄÄRMEELLE

Lohikäärmeen valo loistaa tänä vuonna majakan lailla kutsuen luokseen ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Tämä onkin tarpeen, sillä Lohikäärmeen on viisainta kysyä neuvoja ympäriltään ennen mahdollisesti peruuttamattomia seurauksia omaaviin toimiin ryhtymistään. Lohikäärme ottaa vastaan ​​monia vastuita, ja hänen tulee hoitaa ne metodisesti parhaan menestyksen saavuttamiseksi. Edistyminen on tasaista ja maltillista, mutta ponnistelujen peräänantamattomuus ei ole turhaa, sillä Tiikerin vuoden 2022 alussa sitkeys palkitaan. Yhtenä vuoden oppiläksynä on myös itse luoduista tunnepuolen rajoituksista ja jännitteistä vapautuminen, jolloin Lohikäärmeet voivat jälleen ilmaista itseään vapaasti sekä muodostaa erilaisia pysyviä suhteita – tänä vuonna keskitytään yhä enemmän kaikenlaisiin suhteisiin.

Vuoden 2021 onnennumerot: 0, 1, 4, 5, 9.
Vuoden 2021 onnenvärit: Ruskea, kulta, vihreä, sininen, hopea, valkoinen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B032 Sophia, kuninkaansininen/kulta.
Vuoden 2021 kivivinkki: Sitriini.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Sitruunaruoho, aprikoosit.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Toukokuu, kesäkuu, elokuu ja lokakuu.
Vuoden 2021 teema: Henkistä työskentelyä – todellinen havaintokyky tässä ja nyt.

KÄÄRME

Vuodet/elementit: 1929 – maa, 1941 – metalli, 1953 – vesi, 1965 – puu, 1977 – tuli, 1989 – maa, 2001 – metalli, 2013 – vesi, 2025 – puu, 2037 – tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Vahvuudet: Viisaus, arvoituksellisuus, intuitiivisuus, sympaattisuus, tarkoituksellisuus, humoristisuus, päättäväisyys, sensuaalisuus, voimakkuus, kauneudentaju, ajattelukyky ja itsetutkiskelu.

Onnenvärit: Vaalean- ja ruusunpunainen, vihreä, musta ja keltainen.
Kasvit: Kielo, orkidea ja kaktus.
Tuoksut: Myski, muskatellisalvia, jasmiini, neilikka, eukalyptus, piparminttu, fenkoli, sitruuna, rosmariini ja ylang ylang.
Maku: Kitkerä, karvas.
Onnenkivet: Granaatti, tuliakaatti, verikivi, hematiitti, manganokalsiitti, rubiini, septaria, savukvartsi, tiikerinsilmä, smaragdi, safiiri, ametisti, karneoli ja opaali. Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin, uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, tieteilijä, analyytikko, tutkija, kirjailija, filosofi, psykiatri, arkeologi, maalari, savenvalaja, kultaseppä, astrologi, taikuri, ravitsemusterapeutti tai sosiologi.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

HÄRÄN VUOSI KÄÄRMEELLE

Käärmeen hyvä ystävä ja vankkumaton tuki eli Härkä tuo maanläheisen vuoden Käärmeelle: kyse on käytännössä tähän asti toteutumattomien toiveiden ja ideoiden ankkuroimisesta, konkretisoinnista ja rakentamisesta. Mahdollisuuksia nousee esiin monesta eri suunnasta ja jotkut näistä vievät Käärmettä eteenpäin uudelle alueelle. Toiset tilaisuudet tuovat taasen eteen ihmisiä menneisyydestä, tehtäviä aiemmista työpaikoista ja Käärmeelle tuttuja toimia. Käärmettä kiinnostavat aiheet sekä projektit vetävät nyt suuresti puoleensa ja Käärme tuntuu seuraavan omaa elämänpolkuaan. Käärmeen kyllästyessä on tarjolla myös vaihtoehtoja suunnan vaihtamiseen milloin vain niin halutessa. Hippusella innokkuutta ja korkeampaa tahdonvoimaa monet myönteiset tapahtumat ovat tänä vuonna Käärmeen ulottuvilla!

Vuoden 2021 onnennumerot: 2, 3, 7, 8, 28, 89.
Vuoden 2021 onnenvärit: Punainen, oranssi, keltainen, musta.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B005 Auringon nousu- ja laskupullo, keltainen/punainen.
Vuoden 2021 kivivinkki: Savukvartsi.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Nauris, saksanpähkinät.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja joulukuu.
Vuoden 2021 teema: Vastausten löytäminen syvällisimpiin kysymyksiin – toiveet toteutuvat juuri tarpeellisimmalla hetkellä, oikeaan aikaan.

HEVONEN

Vuodet/elementit: 1930 – metalli, 1942 – vesi, 1954 – puu, 1966 – tuli, 1978 – maa, 1990 – metalli, 2002 – vesi, 2014 – puu, 2026 – tuli, 2038 – maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Vahvuudet: Aktiivisuus, energisyys, riippumattomuus, urheiluhenkisyys, liikkuvuus, huolettomuus, herkkyys, rehellisyys, suorapuheisuus ja myönteinen asenne.

Onnenvärit: Taivaansininen, vihreä, punainen, valkoinen ja keltainen.
Kasvit: Ruusu, kalla eli huonevehka ja jasmiini.
Tuoksut: Seetri, santelipuu, kuusi, sitruunaruoho, pelargonia, rosmariini ja laakeripuu.
Maku: Mieto, hienovarainen.
Onnenkivet: Opaali, peridootti, jade, tuliakaatti, verikivi, granaatti, manganokalsiitti, rubiini, tiikerinsilmä, savukvartsi, kuukivi ja topaasi. Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi ja Koira.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.
Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko, tiedottaja, myyntiedustaja, toimittaja, matkanjärjestäjä, kielten opettaja, kääntäjä, kirjastonhoitaja, baarimikko, esiintyjä tai lentäjä.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

HÄRÄN VUOSI HEVOSELLE

Viime vuoden kokemuksien ansiosta jälleen hieman vahvistuneempana Hevoselle tarjoutuu Härän vuonna elämässään mahdollisuus sisäiseen jälleenrakentamiseen sekä juuriensa ja lapsuuden vaikutusten ymmärtämiseen. Hevonen alkaa näkemään tuloksia kaikesta ponnistelustaan ja saa enemmän tukea ympärillään olevilta ihmisiltä. Silti ei ole vielä aika luoda perustuksia suuren mittaluokan projekteille vaan vuosi on rentoutumisen, puhdistautumisen ja mentaalisen valmistelun aikaa tulevaisuutta silmällä pitäen. Hevonen saattaa opettaa tai kirjoittaa, tuottaa julkaisuja tai nähdä videoidensa herättävän paljon huomiota. Hevonen muuttaa ehkä tapaa, jolla kommunikoida tai kohtaa uusia ihmisiä, joiden kanssa kommunikoida – luovuus ja kommunikaatio ovat iso osa tämän vuoden teemoja Hevosen horoskoopissa.

Vuoden 2021 onnennumerot: 2, 3, 7, 23, 37.
Vuoden 2021 onnenvärit: Punainen, keltainen, vihreä, sininen, violetti.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B007 Getsemanen puutarha, keltainen/vihreä.
Vuoden 2021 kivivinkki: Labradoriitti.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Omenat, kurpitsa.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja marraskuu.
Vuoden 2021 teema: Unelmat, kärsivälliset pyrkimykset ja henkilökohtaiset yhteydet – korkealentoista itseluottamusta!

VUOHI, LAMMAS

Vuodet/elementit: 1931 – metalli, 1943 – vesi, 1955 – puu, 1967 – tuli, 1979 – maa, 1991 – metalli, 2003 – vesi, 2015 – puu, 2027 – tuli, 2039 – maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Vahvuudet: Älykkyys, romanttisuus, myötätuntoisuus, lempeys, innovatiivisuus, luovuus, rauhallisuus, huomaavaisuus, ahkeruus, säästeliäisyys, vakaus, täynnä vahvaa tunnetta hyväntahtoisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta.

Onnenvärit: Vaalean- ja limenvihreä, ruskea, valkoinen, sininen, punainen ja purppura.
Kasvit: Ritarinkannus, neilikka ja kevätesikko.
Tuoksut: Bergamotti, frankinsensi, väinönputki, kardemumma, seetri, laventeli, litsea ja mänty.
Maku: Makea.
Onnenkivet: Karneoli, granaatti, sitriini, fuksiitti, kuukivi, jade, peridootti, serpentiini, onyksi ja smaragdi. Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Puutarhuri, kukkakauppias, muusikko, koomikko, näyttelijä, taiteilija, taidehistorian opettaja, kuvittaja, valokuvaaja, sisustusarkkitehti, lastenlääkäri, lastentarhanopettaja tai kampaaja.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat ”King” Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O’Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

HÄRÄN VUOSI VUOHELLE

Vuonna 2021 Vuohi löytää itsensä vastakkaisen horoskooppimerkkinsä vuodesta ja huomaa, että aikaa ruohikolla loikoiluun ei tänä vuonna juurikaan löydy. Vuosi voi siis olla melkoisen haastava, koska polku on jyrkempi ja Vuohen on vaikea löytää pitoa sorkilleen – onneksi Vuohet ovat kuitenkin erinomaisia ​​kiipeilijöitä! Vuohilla onkin Härän vuonna erinomaiset ja ainutlaatuiset mahdollisuudet kehittyä kaikilla elämän osa-alueilla. Käytännöllisyydellä ja sisäisellä päättäväisyydellä Vuohella on luontainen taipumus nousta vastoinkäymisten yläpuolelle. Vuohen energia ja sitkeys tekevät vaikutuksen myös muihin ja auttavat heitäkin voittamaan erilaisia ongelmia vuoden aikana.

Vuoden 2021 onnennumerot: 2, 7, 27, 72.
Vuoden 2021 onnenvärit: ruskea, punainen, purppura.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B019 Eläminen aineellisessa maailmassa, punainen/purppura.
Vuoden 2021 kivivinkki: Tiikerinsilmä.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Punajuuret, kiivi.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja marraskuu.
Vuoden 2021 teema: Varovaisuus ja säästäväisyys – hidasta ja tarkoituksellista aikaa.

APINA

Vuodet/elementit: 1932 – vesi, 1944 – puu, 1956 – tuli, 1968 – maa, 1980 – metalli, 1992 – vesi, 2004 – puu, 2016 – tuli, 2028 – maa, 2040 – metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Vahvuudet: Luottavaisuus, humoristisuus, elämäniloisuus, innostuneisuus, itsevarmuus, innovatiivisuus, uteliaisuus, objektiivisuus ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Oranssi, violetti, valkoinen, sininen, musta ja kulta.
Kasvit: Unikko, krysanteemi ja kutriot.
Tuoksut: Ylang ylang, laventeli, mänty, kaneli, appelsiini, patsuli, piparminttu ja teepuu.
Maku: Mausteinen, kypsä.
Onnenkivet: Sardonyksi, turkoosi, topaasi, vuorikide, musta turmaliini, timantti, sammalakaatti, seleniitti, septaria ja peridootti. Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.
Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, tiede, tekniikka, teollisuus ja politiikka.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

HÄRÄN VUOSI APINALLE

Apinat tuntuvat tarvitsevan tämän vuoden ajanjaksoksi, jolloin Apinat voivat hengähtää, todennäköisesti eristäytyä enemmän kuin ennen ja keskittyä omaan mielenrauhaansa. Nopeasti ajattelevat ja toimivat Apinat elävät näissä heille uusissa olosuhteisissa hämmästyttävän vaivattomasti ja Apinat oppivat jakamaan tietoaan eri nopeuksilla, eri aiheista ja useille ihmisille koko ihmiskunnan kirjossa. Apinan kyvystä havaita ja ymmärtää tilanteita nopeasti on kuitenkin tänäkin vuonna hyötyä: on järjestelemisen, jäsentelemisen ja hienosäädön aika. Apina ottaa opiksi menneistä epäonnistumisista ja välttyy näin paluusta lähtöruutuun – Härän vuosi on Apinalle sadonkorjuun aikaa.

Vuoden 2021 onnennumerot: 4, 9, 49, 94.
Vuoden 2021 onnenvärit: Kulta, keltainen, vihreä, sininen, valkoinen, hopea.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B012 Rauha uudessa ajassa, kirkas/sininen.
Vuoden 2021 kivivinkki: Serpentiini.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Bataatti, sitruuna.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Toukokuu, kesäkuu, elokuu ja lokakuu.
Vuoden 2021 teema:  Herkkää, mutta jykevää rakentamista – henkistä kehitystä ja elämänlaatuun panostamista.

KUKKO

Vuodet/elementit: 1933 – vesi, 1945 – puu, 1957 – tuli, 1969 – maa, 1981 – metalli, 1993 – vesi, 2005 – puu, 2017 – tuli, 2029 – maa, 2041 – metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Vahvuudet: Rehellisyys, lahjakkuus, rohkeus, itsenäisyys, täsmällisyys, perusteellisuus, vilpittömyys, tarkkaavaisuus, kekseliäisyys, nopea ajattelutapa ja itseensä luottaminen.

Onnenvärit: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia, valkoinen, kulta, ruskea ja keltainen.
Kasvit: Asteri, tähtijasmiini, gladiolus eli miekkalilja, ahkeraliisa ja kukonharja.
Tuoksut: Gardenia, vetiveria, bergamotti, kaneli, sitruunaruoho, meirami ja pelargonia.
Maku: Mausteinen.
Onnenkivet: Safiiri, vuorikide, timantti, sammalakaatti, akvamariini, fluoriitti, seleniitti, obsidiaani, granaatti ja sitriini. Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen, menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, uutistenlukija, matkatoimistovirkailija, matkakirjailija, hammaslääkäri tai -kirurgi, kokki, ravintolan omistaja, tarjoilija, kosmetologi, stylisti, kampaaja, sotilas, palomies, vartija tai poliisi.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

HÄRÄN VUOSI KUKOLLE

Harmoniassa Härän energioiden kanssa vuosi merkitsee Kukolle elinvoimaa ja uudistunutta itseluottamusta. Kukolla on pitkästä aikaa useita eri vaihtoehtoja valittavanaan ja mahdollisuuksia nousee esiin tuon tuosta. Kukolla on myös tahdonvoimaa tarttua toimeen ja tehdä tärkeitä päätöksiä turvatakseen suurempi mielenrauha tulevaisuudessa. Tänä vuonna Kukko keskittyykin elämäntyyliinsä ja omistamiinsa asioihin, on turhuuksien raivauksen hetki kaikilla elämän osa-alueilla ja irtipäästäminen muun muassa tarpeettomista aineellisista asioista antaa mahdollisuuden pyyteettömään jakamiseen ja antamiseen. Suunnitelmia on siis luonnosteltu riittävästi menneinä vuosina ja nyt on aika laittaa asiat liikkeelle, aika poistaa tulpat ja esteet ja nauttia elämän energian virtauksesta!

Vuoden 2021 onnennumerot: 0, 5, 4, 9, 57, 85.
Vuoden 2021 onnenvärit: Ruskea, kulta, keltainen, vihreä, sininen, valkoinen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B004 Auringonvalopullo, keltainen/kulta.
Vuoden 2021 kivivinkki: Fluoriitti.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Endiivit, guava.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja joulukuu.
Vuoden 2021 teema: Vaurautta ja voimistumista – harmonista energiaa.

KOIRA

Vuodet/elementit: 1934 – puu, 1946 – tuli, 1958 – maa, 1970 – metalli, 1982 – vesi, 1994 – puu, 2006 – tuli, 2018 – maa, 2030 – metalli, 2042 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yang.

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Vahvuudet: Urhoollisuus, uskollisuus, rehellisyys, vastuuntuntoisuus, nokkeluus, ystävällisyys, rohkeus, herkkyys, vilpittömyys, suojelevaisuus, avuliaisuus, eloisuus ja sosiaaliset taidot.

Onnenvärit: Indigonsininen, sininen, musta, vihreä, punainen ja purppura.
Kasvit: Appelsiininkukka, orkidea, nystykämmekkä ja teeruusu.
Tuoksut: Palsami, myski, muskatellisalvia, piparminttu, mustapippuri, seetri, neilikka, frankinsensi, sitruunaruoho ja petitgrain.
Maku: Runsas, voinen.
Onnenkivet: Opaali, ametisti, hematiitti, meripihka, akaatti, tiikerinsilmä, karneoli, brontsiitti, sitriini, manganokalsiitti, kuukivi, fluoriitti, septaria ja timantti. Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana pahaa vastaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, kasvattaja, kirjailija, sairaanhoitaja, lääkäri, tiedemies, tutkija, professori, pappi, poliitikko, tuomari, poliisi, ohjaaja tai sisustusarkkitehti.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

HÄRÄN VUOSI KOIRALLE

Viime vuoden hässäköiden jälkeen Koira rauhoittuu mielellään Härän vuoden leppoisampaan, mutta silti dynaamiseen tahtiin – hiljaa hyvä tulee ja tunnelin päässä on valoa! Ehkä hanke, jonka eteen Koira on tehnyt töitä jo vuosia, osoittaa tänä vuonna toteuttamiskelpoisuutensa ja tämä voi merkitä esimerkiksi jonkin ison, luovan projektin käynnistymistä. Koirilla onkin nyt erityisiä mahdollisuuksia edetä, muuttaa suunnitelmiaan ja kylvää siemeniä tulevaisuuteen eli hahmottaa uusia, pitkän tähtäimen suuntaviivoja elämän eri osa-alueilla. Koira huomaa myös ystäväpiirinsä kasvaneen, ympärillä on enemmän ihmisiä, jotka ovat valmiita tukemaan Koiraa elämän ylä- ja alamäkien varrella sekä kulkemaan pää pystyssä myötätunnon hengessä. Tämä on pitkästä aikaa vuosi, jolloin Koira tuntee olevansa oman elämänsä valtias.

Vuoden 2021 onnennumerot: 0, 2, 5, 7, 34, 49.
Vuoden 2021 onnenvärit: Ruskea, punainen, keltainen, vihreä, purppura.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B027 Robin Hood, punainen/vihreä.
Vuoden 2021 kivivinkki: Kultakvartsi.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Retiisi, luumut.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja marraskuu.
Vuoden 2021 teema: Hyväntahtoisuuden harjoittaminen itseä ja muita kohtaan.

SIKA

Vuodet/elementit: 1935 – puu, 1947 – tuli, 1959 – maa, 1971 – metalli, 1983 – vesi, 1995 – puu, 2007 – tuli, 2019 – maa, 2031 – metalli, 2043 – vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Polaarisuus: Yin.

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Vahvuudet: Älykkyys, huomaavaisuus, luovuus, vastuullisuus, uteliaisuus, jalous, uskollisuus, rehellisyys ja ahkeruus.

Onnenvärit: Musta, valkoinen, keltainen, harmaa, sininen, vihreä, ruskea ja kulta.
Kasvit: Krysanteemi, hortensia ja päivänkakkara.
Tuoksut: Kukkaistuoksut, basilika, seetri, muskatellisalvia, laventeli, appelsiini, piparminttu, inkivääri ja mandariini.
Maku: Mausteinen, suolainen.
Onnenkivet: Topaasi, akaatti, ametisti, verikivi, akvamariini, opaali, amatsoniitti, musta turmaliini, atsuriitti, sininen kalsiitti, sininen kalsedoni, labradoriitti, serpentiini, kuukivi, lapis latsuli, seleniitti ja rubiini. Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis ja Vuohi.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Lääkäri, eläinlääkäri, pankkiiri, liikemies, tieteilijä, sisustaja, viihdyttäjä tai pitopalvelut. Lupaavia aloja ovat myös kuljetusala ja vähittäiskauppa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

HÄRÄN VUOSI SIALLE

Härän vuosi on Sialle yllätyksiä täynnä, mutta jos Sika keskittyy viisaudella ja nöyryydellä voimakkaasti tavoitteisiinsa, vuosi 2021 tuo odotettua menestystä. Sika aloittaa vuoden kuitenkin hieman kulissien takaa mukavasta kotona olosta nauttien, mutta vuoden edetessä Sialle ilmaantuu tarjolle mielenkiintoisia, sosiaalisia tapahtumia sekä inspiraatiota matkailun merkeissä. Nämä tarjoavat Sialle uudistumisen tunnetta, mahdollisuuksia itsensä löytämiseen ja motivaatiota vahvistaa saavutuksiaan. Näin Sika oivaltaa myös kuinka tarjota sydämellistä palveluaan perheelleen ja maailmalle – Sika on valmis lähtemään uuteen suuntaan ja Härän vuoden loppuun mennessä Sialla on upeita tarinoita kerrottavanaan!

Vuoden 2021 onnennumerot: 1, 2, 5, 6, 8, 25, 58.
Vuoden 2021 onnenvärit: Ruskea, kulta, keltainen, sininen, harmaa, musta.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B004 Auringonvalopullo, keltainen/kulta.
Vuoden 2021 kivivinkki: Aurinkokivi.
Vuoden 2021 ravintosuositus: Endiivi, mansikat.
Vuoden 2021 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja joulukuu.
Vuoden 2021 teema: Lahjoja ja onnea elämässä – myönteiset energiat ovat puolellasi!