Nautintoja kaikille aisteille

Energiakeskus Indigo liitetään ihmisen 6. chakraan, jonka pääteemoja ovat muun muassa olemassaolon tietoinen aistiminen sekä ajatuksen ja energian yhdistäminen. Aistinautintojen kokeminen keholla, mielellä ja hengellä ovatkin näiden sivujen aiheina monella eri tasolla. Pyrimme löytämään muun muassa kasvien parantavista voimista piristystä ja ylellisiä hetkiä arkeen sekä antamaan vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi sekä ylläpitämiseksi.

Psyko-fyysisenä kokonaisuutena ihmisen hyvinvointi koostuu terveellisistä elämäntavoista, monipuolisesta ravinnosta, sopivassa mittasuhteessa itselleen soveltuvasta liikunnasta sekä iloisesta elämänasenteesta. Rentoutuminen ja riittävän unen saaminen ovat myös niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen suotuisasti ja ovat elämänvoiman vapaan virtaamisen kannalta tasapainottavia tekijöitä.

Aistinautinto-sivut koostuvat faktasta ja fiktiosta, tiedoista ja taidoista – ajatuksista jokaiselle päivälle tai juhlahetkien herkistä tunnelmista: luontaishoitoa kotikonstein, kauneuden vaalimista sisäisesti ja ulkoisesti, pieniä taikoja… Toivomme näiden sivujen kannustavan kaikin tavoin iloiseen, myönteiseen ja onnelliseen elämään!