Valitse värisi ja tutki niiden merkityksiä

Anna värien, joita tarvitset, vetää sinua puoleesi. Luota intuitioosi. Tule kaikeksi, mitä olet. Niille, jotka etsivät voimaantumista, helpotusta ja kohotusta täydelliseen kokonaisuuteen ja hyvinvointiin, varaa konsultaatioaikasi Aura-Soma kokemukseen.

Ensimmäisen konsultaation aikana opastan sinua yksilöllisen, itse valitsemasi Equilibrium tasapainopullovalinnan kautta. Luota intuitioosi: värit, jotka vetävät sinua puoleensa, ovat värit, joita tarvitset. Yhdessä tarkastelemme valitsemiasi värejä ja tutustumme niiden merkityksiin oman matkasi kontekstissa ja syvyydessä selvittämällä, mitkä Aura-Soman värienergioista parhaiten auttavat rakentamaan ja ylläpitämään onnellisuuttasi sekä elinvoimaasi joka päivä. 

Kehosi tietää vaistomaisella tasolla, mitä se vaatii kukoistaakseen. Me uskomme täydestä sydämestämme, ettei kukaan tunne sinua paremmin kuin sinä tunnet itsesi.

Kiitos sulle huikeasta tapaamisesta: se oli voimakas kokemus ja energiani muuttui välittömästi. Sen huomasin jo suhtautumisessani liikenteeseen kotimatkalla, kaupassakäyntiin ja täällä kotona. Ja isoja asioita ihmissuhteissa alkoi myös tapahtua jo tänään.
– Tiina

Aura-Soma konsultaatio Energiakeskus Indigossa on kestoltaan 60-90 min. ja hinta 115,00 (sisältää yhden 50 ml tasapainopullon kotikäyttöön). Varaa aika Aura-Soma konsultaatioon lähettämällä sähköpostia Anna Marialle osoitteeseen annamaria(at)energiakeskus.com.

Aura-Soma Registered Practitioner