Valitse värisi ja tutki niiden merkityksiä

Anna värien, joita tarvitset, vetää sinua puoleesi. Luota intuitioosi. Tule kaikeksi, mitä olet. Aura-Soma kokemus on niille, jotka etsivät voimaantumista, helpotusta ja kohotusta täydelliseen kokonaisuuteen ja hyvinvointiin.

Ensimmäisen konsultaation aikana sinua opastetaan yksilöllisen, itse valitsemasi Equilibrium tasapainopullovalinnan kautta. Luota intuitioosi: värit, jotka vetävät sinua puoleensa, ovat värit, joita tarvitset. Valitsemiasi värejä tarkastellaan yhdessä ja niiden merkityksiin tutustutaan oman matkasi kontekstissa ja syvyydessä selvittämällä, mitkä Aura-Soman värienergioista parhaiten auttavat rakentamaan ja ylläpitämään onnellisuuttasi sekä elinvoimaasi joka päivä. 

Kehosi tietää vaistomaisella tasolla, mitä se vaatii kukoistaakseen. Me uskomme täydestä sydämestämme, ettei kukaan tunne sinua paremmin kuin sinä tunnet itsesi.

Kiitos sulle huikeasta tapaamisesta: se oli voimakas kokemus ja energiani muuttui välittömästi. Sen huomasin jo suhtautumisessani liikenteeseen kotimatkalla, kaupassakäyntiin ja täällä kotona. Ja isoja asioita ihmissuhteissa alkoi myös tapahtua jo tänään.
– Tiina

Suomessa ei toistaiseksi ole saatavilla virallisia Aura-Soma konsultaatioita. Ota ystävällisesti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja: info(at)energiakeskus.com