Värin tuolla puolen

Valjastaen maaäidin värähtelevät voimat, Aura-Soma on värien, kasvien ja kivienergioiden systeemi, joka kohottaa onnellisuutta ja eloisuutta. Jokainen vaihe Aura-Soma tuotteiden luomisprosessissa on täytetty rakkaudella ja hyödyllisellä aikomuksella. Luotuina käyttäen korkealuokkaisimpia orgaanisia ja biodynaamisia ainesosia, meillä on tällä hetkellä saatavilla yli 200 hyvinvoinnin yhdistelmää ja vaihtoehtoa.

Aura-Soma tuo sinut lähemmäksi itseymmärrystä. Ajattele hyvinvoinnin terapioita, kuten akupunktio, reiki ja refleksologia: myös Aura-Soma tuo helpotusta, tasapainoa ja tyyneyttä energiasysteemiisi (chakroihin), samanaikaisesti vahvistaen ja suojaten auraa tietoisuuden voimaannuttamiseksi ja kohottamiseksi. Käyttäen tilaustyönä tehtyjä alkemiallisia prosesseja ja homeopaattisia prinsiippejä, tuotteemme kasvattavat elinvoimaa. Värit, jotka vetävät meitä puoleensa, näyttävät meille kuka olemme sekä paljastavat suurimman potentiaalimme eheyteen ja hyvinvointiin.

Luomassa tietoista muutosta planeetallamme

Aura-Soman kautta uskomme ihmisten tukemiseen kohti parasta versiota itsestään. Missiomme on rohkaista suurempaan yhteistyöhön kaikkien olentojen välillä toistemme ja meitä ravitsevan maan välillä. Olemme luoneet sarjan tuotteita, jotka inspiroivat kaikkia kanssaihmisiämme heidän polullaan kohti onnellisuutta ja vitaliteettia. Olemme sitoutuneet luomaan tietoista muutosta tällä planeetalla.