Equilibrium tasapainopullot

TOIVE OLLA SÄTEILEVÄ, OLLA ILOINEN, OLLA LUOVA, OLLA ONNELLINEN, OLLA SINÄ.
Luontoäidin värähtelevät voimat valjastaen Aura-Soma Equilibrium tasapainopullot tuovat sinut lähemmäksi itsesi ymmärtämistä väri-, kasvi- ja kivienergiasysteemin kautta.

Yli 30 vuoden ajan sadat tuhannet ihmiset yli 90 maassa ovat tunteneet vetovoimaa Aura-Soma Equilibrium tasapainopullojen käyttämiseen, kaksivärisiin yhdistelmiin Aura-Soman sydämessä. Kun luotat intuitioosi Equilibrium tasapainopulloja valitessasi ja käytät niitä säännöllisesti, niillä on kyky tukea sinua syvempään tietoisuuteen ja edistää kaikkiallista hyvinvointiasi. Kehosi tietää vaistomaisella tasolla, mitä se tarvitsee menestyäkseen. Uskomme täysin sydämin, että kukaan ei tunne sinua paremmin kuin sinä tunnet itsesi. Aktivoituna keholle käytettynä, jokaisen Equilibrium tasapainopullon ainesosien kautta on pääsy värähtelevään energiaan. Luotuina vastaamaan kehosi seitsemän chakrakeskuksen kanssa, joiden kautta energia virtaa, Equilibrium tuo helpotusta, tasapainoa ja tyyneyttä energeettiseen järjestelmääsi, samalla vahvistaen ja suojaten auraa tietoisuuden voimaannuttamiseksi ja kohottamiseksi. Seistessä Equilibrium tasapainopullojen sisältämien erilaisten väriyhdistelmien edessä ja valitessa ne, jotka vetävät eniten puoleensa, on ensimmäinen askel. Värit, jotka vetoavat sinuun, ovat värit, joita tarvitset. Voit sitten aktivoida kunkin Equilibrium tasapainopullon ainesosien värähtelyenergian ravistelemalla pulloa ja levittämällä sisältöä keholle. Alkemia on sinun käsissäsi, jokaisen Equilibrium tasapainopullon ainutlaatuinen energia avautuu sen koskettaessa ihoasi.

Pomanderit

Aura-Soma pomandereja käytetään puhdistamaan ja raikastamaan energiajärjestelmää. Niiden värähtelevät ominaisuudet toimivat auran uudelleen voimistamiseen, vahvistamiseen ja suojaamiseen, voimaannuttaen sinua ja kohottaen tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä voi heikentyä päivittäisestä elämänmenosta ja pomanderit palvelevat tasapainon palauttamiseksi. Lisäksi näitä arvokkaita infuusiouutteita voidaan käyttää tehokkaasti jokapäiväisenä keinona tarkoituksen keskittämiseen.

Kvintesenssit

Kvintesenssit helpottavat myönteisen energian ikuista virtaa mahdollistamalla voimaantumisen ja suuremman pääsyn siihen mitä ja kuka olet – olemaan läsnä. Niitä voidaan käyttää tukemaan tietoisen läsnäolon harjoitteita, kuten meditaatiota ja mietiskelyä.

Väriesenssit

Kivikiteissä, mineraaleissa ja kasveissa olevien nimenomaisten energioiden väriresonanssin kanssa kehitettyinä väriesenssit tukevat emotionaalisen ja mentaalisen itsen yhteyttä fyysisyyteesi. Väriarvostukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja vaikuttavat moniin elämän tietoisten ja tiedostamattomien valintojen aspekteihin. Kuten monissa hyvinvointimalleissa, joissa samankaltainen houkuttelee samankaltaista, sinä tunnet vaistomaisesti vetoa väreihin, jotka heijastavat ja tukevat sitä kuka olet ja mitä tarvitset optimaaliseen hyvinvointiin.

ArchAngeloi

Archangeloi vastaa arkkienkeleitä: korkeampi enkelimediaattorien taso ihmisen ja jumalaisen välillä. Archangeloin käyttöönotto energiakenttään voi auttaa aktivoimaan valon siemeniä aurassa auttaen siten yhteyden muodostamisen ja ilmaisemisen jatkuvasta sielutarkoituksesta ja korkeimmasta mahdollisuudesta tässä elämässä. He auttavat myös keskittämään aikomuksesi ja tunnistamaan paremmin saavutuksesi muutoksen aikoina. Tuodakseen sinut lähemmäksi itsesi ymmärtämistä, he tukevat yksilön, ryhmän tai yhteisön suurempaa potentiaalia.