Kvintesenssi Kuthumi

Keltaiseen mestarisäteeseen liitettävä Kuthumi kvintesenssi omaa kukkaisen tuoksun ja se auttaa meitä muistamaan roolimme luonnossa – olemme silta enkelten ja deevojen välillä. Tämä kvintesenssi tukee ihmisiä, jotka haluavat olla yhteydessä keijujen, deevojen tai kasvien henkien kanssa sekä parantamistyössä enkeleiden kanssa. Kuthumi avaa myös ymmärtämään tieteitä ja numeroita, se liitetään Maitreya Buddhan ja Pyhän Fransiksen lisäksi Pythagorakseen. Mentaalinen joustavuus, selkeys, avoimuus ja oikeudenmukaisuus muiden oikeuksien puolesta voi myös stimuloitua Kuthumin käytöllä.

Väri: vaaleankeltainen.
Tuoksu: kukkainen, makea ja mausteinen.
Pääteema: kahden suuntainen kommunikaatio ylä- ja alapuolisen välillä.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

6 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd