31%

Pomanderi-ilmanraikastaja Syvänpunainen 20 ml (Parasta ennen 04/2022)

Syvänpunainen pomanderi-ilmanraikastajasuihke on lämmittävä ja uudelleen voimistava. Maadoittavana ja energisoivana tämä suihke omaa potentiaalin vahvan suojan antamiseen energioiden tyhjentymisen tunteen hetkellä. Syvänpunainen ilmanraikastaja saattaa myös helpottaa sähkömagneettisen energiakentän stressiä auttamalla pääsemään yli selviytymiseen liittyvistä peloista.

Pääteema: Syvä maadoittaminen ja uudelleen energisointi.

Tuoksu: Mausteinen, marjainen ja puinen.

Pakkauskoko: 20 ml

10,00 

3 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Syvänpunaista ilmanraikastajaa suositellaan käytettäväksi, kun tunnet itsesi väsyneeksi tai suojaamaan tilanteissa, joissa on mahdollisuus voimien ehtymiseen.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 04/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd