25%

Unisieppari Hiljaisuuden ääni

Uniikit Kokopelli design siepparit ovat upeaa kotimaista käsityötä. Tätä 5-osaista Hiljaisuuden ääni unisiepparia koristavat aidot höyhenet, lasi- ja kivihelmet. Kokonaiskorkeus 100 cm, suurin leveys 42 cm. Suurimman kehän halkaisija 40 cm. Virkattu ripustusnauha.

112,50 

1 varastossa

Kokopelli design siepparit ovat voimaesineitä, joista huokuvat eritoten Pohjois-Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Voit asettaa unisiepparin sängynpäätyyn, voimaesineeksi ikkunan eteen tai haluttuun tilaan vapaasti roikkumaan – siepparit ovat taianomaisia liikkuessaan hieman ilmavirrassa!

Kivien voimaa:
Sodaliitti – tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä.

Värien voimaa:
Sininen – on rauhoittava ja lempeä, se huokuu totuuden henkeä. Sinisellä on kyky rentouttaa hermot, poistaa kipuja sekä haihduttaa stressiä. Väri liitetään myös kommunikointiin monella eri tasolla: puhuminen, kuunteleminen (myös oman sisäisen äänen) ja itsensä ilmaiseminen ovat tämän hoivaavan sävyn ominaisuuksia.

Suomessa rakkaudella käsintehty – Kokopelli design – handmade in Finland.