64%

Kirkas kvartsi chakraheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva hiottu, kirkas kvartsiheiluri, jonka ketjussa on jokaista seitsemää päächakraa vastaava luonnonkivi ja ketjun toisessa päässä on pieni, pyöreä vuorikidehelmi. Heilurien kivissä esiintyy luonnollisia sulkeumia. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Koko: ketjun pituus noin 19 cm ja heilurin koko noin 40 mm.

5,00 

25 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Kirkas kvartsi eli vuorikide on mestarikivi, jonka muinoin uskottiin olevan kiinteytynyttä valoa. Kiviterapeuttisesti sen erityisiin ominaisuuksiin lukeutuvat energian ja ajatusten ohjelmointi, voimistaminen ja välittäminen. Se on hyvä kivi avuksi meditoinnissa sekä lähestyttäessä korkeampaa itseä tai henkiä.

Chakra on sanskriitinkielinen sana, joka tarkoittaa ratasta viitaten kehon energiakeskuksiin. Useimmat aasialaiset perinteet kertovat seitsemästä chakrasta, jotka sijoittuvat ihmisen energiakehon keskiviivalle selkärangan juuresta ylöspäin aina pään yläosaan eli kruunuun saakka.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.