22%

Shiva Lingam heiluri

Kaunis ja käytännöllinen, hopean värisen ketjun päässä oleva Shiva Lingam heiluri. Tuotekuvan musta samettipussukka ei sisälly toimitukseen, se on tilattavissa erikseen.

Koko: ketjun pituus 16,5 cm ja heilurin koko 30 mm.

9,80 

2 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Tämä epätavallinen Shiva Lingam kivi on peräisin matalilta joenpenkoilta yhdestä Intian seitsemästä pyhästä paikasta. Kivi, jossa kuvastuvat maskuliininen (dynaaminen ilmaisu ja tieto) ja feminiininen (viisaus ja intuitio), on syvästi kunnioitettu hindujen uskonnossa Shivan ruumiillistumana. Tämä kivi merkitsee luomisen kaksinaista energiaa.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.