Enkelit & horoskoopit

Runsaan enkelistön joukkoon kuuluvat myös ihanat enkelit, jotka yhdistetään länsimaisiin horoskooppimerkkeihin. Jokaisella aurinkomerkillä on oma enkelinsä, jonka avunantoa tai suojelusta voi kutsua luokseen kumppanuuden ja ystävyyden merkeissä. Nämä horoskooppimerkkeihin liitettävät enkelit ovat Adnachiel, Ambriel, Asmodel, Barbiel, Barchiel, Gabriel, Hamaliel, Hanael, Machidiel, Muriel, Uriel ja Verchiel. Oheisten tuoksuvinkkien mukaan on myös mahdollista tehdä omalle merkille ja enkelille sopiva, tarkoin sekoitettu aromaattinen öljy, jota käyttämällä voi saada syvemmän yhteyden omaan astraalioppaaseen ystävää tai avunantoa kaivatessaan.

Enkeli Machidiel – Oinas

Machidiel (Melkejal, Malchidiel) on majesteettinen siivekäs ja tähtimerkki oinaan voimakas astraaliopas, jonka opettavaiset ja parantavat energiat kesyttävät sopivassa suhteessa oinaan tahdonvoimaista persoonallisuutta. Machidiel on myös erittäin lahjakas ohjaamaan ihmistä kohti suurempaa hyvyyttä, hän kasvattaa tasapainoa ja tyyneyttä elämässä. Machidielilla on siten pehmentävä vaikutus oinaan matkalla kohti tavoiteltua valaistumista.

Tuoksuvinkki: Hedelmäinen kukkasekoitus jasmiinia, ruusua, persikkaa, kirsikkaa ja muita marjoja.

Enkeli Asmodel – Härkä

Asmodel on viisas ja tietäväinen astraaliopas, joka tyydyttää härän ruokahalun syvimpien rakkausmysteerioiden ymmärtämisessä. Asmodel ympäröi härän tasapainottavalla vaikutuksella sopusointuun toiveiden kanssa. Asmodel on myös valmis tarjoamaan härän kaipaamaa jatkuvaa huomiota sekä ennen muuta hän paljastaa härälle kaikkein suurimman salaisuuden, jumalallisen rakkauden alkuperän. Rakkaus ilman ehtoja on maailmankaikkeuden vahvin voima, se voi poistaa kaikki esteet ja näyttää kaikki ihmeet. Asmodel on härän suojelija ja hänellä on mahdollisuus opastaa tämän tähtimerkin alla syntyneet alkuperäiseen ja suureen totuuteen.

Tuoksuvinkki: Syvä ja mausteinen kukkaissekoitus myskistä, kanelista, patsulista ja neilikasta ripauksella ruusua, sireeniä, jasmiinia ja hyasinttia.

Enkeli Ambriel – Kaksonen

Ambriel on enkeli, joka avaa ovet mielen ja tiedon korkeammalle tajunnalle. Kaikki teoreettinen tieto tieteen ja taiteen alueelta kuuluu hänen suojelukseensa. Hän voi sammuttaa kaksosen tiedonjanon, kaikki se mitä tämä tähtimerkki on aina halunnut tietää elämästä ja rakkaudesta virtaa kaksosiin Ambrielin kautta. Kaksosten kannattaa avata tietoisuutensa seuraamaan Ambrielin läsnäoloa, hän voi inspiroida etsintää puhtaasta tiedosta. Kuin astraalikaksoset, tämä horoskooppimerkki ja Ambriel, voivat työskennellä siten yhdessä vakuuttaen, että etsintä palvelee kaikkia.

Tuoksuvinkki: Trooppinen tuoksusekoitus, jonka pohjana ovat sitrusöljyt ja kukkaistuoksut ripauksella havunneulasia ja sitronellaa.

Enkeli Muriel – Rapu

Muriel on taidokas ja voimakas enkeli, joka rohkaisee viisauteen nöyryydellä. Muriel johtaa intuition ja oivalluksen valtakuntaa sekä kaikkea mikä vaikuttaa sydämeen. Hänen avullaan rapumerkki voi matkata elämän rantaviivaa ilman harhailuja syvässä vedessä. Muriel auttaa tätä tähtimerkkiä myös näkemään asiat kirkkaassa valossa ja vapauttaa ravun epäröinnistä. Tämä dynaaminen siivekäs henki tulee ravun sydämeen ja opastaa kohti rakastettavaa kotia ja toista sydäntä. Rapujen kannattaa siis avata itsensä Murielin opastukselle kohti sielun syvimpiä toiveita!

Tuoksuvinkki: Sekoitus salviaa, sitrusta, yrttisekoitusta sekä metsäisiä tuoksuja havuista ja santelipuusta.

Enkeli Verchiel – Leijona

Verchiel enkeli on voimakas rakkauden, myötätunnon ja vahvuuden lähettiläs. Yhtenä taivaallisten porttien vartijana hän on enkeli, jolla on tilan ja ajan herruus. Verchiel juhlii taivaankappale auringon asukkaana. Kuin ihmeen, hän tuo äärimmäisellä rohkeudella villeimmätkin unelmat leijonan elämään. Tämän tähtimerkin on ainoastaan osattava pyytää tuosta aidosta luottamuksen lähteestä ja kutsua Verchielia sydämen syvimpien toiveiden suojelijaksi.

Tuoksuvinkki: Sekoitus maskuliinisia sitrustuoksuja yrttien ja metsän sävyillä tehostettuna.

Enkeli Hamaliel – Neitsyt

Hamaliel on dynaaminen astraaliopas, valmiina välittämään tähtimerkki neitsyelle tiedot maailmankaikkeuden toiminnasta. Jumalaisen alkemian vastuullisena vartijana Hamaliel pitää alkuperäiset kemialliset elementit kosmisessa ja loogisessa järjestyksessä. Neitsyen ja hänen rakkaittensa hyödyksi Hamaliel paljastaa kaavat kestävään rauhaan ja ikuiseen onneen. Neitsyttä kehoitetaankin käyttämään Hamalielin salaisuuksia niin fyysisellä, mentaalisella kuin astraalitasolla elämää luodessaan. Hamaliel odottaa neitsyen kutsua luovuttaakseen luovuuden lahjat hänelle.

Tuoksuvinkki: Herkkä yrttisekoitus laventelista, rosmariinista, geraniumista ja ruususta.

Enkeli Uriel – Vaaka

Uriel on majesteettinen arkkienkeli ja valovoimainen näky, joka johtaa ylevää oikean ja hyvän valtakuntaa. Hän ymmärtää vaaka horoskooppimerkin alla syntyneiden tarpeen turvallisuuteen ja lupaa turvaa sekä suojelusta, kun hänen apuaan kutsutaan. Uriel ilmaisee läsnäolonsa hienon hienolla tavalla ja hänen vaikutuksen tuntiessaan muun muassa liiketoimet järjestyvät. Uriel neuvoo kohtuullisuutta ja tarjoaa vastapainoa sekä oivallisuutta perfektionismin sijaan. Nämä suurenmoiset lahjat tulevat tämän tähtimerkin elämään mikäli vaaka sallii itsensä hyväksyä Urielin, voimakkaan enkelin ja opettajan, astraalioppaakseen.

Tuoksuvinkki: Raikas merellinen henkäys sitruunan, limetin ja santelipuun lisäyksellä.

Enkeli Barbiel – Skorpioni

Barbiel enkeliopas innoittaa skorpioni tähtimerkin kunnioitusta ehtymättömällä huomiolla. Kauneus ja ystävyys lisääntyvät siitä hetkestä lähtien, kun vain kutsuu Barbielin vaikutuksen elämäänsä. Barbiel on perehtynyt skorpionin sensuelliin luonteeseen. Hän on saatavilla avustaakseen omalla osuudellaan skorpionin aistillisuutta tavoin, jotka eivät vahingoita tätä horoskooppimerkkiä itseään tai muita. Barbiel jakaa myös kiinnostuksen elämän ja kuoleman mysteerioihin ja tuo uutta säteilevää energiaa elämään, joka virtaa rajojen ulkopuolelta. Barbiel työskentelee mielellään tämän merkin kanssa mikäli vain on olemassa valmius vastaanottaa Barbielin myötätuntoinen vaikutus elämään.

Tuoksuvinkki: Raikas, yrttinen kukkaistuoksu luodaan jasmiinista ja raikkaasta, vastaleikatusta ruohosta.

Enkeli Adnachiel – Jousimies

Adnachiel on enkeli, joka on ikuisesti jumalallisen tasapainon ja kohtalon palveluksessa. Myötätuntoisella tavallaan hän järjestää karman kohti tasapainoa. Adnachiel on sopusoinnussa jousimiehen tarpeelle vallata alaa ja on ymmärtäväinen tähtimerkin halulle tilanteista pakenemiseen. Adnachielin kautta on mahdollisuus löytää oikeudenmukaisempia ratkaisuja ongelmiin ja suhteisiin. Jousimiehen kannattaakin luottaa tämän enkelin neuvoihin ja opastukseen sekä nauttia vapaudesta, jota Adnachiel tarjoaa. Tähtimerkin tätä enkeliä kutsuttuaan, luvalla hän opastaa täydelliseen henkiseen tasapainoon.

Tuoksuvinkki: Syvä, yrttinen tuoksu sammaleisella säväyksellä, jota ympäröi sitrus ja mausteiset tuoksut.

Enkeli Hanael – Kauris

Hanael (Haniel) on huomattava enkeli, joka on syvästi omistautunut horoskooppimerkki kauriin valaistumiseen. Hanael omaa äärimmäisen uskon ja rohkeuden. Hänellä on voima myöntää ihmeitä ja lahjoittaa jumalallista armoa niille, jotka häntä kutsuvat ja Hanael voi suoda myös käytävän inspiraation huipulle. Tämä enkeli vartioi ylhäistä luovuuden taivaallista valtakuntaa. Hanael kunnioittaa kauriin omistautumista suhteiden tavoitteluun, jotka perustuvat korkeampaan rakkauteen ja aatteellisuuteen. Kaurismerkki saattaa helposti ajatella haluavansa valtaa ja voimaa, mutta Hanael auttaa näkemään houkutusten läpi ja ohjaa kohti varmaa sekä kestävää rakkautta ilman ehtoja.

Tuoksuvinkki: Sitruksien ja puiden sekoitus koostuu sitruunasta, appelsiinista, santelipuusta ja seetristä, hippusella jasmiinia ja kieloa.

Enkeli Gabriel – Vesimies

Arkkienkeli Gabriel on enkeliopas niille, jotka jakavat hänen rakkautensa totuuteen. Hän kantaa totuuden oliivinoksaa kädessään. Se on tarjous niille, jotka haluavat kutsua hänen vaikutustaan. Hän on valmis auttamaan vesimiehen merkissä syntyneitä heidän etsiessään ratkaisua ihmiskunnan ongelmiin. Gabriel ymmärtää halun levittää informaatiota ja inspiroi sisäpiirin tiedoilla, mitkä ovat saatavilla vain niille, jotka ovat hänen ystäviään. Hänen avullaan on mahdollista tietää tiedostamattomasti oikea toiminta missä tahansa tilanteessa. Valinta hyväksyä hänen apunsa on vesimiehestä itsestään kiinni.

Tuoksuvinkki: Sekoitus trooppista kiwihedelmää ja sitruunaa, aavistuksella jasmiinia ja kieloa.

Enkeli Barchiel – Kalat

Barchiel on enkeli valaistumiseen, jota kalojen horoskooppimerkki etsii. Barchiel johtaa kypsymisen ja inhimillisen kehityksen yli syvällä myötätunnolla. Hän on valmistautunut vastaanottamaan tämän horoskooppimerkin tehtävän, koska hän ymmärtää pelon avuttomuuteen kalojen kohdatessa maailman suruja. Barchiel tietää kuinka syvästi tämä tähtimerkki haluaa saada aikaan muutosta, hän vain odottaa kutsua yhteistyöhön. Barchiel tunnistaa sielun salaisimmat halut ja opastaa saavuttamaan suuret aikaansaannokset silloin, kun hänen vaikutuksensa toivotetaan tervetulleeksi elämään.

Tuoksuvinkki: Sekoitus sitruunaa, laventelia, basilikaa ja muita yrttejä.