19.11.2021: On todella jännittävää aikaa. Tämän pomanderin syntymä, sen kehitys, koko prosessi, joka on johtanut tämän pomanderin olevaiseksi tulemiseen. Se on ollut erikoislaatuista, synkronisuudet saada se aikaan, tuoda siihen sopivat energiat, todella muuttaen niin monia asioita Aura-Soman järjestelmässä.

Kuten yksi asia vaikuttaa kaikkeen muuhun, niin tämä Limenvihreä pomanderi tuo todellisen tunteen siitä, että jopa kaiken varjon, vaikeuksien ja pimeyden keskellä on uskomaton valo, joka alkaa sarastaa. Valo, joka perustuu toivoon, joka perustuu mahdollisuuteen elää yltäkylläisestä paikasta.

Kaikki mahdolliset myönteiset puolet, jotka voivat tulla olevaisiksi, ilmaistaan ​​tämän limenvihreän energian kautta. Tämän pomanderin kirpeä sitrustuoksu on muistutus keväästä, ja sen puhtaan hedelmäinen, raikas tuoksu leikkaa harmaata taivasta ja toivottaa auringonpaisteen tervetulleeksi elämäämme. Se antaa voimia hienovaraisille ​​kentillemme tuoden tunteen uudistuneesta energiasta ja tarkoituksesta fyysisyyden sähkömagneettiseen kenttään.

Sanoisin, että kaikista pomandereista se liittyy läheisimmin Holy Grail kvintesenssiin, jopa enemmän nyt kuin mahdollisesti Oliivinvihreä pomanderi, joka aiemmin yhdistettiin eniten Holy Grail & Solar Logos kvintesenssiin. Voidaksemme todella päästää irti, päästää irti mihin tahansa, mitä hetki pitää hallussaan meille, päästää irti tähän hetkeen ja todella tuntea tuota tämänhetkistä, samalla kun asetamme tätä pomanderia meitä ympäröivään sähkömagneettiseen kenttään.

Limenvihreän pomanderin jakaminen tuo tunteen helpotuksesta, tunteen tilasta, tunteen uudistetusta ilosta olemukseemme, uutta piristystä läsnäoloon. Mielestäni nämä ominaisuudet ovat ehdottoman välttämättömiä tässä ajan hetkessä.

Limenvihreän pomanderin saapuessa meitä saatetaan muistuttaa luonnon rytmeihin virittäytymisen tärkeydestä. Optimaalinen aika kylvämiselle ja istuttamiselle, tämän päivän täysikuu Härässä korostaa yhteyttämme Maahan.

Lähes täysi kuunpimennys tämän Majavan kuun aikana, joten meitä rohkaistaan tunnustamaan varjo samalla kun vaalimme sisäisiä valosiemeniä. Viimeisen Equilibrium tasapainopullon yhteydessä, jossa Ceres toi parantumisen aikajanalle, Persephone autuuden ja vapauden menneisyydestä, ja viimeksi Pluton tuki meitä uuden suuntamme toteuttamisessa – tämä Limenvihreä pomanderi puhuu tuoreista aluista ja mahdollisuudesta kultivoida sisäistä valoamme.

Odotan innolla näkeväni ja kuulevani Aura-Soma yhteisön palautetta heidän ensimmäisistä kokemuksistaan ​​Limenvihreän pomanderin kanssa, koska se näyttää pystyvän kohdistamaan tarpeellisen tuen yksilöllisellä tasolla ja meidän voivan vastaanottaa sen, mitä todella tarvitaan henkilökohtaiseen voimaantumiseemme.

Rakkaudella ja valolla,

Mike

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.