POSEIDON
B122 – kirkas magenta/limenvihreä
syntynyt 14. joulukuuta, 2022 klo 12:00 GMT

Haluaisin todella käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni ja toivottaa Poseidonin tervetulleeksi Aura-Soman systeemiin. On valtava lahja, että Poseidon liittyy systeemiin tässä ajan hetkessä.

Poseidon antaa meille mahdollisuuden todella välittää itsestämme, rakastaa itseämme niin täydellisesti kuin mahdollista, antaen meille mahdollisuuden ja kyvyn päästää irti siitä, mikä ei enää palvele meitä, vanhentuneista ja hyväksymättömistä suhtautumisen tavoista, että se on – on aika siirtyä eteenpäin ja luoda tapa suhtautua, joka on hyödyllisempi ja tukevampi ja parasta, mitä voimme olla. Poseidon antaa myös kyvyn hyväksyä muutos ja nähdä se ehdottoman rakkauden, myötätunnon ja välittämisen silmin. Tässä esitelty kirkas magenta on väri, jota ei ole aiemmin ollut järjestelmässä, ja nyt se on yhdistetty toiseen uuteen väriin, limenvihreään. Näillä väreillä meitä muistutetaan siitä, että vaikeina aikoina, aikoina, jolloin kohtaamme menneisyyden kaavat, meidän on arvioitava uudelleen ja tarvitsemme rakkauden intensiivistä tukea ylhäältä, koska harjoittelemme rakkauden ilmaisua kaikessa mitä teemme. Pienissä asioissa oleva välittäminen ja lämpö tarkoittaa valokehon rakentamisen harjoittelua ja edelleen myötävaikuttamista keskeneräisen aktivoitumisen alkuun. Marraskuussa Kiotossa pidetty kurssi ”Valokehon aktivointi” oli tärkeä edeltäjä Poseidonin syntymiselle. Aktivoinnin potentiaalin vaste ja energia oli myös osa jotain, mikä oli ”irtipäästämistä” tai ”luopumista” siitä, mikä on ollut aiemmin.

Minulle tulee mieleen monia synkronisaatioita Ceresin saapumisen kanssa 14. joulukuuta 2020. Koska Shire Farm -tilalle biodynaamisen yhdistyksen kautta myönnetty akkreditointi tunnetaan Demeter-sertifikaattina, Ceres on lähellä Aura-Soma eetoksen sydäntä. Yhtenä muinaisen Kreikan kahdestatoista olympolaisesta, Poseidon on Demeterin (Ceres) veli. Poseidonilla on yhteys hevoseen, esiintyessään hevosena Arkadiassa häntä arvostettiin, on myös mielenkiintoista huomata, että hänen katsottiin olevan Pegasuksen isä. Yksi Vickyn suosikkisymboleista synkronisuuteen Aura-Somassa on pitkäaikainen yhteys Pegasukseen, jumalaiseen siivekkääseen hevoseen, joka on Shire Farmin logo ja Aura-Soman hajuvesisarjan nimi. Aura-Soma Pegasus edustaa sitä tunnetta olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan tekemässä oikeita asioita. Tämä yhteys näyttää erityisen sopivalta, kun olemme lähestymässä viidennen ulottuvuuden todellisuutta, jossa synkronisuus on osa tuon ulottuvuusenergian muutoksen oireenmukaista rakennetta sekä Maan päällä että meissä itsessämme.

Elämme aikaa, jolloin Maan muutoksia todella tapahtuu ja Poseidonilla on yhteys maanjäristyksiin sekä geopaattiseen ja seismiseen toimintaan. On mielenkiintoista, että hän seuraa Plutonia Aura-Soman kehittymisessä, koska molemmilla on huomattava yhteys maailman konfliktien ilmaisuun. Poseidon, joka on hyvin erilainen jumala kuin Pluton, voi olla myrskyinen ja epäjohdonmukainen, joskus turhamainen tai käsittämätön jokseenkin kuin valtamerten syvyydet, mikä voi myös olla hyvin vakuuttavaa ja jatkuvaa. Viime aikoina on ollut monia tapauksia, joissa vesi on ollut katastrofaalista epätavallisissa paikoissa, kuten Saudi-Arabian ennen näkemättömien tulvien yhteydessä. Tämä resonoi minuun, minulla on yli 30 vuoden ajan ollut pakkomielle veteen, veden energioihin, veden geometrioihin sekä äänen ja veden suhteeseen. Poseidonin kanssa uskon, että vesijärjestelmät, joiden kanssa työskentelemme Aura-Somassa, käyvät läpi kvanttimuutosta suhteessa energeettisiin ilmiöihin ja miten jokainen pullo sisältää jotain uudesta aktivaatiosta, siitä mitä tapahtuu suhteessa koko valokehoon.

Poseidonilla (Neptunus roomalaisessa mytologiassa) on samamerkityksisyyttä saapuessaan kanssamme Neptunus planeetan vanavedessä, joka lähtee suoraan joulukuun 3. päivänä 2022 ja rohkaisee meitä olemaan tietoisempia siitä, mistä uneksimme, saamaan unistamme tehokkaampia, mikä auttaa meitä ymmärtämään, mitä unitilassamme tapahtuu. Mistä voisimme pitää kiinni unissamme ja tavassa, jolla unemme toteutuvat. ”Uneksi siitä sellaisena kuin haluat sen olevan”, oli lainaus Vicky Wallilta. Muistan ensimmäisen kerran, kun kuulin hänen lausuvan tuon lahjan sanoin, kun hän näytti minulle ensimmäistä kertaa messinkipegasuksen, joka nyt asuu Dev Auran luentosalissa ametistiluolassa. Synkronisuus siitä, missä olemme ajassa nyt ja miten on, että lähestymme myös talvipäivänseisausta, 21. joulukuuta, on aika suurelle uudelleen käynnistämiselle suhteessa siihen, missä olemme olleet ja missä aiomme olla Aura-Soman 40-vuotispäivänä maailmassa. Poseidon valmistaa meitä ’minä olen’ -olemiseen itsessämme, valmistaa meitä puolueettomaan tarkkailijaan, joka on keskeistä sisällämme voidaksemme nähdä ilman tuomitsemista eri osat, jotka tarvitsevat integraatiota. Tämä tietoisuus itsestään todistaa kaikkea, mitä tapahtuu itsemme näyttämöllä ja että ’minä olen’ -keskittyminen on osa sitä, mitä Poseidon ennakoi meille, kun siirrymme kohti vuotta 2023 päivänseisauksen ovien kautta.

Rakkaudella ja valolla,

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.