Ensimmäisessä Energiakeskus Indigon Aura-Soma tulkinnassa sain vahvistusta polulleni, jota olen kulkemassa ja sille, että kaikki menee ja on mennyt juuri niin kuin sen kuuluukin mennä – ei ole muita polkuja, ei ole muita valintoja. On vain yksi tie, jota korkeampi minä aina ohjaa kulkemaan. 

Tulkinnasta sain mukaani kirkkaan tasapainopullon nimeltä Serapis Bey ja välittömästi, kun aloin käyttää sitä, se tuntui hyvältä koko kehossa. Ensimmäisinä päivinä tosin huomasin voimakkaan väsymyksen ja pelästyin, että vanha väsymys, jonka olin jo mielestäni selättänyt palaisi jäädäkseen! Väsymys kuitenkin väistyi parin päivän jälkeen ja olo oli keveä. Kun olin käyttänyt ⅓ osan pullosta huomasin, että keuhkojeni alueella oli läsnä vieras henki/energia. Minulle oli jo noin vuotta aikaisemmin sanottu, että kehossani on läsnä vieras energia, mutta en silloin tajunnut, että jokin henki oli takertunut minuun. Lähinnä oletin, että kyse on esimerkiksi sähkömagneettisen säteilyn aiheuttamasta kuormituksesta tai muusta sen kaltaisesta ”vieraasta energiasta”. Nyt kuitenkin tajusin, että tuo vieras energia on henki, joka on täysin irrallinen minusta. 

Tapasinkin sitten ystäväni, joka on monia hoitomuotoja taitava luontaishoitaja ja tutkimme henkeä tarkemmin. Kävi ilmi, että henki on välitilaan jäänyt sielu, joka takertui minuun jo varhaislapsuudessa suojellakseen minua. Hengen tarkoituksena oli estää minua loistamasta liian kirkkaana, jotta en herättäisi vääränlaisten sielujen huomiota ja liekkiäni ei tukahdutettaisi. Toisaalta hän oli myös estämässä sitä, etten sokaistuisi itse omasta voimastani ja tulisi liian omahyväiseksi – enkä alkaisi käyttää voimaani vääristä syistä. 

Voima on meissä kaikissa, mutta voiman saa käyttöönsä vain, jos on valmis ottamaan siitä vastuun universumin lakien mukaisesti. 

Huomasin yllätyksekseni hieman epäröiväni – olenko sittenkään valmis irtautumaan tästä hengestä ja ottamaan itse vastuun. Tunne oli hieman samanlainen kuin silloin, kun saimme viedä keskosena syntyneen esikoiseni ensimmäistä kertaa kotiin. Mietin, että ihanko oikeasti annatte tämän kaksikiloisen hentoisen nyytin kokonaan minun vastuulleni! 

Ystäväni kehoituksesta kiitin henkeä siitä, että hän oli suojellut minua ja kerroin pärjääväni jo ilman häntä. Ymmärsin myös, että suojellessaan minua henki oli estänyt minua olemasta täysin se, joka minun on tarkoitus olla ja siksi hänen oli aika väistyä. Henki oli hieman haikeana erostamme, mutta alkoi vähitellen irtautumaan minusta. Kun kirkas tasapainopullo oli viimeistä pisaraa myöden käytetty, en tuntenut henkeä enää laisinkaan energiakentässäni. 

Ennen kesää sain vielä toisen tulkinnan ja toisen tasapainopullon (Sophia) käyttööni. Tämä olikin sitten rankempi kokemus. Jouduin palaamaan vanhaan läksyyn ja teemaan, joka ensimmäisessä luennassani näytti jo voitetulta haasteelta. Alun ahdistuksen jälkeen, pääsin kuitenkin pieniä askelia haasteessani eteenpäin sitä mukaa, kun neste hupeni pullossa. Tuo haaste taitaa itseasiassa olla “perisyntini” sillä hallitsevin chakrani on sakraalichakra ja sen haasteet ovat sielunpolkuni oppiläksyjä. Jännityksellä odotan seuraavaa tulkintaa ja pulloa, että mikä sipulin kerros pulpahtaa sillä kertaa esiin! Ehkäpä eteen tulee Aura-Soma tasapainopullo B026 Lilleri Lalleri pullo/Eetteripelastus. <3

Kirjoittana Maria Varon

Maria on intuitiivinen chakraopas.
Tiedustelut: [email protected] tai instagramin kautta @maria_varon yksityisviestillä.