ARKKIENKELI METATRON
B100 – kirkas/syvä magenta
syntynyt 21. maaliskuuta, 2000 klo 12:30 GMT

Aura-Soma pullo 100, Metatronin nimeä kantava pullo, tuntui valintatilanteessa jollain tavalla kohtalokkaalta. Sen kirkas/syvä magenta yhdistelmä tuo äärimmäiset vastakohtaisuudet, valon ja varjon, yhteen. Pullosta säteilee hyvin voimakas muutoksen ja puhdistuksen energia, joka menee syvimmille tasoille asti.

Ensimmäinen ajatus pullosta oli juuri tämä ikiaikainen viisaus, että Jumala ei anna sinulle mitään mitä et pystyisi käsittelemään ja mille et olisi valmis. Tämä lause on hyvä pitää mielessä, koska Metatronin vaikutus avaa sinut näkemään ne kerrokset itsessäsi, jotka ovat kenties pysyneet pitkään hämärän peitossa, – pelot, joiden kohtaaminen on hyvin todellista.

Samalla, kun nämä syvät, ehkä jopa alkuvoimaiset pelot alkavat nousta, pullo tuo lähelle syvän rakkauden ja lohdun kokemuksen. Itsessäsi on todella syli, jossa voi levätä.

Ei ehkä ollut sattumaa, että tässä prosessissa eteeni sattui Fransiskus Assisialaisen rukous. Koin läpimurron pelkojeni ja syvien epäonnistumisten, surun ja vihantunteiden kanssa kohtaamalla jokaisen asian rakkauden kautta. Tämä rukous itse pyytää:

Jumala, tee minusta rauhasi välikappale, niin että sinne,
missä on vihaa, toisin rakkauden,
missä on loukkausta, toisin anteeksiannon,
missä epäsopua, loisin yksimielisyyden,
missä erehdystä, osoittaisin totuuden,
missä epäilystä, auttaisin uskoon,
missä epätoivoa, nostaisin luottamukseen,
missä pimeyttä, loisin sinun valoasi,
missä surua, virittäisin ilon ja lohdutuksen.
Niin että, oi Mestari, en yrittäisi niin paljon etsiä lohdutusta
kuin lohduttaa muita, hakea ymmärtämystä, kuin ymmärtää toisia,
pyytää rakkautta kuin rakastaa muita, sillä antaessaan saa,
kadottaessaan löytää, unohtaessaan saa anteeksi
ja kuollessaan nousee iankaikkiseen elämään.

Tämä oli suora manifesti yläkertaan, mikä todella jokaisen ison tunteen noustessa syövereistä sai minut tuntemaan, että persoonani kokemat pahat asiat olivat osa jumalallista suunnitelmaa. Tärkeintä oli antaa anteeksi itselleni ja muille. Anteeksianto katkaisee lopullisesti kaikki sidokset tilanteisiin, joissa olet kärsinyt. Anteeksianto lähtee sinusta, silloin Sinä olet tuo Luojan Rakkaus fyysisessä olomuodossa.

Tämän sisäistäminen prosessin kuluessa vapautti minua monella tasolla. Uniaikanani käsittelin monia vanhoja tunteita, myös menneistä elämistä. Älä siis ihmettele oikeastaan mitään, mitä Metatron-pullon myötä tulee vastaan, sillä tämä enkeli on se, joka näkee Jumalan kasvoista kasvoihin. Hänellä on kyky avata meidät kaikkien tasojen tiedoille itsessämme, jotta voimme nähdä Todellisen Valomme varjojen takana.

Prosessi kulutti monia nenäliinoja ja itkin puhdistavaa itkua, jonka myötä tunsin selkeästi kuinka itsessäni vapautui tilaa korkeammille värähtelyille. Tämän jälkeen omat naamiot ja persoonan suojautumiskeinot ovat tulleet yhä läpinäkyvämmiksi ja niistäkin on nyt helpompi luopua rakkaudella. Vanhan osan hyvästeleminen on pidempi prosessi, mutta tämän pullon kautta tapahtui niin sanottu läpimurto.

Olennaisinta oli ymmärtää totuus, ettei ole pelkoa, ON VAIN RAKKAUS. Tämä jumalallinen voima on todellinen olemuksemme, ja jokaisen pelon kohtaamisen jälkeen pääsemme lähemmäksi Todellista Itseämme.

Käyttökokemus vieraskynältä