PLUTON
B121 – limenvihreä/oranssi
syntynyt 20. syyskuuta, 2021 klo 12:54 BST

Persephonen saapumisen jälkeen meillä on ilo ilmoittaa Plutonin syntymästä. Tämän tasapainopullon 121 avulla oranssi pullon alaosassa tarjoaa meille edelleen aikalinjan parantamista, mutta nyt yläosan kirkkaan sijasta tuomme uuden värin koko Aura-Soma järjestelmään, limenvihreä. Pluton on synonyymi Hadesille – näkymättömän jumalalle. Hän oli titaanien, Kronoksen ja Rhean poika, jumalten Zeus, Poseidon, Demeter (Ceres), Hera ja Hestia veli. Plutoon tai Plutoniin viitataan usein kuolleiden maan hallitsijana ja hänelle annettiin sitten nimi Hades/Haades. Pluto sai nimen Hades, koska se viittasi hänen luonteensa myönteisempiin puoliin. Häntä voidaan myös kutsua ”kuolevaisuuden ja rikkauksien jumalaksi”. Syy, miksi hänet nimitettiin ”vaurauden jumalaksi”, on viittaus maan alta löytyvien mineraalien runsauteen.

Pluto oli naimisissa Persephonen kanssa ja tämä on ehkä yksi Aura-Soman huomattavimmista ajankohdista tässä ajan hetkessä. Yksi Plutonin lahjoista on näkymättömyyden lahja. Kuten B120:sta tiedämme, Persephone kasvoi rakastamaan Hadesia tai Plutoa, joka kohteli häntä myötätuntoisesti ja rakasti häntä kuningattarenaan. Persephone pysyi ikuisesti kauniina alimaailmassa, kuten hän olisi tehnyt Olympuksessa. Muista, että Hades näki Persephonen keräävän kukkia eräänä päivänä niityllä ja rakastui häneen välittömästi, ja vei hänet sitten vaunuissaan asumaan kanssaan alimaailmaan. Kun ajattelemme limenvihreää, jossa on sekä vaalean oliivinvihreän että keltaisen ominaisuuksia, meidän on tulkittava tämä todelliseksi tunteeksi ilon toivosta, pelkojen voittamisesta ja vakiinnuttaa itsessämme uutta suunnan tunnetta, kun lähestymme aikalinjan parantamisen mahdollisuuksia (oranssi). Liitämme tämän limenvihreän myös kevätaikaan, mutta se on kevät sisällämme, jossa uusia versoja alkaa ilmestyä. Jos olemme päättäneet olla samaistumatta ulkomaailman pelkoihin ja laukaiseviin tekijöihin, on olemassa mahdollisuus päästä ymmärrykseen syvästä totuudesta itsessämme, jos kohtaamme varjon suoraan. Zeus tai Jupiter kasvun symbolina tai vertauksena, siunasi Persephonen ja Hadesin yhteen tulemisen – on melko monimutkaista kuvailla, miksi minusta tuntuu, että syntymä ja sen yhteensattuma sadonkorjuukuun kanssa on niin merkittävä. Sadonkorjuun jumalattarena Demeter (Ceres) etsi Maasta kadonnutta tytärtään; tuntuu pisteliäältä, että Pluton saapuu tässä hetkessä. Ceres ja Pluton pääsivät ymmärrykseen Persephonea kohtaan tuntemansa syvän rakkauden kautta niin, että hänen oli mahdollista jakaa aikansa molempien välillä. Tietäen, että jos hän söisi jotain alimaailmassa hänen olisi pakko palata, Persephone hyväksyi Hadesin tarjoamat granaattiomenan siemenet: granaattiomena symboloi myös syvempää ymmärrystä hermostollisista reiteistä ja tietoisuudesta itsessämme. Kausivaihteluiden syklit ovat keskeisiä näiden kreikkalais-roomalaisten myyttien, syntymän ja kuoleman syklien, symbolisessa tulkinnassa. Jälleen Ceresin ollessa sadonkorjuun jumalatar, se voidaan tulkita kesän siemenen tallentamisena maan alle, Persephone alimaailmassa. Tämä maan alle varastoitu siemen istutetaan sitten syksyllä – oivalluksen siemenet (oranssi), jotka voidaan tehdä tietoisiksi limenvihreässä olevan kasvun kautta.

Valmistautuminen tietoisempaan lähestymistapaan hyväksymällä itsemme syvemmällä tasolla itsessämme tietääksemme, että on olemassa tiedostamattomia kaavoja, jotka luovat elämäämme olosuhteita, joita meidän on tarkasteltava voidaksemme ylittää tai työstää tai löytää lahja sisältämme: potentiaali syvimmästä ilosta, autuudesta, jos pystymme luotaamaan totuuteen itsessämme.

Numerot 12 ja 1: voimme nähdä vihkimyksen fyysisyytemme pelastamiseksi. Näemme myös numeron 13 – irti päästämisen ensimmäisen tason ja siinä irti päästämisessä on myös uusi alku rakkaudelle, joka on tuotu läpi solutasolle fyysisyydellemme. Neljä, joka on pullon numeroiden kokonaismäärä, kertoo, että se on erityinen solar plexukselle ja täällä, koska limenvihreässä on tietty tunne lievästä happamuudesta irti päästäessämme supistumisen solmusta itsessämme. On myös 11 oviaukko, jonka kautta 2 pääsee läpi, tämä symboloi vastaanottavaista jumalatarta, voimistuneena itsessämme, syntyen itsessämme.

Rakkaudella ja valolla,

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.