23.9.2017: Kuten Korallin pomanderin ilmaantuessa, Vaalea koralli pomanderi on tullut olevaiseksi pimennyksen jälkeen.

Auringonpimennysten on jo kauan tiedetty muuttavan poliittista järjestystä: Babyloniassa maallikko nimitettiin kuninkaaksi ennen pimennystä. 21. elokuuta 2017 tapahtunut pimennys liitetään tiettyyn pimennysten perheeseen, jonka astrologit ovat tunnistaneet Saros-jaksoksi, numero 145. Tämä pimennysten perhe alkoi vuonna 1639, mutta ei tuottanut täydellistä pimennystä kuin vasta vuonna 1927, siitä lähtien jokainen niistä on yhdistetty ilmailun, television ja satelliittiviestinnän läpimurtoihin. Pimennysten aikaa voidaan käyttää elämämme seisahtuneiden alueiden symboliseen puhdistamiseen ja vapauttamiseen.

Vaalea koralli pomanderi auttaa meitä rakastamaan osia itsessämme, joihin olemme kiinnittäneet kielteistä huomiota, voidaksemme rakastaa itseämme hieman enemmän, olla ystävällisempi itsellemme. Kun tunnistamme itsemme osat, joita emme ole rakastaneet niin paljon, ja ymmärrämme, että ne ovat olennainen osa olemustamme, voimme tunnistaa, että kun on tapahtunut muutos, se on usein kielteinen kokemus, josta olemme oppineet. Pimennystä voidaan käyttää voimakkaasti uudelleen tarkentamiseen ja varjojen kääntämiseen valoon. Se tarjoaa meille mahdollisuuden tunnistaa, että kun toimimme pelosta, vapautuu energiaa, joka johtaa juuri tämän pelon luomiseen. Näyttää siltä, ​​että pelkojemme rakastaminen merkitsisi yhdistymistä energiaan, joka on lukittu pelkoihimme, auttaen meitä ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin – vastakaiuttoman rakkauden vapautus, pelon vapautus. Pimennykset ovat työkaluja maailmankaikkeudesta, jotka saavat meidät kiinnittämään huomiota elämämme osa-alueisiin, jotka tarvitsevat muutosta. Ne loistavat häikäisevän totuuden säteen siihen osaan elämäämme, jota kosketetaan.

Tasapainopullossa Hannu, B093, uusi tietoisuus (vaalea koralli), joka on tuomitsematon tietoisuus yksilöitymisen prosessissa (turkoosi), on mielenkiintoista pohtia, että turkoosi on vastaväri vaalealle korallille. Pimennyksen aiheuttamien radikaalien oivallusten seurauksena olemme kohdanneet varjossa olevan, joka tuo meille sen, mitä emme halua elämässä haluamamme sen sijaan. Se johtaa yksilöitymisen matkalle ja suurempaan tietoisuuteen tai tajuntaan. Vaalea koralli/turkoosi antaa meille mahdollisuuden tuntea sisäisen miespuolisen ja naispuolisen välinen tasapaino. Mies- ja naispuolinen sallivat meidän yhdistyä kollektiiviseen mereen. Kollektiivinen tiedostamaton on itsemme näkökohtia, jotka me kaikki jaamme; se on resurssi suhteessa kollektiivin kaikkeen symboliikkaan ja ymmärrykseen. Ei ole väliä mihin olosuhteisiin olemme syntyneet (uskonnollisiin tai sosiaalisiin), kollektiivinen tietoisuus hyödyntää kaikkea. Koralli, joka antaa pääsyn tuohon kollektiiviseen, vastaväreihin, antaa meille mahdollisuuden johonkin, mikä on ymmärryksen paljastus miespuolisen ja naispuolisen kohtaamisesta itsessä. Tämä antaa näkemyksen erikoisuuden, selkeän näkemyksen naispuolisen intuitiivisuuden ja miespuolisen analyyttisyyden yhdistymisestä itsessä.

Vaalea koralli pomanderi voi auttaa meitä vastaanottamaan syvän ilon ja vapautumisen myötävaikuttaessamme universaaliin hengellisyyteen. Koska koralli tunnistetaan kristusenergian syväksi herätykseksi, on merkittävää, että Betlehemin tähti on näkyvissä 23. syyskuuta.

Henkisellä tasolla vaalea koralli liittyy yhteisöyhteistyöhön ja integroidun kokonaisuuden tunteeseen. Voimme tarkastella sitä siitä näkökulmasta, että olemme tietoisia siitä, mitä itsessä tapahtuu samalla, kun pystymme laajentamaan tietoisuutta kattamaan myös sen, mitä tapahtuu yleismaailmallisesti.

Empatia liittyy vaaleaan koralliin, kahden olennon välillä on resonanssi, jota fasilitoi yhteinen ihmiskunta ja keskinäinen riippuvuus. Empatia on jaettu tilanne. Mitä enemmän tietoisuuden valoa siihen tulee, sitä suurempi on mahdollisuus tuntea heidän tuskansa ja sitä helpompaa on olla yhteydessä heidän tuskaansa. Tämä empatian tunne tarkoittaa, että heidän tuskansa on sinun tuskasi ja ehkä voit tehdä itsessäsi jotain, mikä tekee eron heidän tuskaansa.

Kun koralli kasvaa, se muodostuu massana, paljon pieniä organismeja tulee yhteen ympyrän muodostaakseen. Tämä ympyrä voi kasvaa ja laajentua saareksi, koska pieni määrä vettä korallin keskellä voi eristyä merestä. Voimme sanoa, että korallilla on synnynnäinen osa sen luontoa, jopa yksittäisenä organismina, jotain symbolista elämän kierrosta, elämän kokonaisuudesta tai yhteistoiminnallisesta kokonaisuudesta. Ei erillisyyttä, vain tunne mentaalisen kokonaisuuden jatkumon, kollektiivin kehittämisestä.

Kun riutta alkaa kuolla riippumatta siitä, johtuuko se virtausten muutoksista tai muista vaikutuksista meressä, jotka liittyvät siihen, mikä on korallien ravintoa ja kuinka ne lisääntyvät, se tapahtuu aina ulkopuolelta sisäänpäin ennemmin kuin sisäpuolelta ulospäin. Ulkopuolella olevaan koralliin vaikutetaan ehdottomasti ennen kuin riutan syvemmät sisukset tulevat kosketetuksi. Se näyttää olevan tapa, jolla riutta toimii. Koralli on organismina hyvin herkkä ympäristölle ja ekologiset ryhmät käyttävät sitä saasteiden seuraamiseen. Vaalean korallia pomanderia voidaan käyttää, kun tunnemme olomme hyvin herkäksi elinympäristössä, tukemaan kykyämme selviytyä tästä. Tämä herkkyys voidaan tuntea tuntemattomasta lähteestä spontaanisti kohoavina tuntemusten aaltoina.

Rakkaudella ja valolla,

Mike

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.