Valas Satsang – olen huomannut, että nähdessäni videoita valaista koen energeettisen yhteyden heihin. Hengitys syvenee ja laajuudentunne avautuu koettavaksi. Raikkaus ja hengityksen helppous sekä rauhantunne ovat läsnä. Jotenkin tunnistettava, tuttu tunne, helposti lähestyttävä. Tiedätkö, sellainen, joka ’on ollut tuossa aina, mutta nyt sen vasta huomaa’ tyyppinen tilanne?

Olen käyttänyt Delfiinipulloa keväällä 2022 ja se on ollut suureksi avuksi. Energeettisesti sen käyttö on tuntunut helpolta, vaivattomalta, samalta kuin edellä mainitsin. Että jokin on ollut aina tässä, mutta nyt sen huomaa. Olen kokenut helpotuksen tunteita, kun olen laittanut tuotetta iholleni. Sininen ja turkoosi ovat rauhoittaneet ja antaneet tukea oman tilan havaitsemiseen ja ylläpitämiseen. Sellainen tilanne, missä näen selkeästi, mutta en ole huolestunut liiaksi, en ole emotionaalisesti täysin takertunut, on etäisyyttä, mutta silti yhteys.

Huomaan, että itselleni luontaisia ilon kokemuksia on ollut joistakin elämän haasteista huolimatta usein. Perustilanne on ilon sävyttämä rauha. Voin hyvin. Kaikki on oikeasti hyvin. Maailmassa tapahtuu mitä tapahtuu. Aina on tapahtunut jotakin mikä huolestuttaa. Sellaista se on, ja tulee olemaan.

Luovuuden suhteen on ollut jännä huomata, että minulla on kykyjä ja taipumuksia luovaan toimintaan ja elämään, mutta kuinka paljon elän todeksi sitä on valinta. Huomaan potentiaalini paremmin. Aktualisoinko sitä, ja millä tavalla? Se on valinta.

Viime aikoina olen viihtynyt melko yksinkertaisesti eläen. Vähäisemmällä fyysisellä toiminnallisuudella kuin keskimäärin aiemmin. Tarvetta ottaa iisisti näyttää olevan. Kunnioitan sitä ja tiedän, että tämäkin on vaihe. Tunnejuttuja tuottaa muun muassa se, että erilaiset p(l)andemianäkemykset ovat tuoneet pariin ihmissuhteeseen kitkaa ja mun mielestä turhaa kahtiajakoa. Nämä henkilöt ovat aivan kuin leikanneet yhteyden poikki. Eipä siinä, saahan niin tehdä, mutta ei liene pakko. Näkemyksiä mahtuu maailmaan. Me ei olla mielemme sisältö, vaan jotain paljon avarampaa. Onneksi!

Olen viettänyt keväällä paljon aikaa yksin, mutta en ole kokenut itseäni kovinkaan yksinäiseksi, muutamia intensiivisiäkin hetkiä lukuunottamatta.

Tuotteen iholle laittaminen on ollut kuin pyhä riitti. Se on tuntunut superhyvältä, kutsuvalta ja on ollut luontainen tapahtuvaksi kylpyjen jälkeen. Kotonani on kylpyamme ja viihdyn siinä hyvin. Hauska yksityiskohta liittyen delfiinipullon valinnan jälkeiseen aikaan on, että ystäväni, joka on opiskellut AquaHara nimistä terapeuttista ’vesiliikuttelua’ tarjosi minulle harjoitushoidon pian aloitettuani sen käytön. Olipas ihana ja syvästi rauhoittava kokemus kellutella rentoutuneena, kannateltuna ja virtaavasti liikuteltavana.

Pullo nro 33 on ollut kirjaimellisesti lahja monellakin tavalla. Siitä kiitän.

Kokemukset vuosien varrelta ovat osoittaneet, että tasapainopullon käytön vaikutukset tulevat ihmisyyteni arkisimmille tasoille havaittaviksi joskus hiukan myöhemmin, ikäänkuin tiivistyen värin ja valon kautta siihen mitä koemme aineellisuutena. Joskus on hyvä antaa asioille aikaa ja tilaa löytää omat uomansa virrata eteenpäin.

Käyttökokemus vieraskynältä