Uudenvuoden ollessa aivan kulman takana, on hyvä aika aistia energioita ja tehdä harjoituksia kivien kanssa. Tässä sinulle erittäin yksinkertainen ja erittäin tehokas 3-vaiheinen harjoitus vuoden loppuun eli juuri päättyvän vuoden viimeisiin päiviin. Tee yksi harjoitus päivässä ensimmäisestä aloittaen, se on tärkeä pohjustus tietoisuudelle siitä, mistä sinun kannattaa tällä hetkellä päästää irti ja mitä kannattaa kehittää itsessäsi.

1. HARJOITUS: Rehellinen heijastelu

Ensimmäinen harjoitus on rehellistä pohdiskelua, sisäistä heijastelua kuluneesta vuodesta. Kivisuositus harjoitukseen on kirkas kvartsi eli vuorikide. Mikäli kirjoitat pohdintoja ylös, pidä kiveä kädessä, jolla et kirjoita ja mikäli taasen heijastelet asioita mielessäsi kirjoittamatta, voit pitää vuorikiteitä vaikka molemmissa käsissäsi.

 • Ota kolme syvää sisäänhengitystä ja mieti seuraavia asioita:
  1. Mikä oli kuluneen vuoden kohokohtasi? Mikä suurin haasteesi?
  2. Mikä asia oli antoisin energioiltaan tai suurin oppiläksysi?
  3. Mitkä viisi asiaa haluat jättää taaksesi?
  4. Mitkä ovat viisi asiaa, joita haluat jalostaa tulevana vuonna?

Harjoituksen päätteeksi voit ympäröidä itsesi vielä pinkin pomanderin tai Lady Nada kvintesenssin rakkaudellisilla ja hyväksyvillä värienergioilla – se on kuin ihana, lämmin ja lempeä halaus omalle itselle: kaikki on hyvin.

2. HARJOITUS: Mielen puhdistaminen

Harjoituksen toinen päivä ja toinen osa keskittyy mieleen. Harjoitus auttaa sinua jättämään taakse vanhat ajattelumallit, rajoittavat uskomukset ja sotkuiset ajatukset menneeltä vuodelta.

Kivisuositus harjoitukseen on musta turmaliini, musta akaatti tai shungiitti. Harjoituksen jälkeen suositellaan käytettäväksi vielä valkoista pomanderia tai Serapis Bey kvintesenssiä niiden mieltä puhdistavien ja ajatuksia kirkastavien värienergioiden vuoksi.

 • Pidä mustaa kiveä hallitsevassa kädessäsi ja ”kampaa” mieltäsi rajoittavat, myrkylliset uskomusmallit pois mielestäsi kuljettamalla kiveä ylhäältä alaspäin pääsi ympärillä kampaamista muistuttavin liikkein. Visualisoi, kuinka jokainen liike poistaa juurineen päivineen näitä vanhoja, pinttyneitä kaavoja mielestäsi.

Tämän harjoituksen jälkeen mielesi tuntuu olevan selkeämpi kielteisestä tai ei-toivotusta energiasta. Tämä ei ainoastaan estä sinua joutumasta takaisin vanhoihin ajatusmallien ja uskomusten pyörteisiin vaan vapauttaa myös tilaa uusille ja myönteisille ajatuksille sekä aikomuksille.

3. HARJOITUS: Kehon puhdistaminen

Lopuksi eli kolmantena päivänä on kehon vuoro. Fyysinen sekä energeettinen kehomme saattaa imeä itseensä vuosien aikana paljon energioita, jotka eivät enää välttämättä palvele meitä. Vapauttaaksesi jumiin jäänyttä, seisahtunutta tai raskasta energiaa kehostasi, tee oheinen kehoa puhdistava harjoitus.

Kivisuositus harjoitukseen on seleniitti ja harjoituksen jälkeen voit ympäröidä itsesi vielä valkoisen pomanderin tai Serapis Bey kvintesenssin puhdistavilla värienergioilla.

 • Istuessasi tai selällään maatessasi, sulje silmäsi ja ota kolme syvää sisäänhengitystä. Aloita sitten kehosi skannaus mielessäsi jaloista päätä kohti edeten. Kun tunnistat kehossasi jämähtänyttä energiaa, aseta seleniitti tuon kohdan ylle. Kuvittele kuinka kivestä lähtevät valkoiset valonsäteet räjäyttävät pois minkä tahansa ei-toivotun energian.

Nämä harjoitukset mielelle ja keholle varmistavat, että koko olemuksesi toimii sen korkeimmalla värähtelyllä ja korkeimmalla potentiaalilla, mikä on tärkeää ennen uuden vuoden alkua. Tämä harjoitteiden yhdistelmä kehon skannausta ja vanhasta irtaantumista kertoo myös maailmankaikkeudelle, että olet todella valmis päästämään irti tästä vuodesta ja siirryt täydellä voimalla eteenpäin uuteen vuoteen.

Kivet nettibutiikissa: https://energiakeskus.com/tuote-osasto/kivet

Lähde: https://www.energymuse.com/blog/crystals-to-clear-out-old-energy