PAN
B117 – turkoosi/punainen
syntynyt 11. marraskuuta, 2019 klo 11:11 GMT

Olen innoissani uuden pullomme syntymästä ja se tuntuu jälleen todella tärkeältä vaiheelta menetelmän kehityksessä.  Turkoosi/punainen ja nimeltään Pan, melkein puolison ilmentymä kuningatar Mabille, upea hetki ajassa (11/11), niin paljon avautumisia meille, portteja olemuksen tasoille, sillä 11 on aina portti.

Kun tämä pullo tulee, se tulee avoimen oven kautta, ennakoiden ja inspiroiden meitä kohti tulevaa.

Luonnon henki, joka ilmenee dynaamisessa muodossa, luonnon henki, joka sisältyy kaikkiin puihin, kasveihin, kivikiteisiin, jalokiviin ja itseemme; itse asiassa luonnon henki ilmentyen missä tahansa. Turkoosi on aina pääasiallisena aspektinaan luova voima sekä matkan ilmaisu; minusta näyttää siltä, ​​että kun se on yhteydessä punaiseen, tuo luova voima todella tulee Maahan. Että voimme manifestoida luovuutta, että voimme tulla ymmärtämään ajatuksiamme ja tunteitamme, olemustamme ja kuinka ne muovaavat omaa todellisuuttamme. Tavallaan se on pullo, joka mielestäni auttaa meitä kaikkia ottamaan vastuun sisäisestä matkastamme tavalla, joka ylittää projektiot tai tunteensiirron. Turkoosi, jota ajattelemme voimakkaasti myös suhteessa yksilöitymisen matkaan, ja kun enemmän tietoisuuden aaltoja tulee meille saataville maan päällisessä valoverkossa, näyttää siltä, ​​että voimme tulla maadoittuneiksi ja voimme tehdä sen tavalla, joka on ollut aiemmin vähemmän saatavilla. Aktivointi vanhimpien toimesta, mikä on maaolennolle välttämätöntä tukeakseen meitä yksilöllisesti ja kollektiivisesti matkalla kohti itseämme.

Ilmeisen ja syvällisen yhteyden vuoksi Kuningatar Mabin kanssa,  halusin siteerata ’Panin hymniä’ (Hymn of Pan, Percy Byshe Shelley):

Metsistä ja ylämämailta
Me tulemme, me tulemme;
Jokien ympäröimiltä saarilta,
Missä äänekkäät aallot mykistyvät,
Kuunnellen huiluni suloista ääntä.
Tuuli ruo’oissa ja kaisloissa,
Mehiläiset ajuruohon kelloissa,
Linnut myrttipensaissa,
Kaskas lehmuksen yllä,
Ja liskot ruohon alla,
Olivat hiljaa kuin muinainen Tmolus,
kuunnellen huiluni suloista ääntä.

Nestemäinen Peneus virtasi,
Ja kokonaan tumma Tempe makasi
Pelionin varjossa, kasvaen ohi
Kuolevan päivän valon,
Huiluni suloisen äänen vauhdittamana.
Silenit, sylvaanit ja faunit,
Ja metsien ja aaltojen nymfit,
Kosteiden jokinurmien reunaan,
Ja kasteisten luolien partaalle,
Ja kaikki mikä sitten osallistui ja seurasi,
Oli hiljaa rakkaudella, kuten sinä nyt, Apollo,
Kateellisena huiluni suloisesta äänestä.

Laulan tanssivista tähdistä,
Laulan taidokkaasta maasta,
Ja taivaasta, ja jättimäisistä sodista,
Ja rakkaudesta, ja kuolemasta, ja syntymästä –
Ja sitten vaihdoin ääntä huilussani,
Laulaen kuinka Mainalon laaksossa
Houkuttelin neitoa ja halasin ruokoa.
Jumalat ja ihmiset, me kaikki olemme harhaan johdettuja!
Se hajoaa ryntäissämme ja sitten vuodamme verta.
Kaikki itkivät, kuten luulen, että te molemmat nyt itkisitte,
Mikäli kateus tai ikä ei ole jäädyttänyt vertasi,
huiluni suloisen äänen surussa.

Runossaan Shelley kirjoittaa Panin ja Apollon välisestä musiikkikilpailusta. Kreikkalaisessa mytologiassa, jossa Apollo on musiikin jumala, Pania pidettiin rustiikkisen musiikin, luonnon, villin, paimenten ja vuorten jumalana – hänen luovuus tulee hänen aisteistaan. Tämä kauneuden ilmaus luonnossa ja aistien käyttäminen tuntemiseen älyyn luottamisen sijaan ilmaistaan ​​edelleen Panin huilupilleissä. Ovidiuksen ’Metamorfoosi’-tarinassa pillit luodaan, kun Pan yrittää tarttua Syrinx nymfiin vain huomatakseen, että hän puristaa ruokoja. Syrinxin kauneus on jatkunut hänestä itsestään nymfinä ruokomuotoonsa, juuri tämä eksistentiaalinen sisäinen kauneus on Panin mielestä vastustamaton – Syrinx ei enää ajattele tai tunne – Panin kanssa hänestä on tullut todellista.

Pan, puoliksi mies, puoliksi vuohi, liitetään hyvin usein myös seksiin, usein falloksen kanssa esitettynä. Kun tarkastelemme alaosan punaista, tätä seksuaalienergiaa tai kundalinienergiaa ei voida kieltää.

Punaiseen energiaan liittyy usein raivoa ja on mielenkiintoista, että sana paniikki tulee Panin raivosta, kun hänet herätettiin iltapäivän unestaan. Tämä torkuista herääminen, unesta herääminen, toisesta olemisen tilasta herääminen saattaa usein pitää seuranaan raivon tunnetta, vihan tunnetta, tunnetta siitä ettei ole oma itsensä, sillä todella, jos on niin, että alamme heräämään, kohtaamme silloin tuntemattoman, tyhjiön tai tyhjyyden. Tämä yhdistelmä todella tuo meidät erilaiseen tietoisuuteen, tietoisuuteen, jolla todella on potentiaali heräämiseen.

1600-luvun filosofi Baruch Spinoza julkaisi monia teoksia, jotka teoretisoivat jumaluutta kaikessa luonnossa, monet kutsuisivat häntä panteismin isäksi. Tämä luonnossa oleva henki on myös jotain mitä tulisi kunnioittaa, jotain, joka tulisi tunnustaa ja meidän aikanamme on välttämätöntä, että se elvytetään. Kuningatar Mab ja Pan todella kutsuvat meitä tähän uudelleenarviointiin.

Tänään Merkurius kulkee suoraan auringon edestä, kestää viisi ja puoli tuntia ylittää auringon etupuoli. Merkurius on 1/194 osa auringon halkaisijasta, joten teleskooppi, jossa on aurinkosuodatin tarvitaan sen näkemiseen, sään salliessa. Viimeksi Merkurius kulki auringon yli toukokuussa 2016 ja sitä ennen vuonna 2006. Merkuriuksen ylikulku tapahtuu keskimäärin 13 kertaa vuosisadassa.

Merkurius on meidän kommunikaation tärkein merkki, samalla tavalla heijastava turkoosissa, Panin yläosassa, yhdessä punaisesta tulevien analyyttisten kykyjen ja älyn ja sen ilmaisun energian kanssa. Tämä on pullo, joka voi auttaa meitä ilmaisemaan tunteittemme syvemmät tasot itsemme syvyyksistä.

Olemme tulleet aikaan, jolloin Aura-Somassa todella korostetaan sosiaalista ja mediaviestintää, energiaa, jota Aura-Soma tarvitsee ollakseen näkyvämpi ja vähemmän kapea-alaisempi maailmassa. Tapa, jolla tämä sovitetaan tässä pullossa, on vain liian ilmeinen. Se on loistava tilaisuus Aura-Soma yhteisölle saada ymmärrys järjestelmästä ja sen avatumisesta tullakseen yhteen hyödyntämään mahdollisuutta, johon yritys on investoinut suhteessa portaaliin, verkkosivustoon, mahdollisuuteen tuoda energiamme yhteen vision toteuttamiseksi ja tukemaan ihmiskuntaa sen heräämismatkalla tässä ajan hetkessä. Tavallaan se on edeltäjä tapahtumille, alkaen vuonna 2020, joten yksi porteista on myös seuraavien kuukausien ajan, heijastus, kasvu, inspiraatio, luovuus maadoitettuina jokapäiväiseen elämään. Tuon portin testi 11/7 osoittaa meille joka kerta, kun ovi aukeaa, joudumme ehkä kohtaamaan jotain odottamatonta, jotakin vierasta ja epämiellyttävää luonnetta, jossa uskomme testataan. On 11:n essealaisyhteys, kukkaisketjua testataan, mikä on totta ja mikä on arvioitava uudelleen. Koska se tulee yhdeksäksi 18 kautta, niin se myös muistuttaa meitä heräämisen potentiaalista, joka alkoi muinaisessa Egyptissä alkaneessa hybridisaatiossa, ja antoi meille mahdollisuuden herättää käärme itsessämme osana yhdeksikön (9) sydäntä sydämessä. Tämä luova voima esiintyy maailmankulttuurin kautta aina varhaisista aluista varhaisimmista ajoista alkaen nykypäivään. Seurata valoa sisällämme. Haluan myös jakaa sen, että tämä pullo voi myös auttaa suojelemaan meitä manipulaation taajuuksilta, jos todella työskentelemme sen kanssa asianmukaisilla aikomuksillamme.

Rakkaudella ja valolla,

Mike

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.