KUNINGATAR MAB
B116 – kuninkaansininen/magenta
syntynyt 14. tammikuuta, 2019 klo 14:00 GMT

Kuninkaansininen kutsuu meidät näkemään itsemme selkeämmin ja ennemmin kuin keskittymään oman itsemme ulkoiseen projektioon, se tukee meitä katsomaan sisäämme. Kun kuninkaansininen liitetään nyt tässä pullossa magentaan sen kirkkaassa muodossaan, ei syvään magentaan, kuten pullossa B0, on myös rohkaisevaa katsoa ilman tuomitsemista sitä, mitä näemme itsessämme. Tämä pullo merkitsee erittäin huomattavaa muutosvaihetta suhteessa Aura-Soma systeemiin. Minulle se on oikeastaan osa uusia alkuja, joista Beyond Colour tapahtumissa on ollut kyse. Se antaa meille viitteitä siitä, että Aura-Soma todella on niitä varten, jotka toivovat voivansa jäsentää itsensä uudelleen (re-member), koota yhteen palaset kyetäkseen olemaan tilanteessa olemuksemme eri aspektien yhdistymiselle.

Panostamalla vähemmän siihen, mitä ajattelemme asioista tai miltä meistä tuntuu ja havaita nuo olemuksemme piirteet ohi menevinä pilvinä mielen kirkkaansinisen taivaan takana. Itse mielen kristallinkirkkaus yötaivaan suhteen heijastuu tämän pullon ylemmässä osassa eli tietoisella tasolla. Tiedostamattomassa/alitajuisessa aspektissa magenta osoittaa meille, kuinka tärkeätä on, että panemme välittämisemme, lämpömme ja rakkautemme pieniin asioihin, kuinka alamme osoittaa tuota myötätuntoa itseämme kohtaan, kuinka saatamme löytää muiden kanssa tavan päästä yli eroavaisuuksistamme. Magenta tukee mahdollisuutta integraatioon itsessämme, sisäisten konfliktien ristiriitojen integrointia, jotka väistämättä näemme, kun alamme tunkeutumaan syvemmälle itsemme tutkiskelussa syvemmillä tasoillamme.

Oman tietoisuuteni kannalta syntymäprosessi tapahtui ennen 14. joulukuuta, toteutui 14. joulukuuta ja on jatkanut kasvuaan, kunnes tämä syntymä on tapahtunut. Kuningatar Mab on keijujen kuningatar.

Kuningatar Mab on esiintynyt monissa erilaisissa teologisissa ja taiteellisissa teoksissa. Shakespeare viittaa häneen kirjassaan ”Romeo & Juliet” ja usein Irlannin perimätiedossa Mab tunnetaan myös nimellä Maebh, Medb ja Maeve. Medb tunnetaan kelttiläisenä sodan ja hedelmällisyyden yksinvaltiasjumalattarena. Monissa teksteissä hänen viitataan omaavaan seksuaalista kykyä ja hallitsevuutta. Percy Bysshe Shelley kirjoitti eeppisen moraalisen runon nimeltä ’Queen Mab’, jossa hän viittaa häneen ’Loitsujen kuningattarena’.

KEIJU
Olen Keiju Mab: minulle se annettu
Ihmismaailman ihmeitä pitämässä:
Mittaamattoman menneisyyden salaisuuksia
Ihmisten pettämättömissä omatunnoissa,
Noissa karskeissa, imartelemattomissa aikakirjoissa, minä löydän:
Tulevaisuuden, joka seurauksista nousee
Jokaisessa tapahtumassa, minä kerään: en pistosta
Joka rankaisevia muistoja istuttaa
Itsekkään miehen kovassa sylissä;
Enkä sitä haltioitunutta ja voitonriemuista sykettä
Minkä hyveen palvoja kokee, kun hän summaa
Hyvin vietetyn päivän ajatukset ja teot,

Luonnon henki! Tässä!
Tässä loputtomassa erämaassa
Maailmoista, joiden valtavuudella
Jopa liitelevä mieltymys horjuu,
Tässä on sopiva temppelisi.
Ei kuitenkaan kevein lehti
Joka värisee ohittavaan tuuleen
On vähemmän vaistoa kanssasi:
Silti ei ilkein mato
Joka luuraa haudoissa ja lihottaa kuolleita
Vähemmän jakaa ikuinen henkäyksesi.
Luonnon henki! Sinä!
Katoamaton kuin tämä kohtaus,
Tässä on sopiva temppelisi.

Percy Bysshe Shelley tunnustettiin epätavanomaiseksi, idealistiksi ja innokkaaksi kasvissyöjäksi. Hän ajatteli kasvissyöntiä elämäntapana, tapana laittaa huomio pieniin asioihin. Hän tunnisti ristiriidan eläinten rakastamisen ja niiden syömisen välillä, hän haastoi käytännön. Shelleyn näkemys ei ollut pelkästään poliittinen ele, se oli myös sosioekonominen ja liittyi maan olemukseen, hänen luonnonrakkauteensa, hänen rakkauteensa eläimiin ja siihen, miten hän löysi tavanomaisten suhdemuotojen olevan jotain, mitä oli erittäin vaikea noudattaa. Toisin sanoen rakkaus, kuten se, mikä on pullon alaosassa, ja se, mitä meitä pyydetään tarkastelemaan itsessämme, on yleisen tavan tuolla puolen.

Numerointi on erittäin merkittävä tässä pullossa. Tiedämme, että koko Aura-Soma systeemi tulee numeroksi 8, Aura-Soma kirjainten numerologinen merkitys on 26/8. Numeroista 116 saamme numeron 8. Kun tarkastelemme syntymäajan lukuja sitten 14/1/2019 > 9, joka voidaan nähdä myös numeroina 18/9. Se tuntuu minusta hyvin tarkoituksenmukaiselta, koska Fyysinen pelastus numeron 8 kanssa on melkein kuin tukeva energia sille, mikä sisältyy numeroon 8. Kun katsomme tuon 8:n näyttäytymisen merkittävyyttä, on meidän myös tarkasteltava Henkistä pelastusta, 0 ja meidän on myös tarkasteltava pulloa 20, Lasten pelastus tai Uuden ajan pelastus tai Tähtilapsi, B20 näyttää itsensä syvemmässä muodossa, tavallaan 0:n ja 20:n välissä. Siinä mielessä 8:n suhde sarjan aloituspulloon, 0, sitten 2 0:n kanssa on jotain, joka myös kattaa tuon henkisen pelastuksen laadun 0:n yhdessä 2:n takia. Kun katsomme 8:aa pullona 0:n vaaleamman version ja 20:n syvemmän version välissä asteittain tapahtuvan siirtymisen sävystä tai väristä toiseen mukaan, on silloin tarkastelussa jotain hyvin syvällistä siitä, miten se voi olla myös syvempi henkisen pelastuksen taso ja ehkä se osa itsestämme, joka seisoo kallion reunalla kaikella potentiaalilla, mikä voi olla suhteessa elementteihin, ja silti meidän on opittava ja ymmärrettävä, kuinka elementtien kanssa kosketuksiin pääsemisen kautta voimme työskennellä niiden kanssa yhteistyössä luonnonhenkien kanssa, Kuningatar Mabin energialla eräänlaisena energiana numero 2, eräänlaisena Ylipapittaren energiana. Hän on myös osa luonnon henkeä itseään, kuten Shekinah. Shekinah naispuolisena näkökohtana kabbalalistisesti piilossa luonnossa.

Kuningatar Mabin syntymä on kahden pimennyksen välissä tehden tästä erittäin kärkevän ajan uuden pullon syntymiselle. Osittainen auringonpimennys 5. tammikuuta tarkoittaa, että monia mahdollisuuksia on saatavilla ja voimme aloittaa uudelleen, puhdistamalla vanhat käyttäytymismallit siten, että voimme edistyä.

Rakkaudella ja valolla,
Mike

ASIACT Akatemia, Aura-Soma Products Ltd.