Maadoita itsesi, juurruta syvälle planeettaan. On aika tuoda itsesi kehoon, ihan kokonaan.
Ei enää osia siellä ja täällä leijumassa, vaan kokonaan laskeutuneena fyysisyyteen, aineeseen. Olemme yhtä maan kanssa.

Kun yhdistymme luontoon, yhdistymme omaan villiin ja viisaaseen luontoomme. Maadoittuminen on myös sen hyväksymistä, että olet fyysisessä ihmiskehossa ja elät tällä planeetalla. Maadoittuminen on laskeutumista syvään yhteyteen planeetan värähtelyjen kanssa, se on kytkeytymistä planeettamme akasiaan ja koodistoihin. Ei sitä mielellä tarvi suorittaa, et tarvi siihen mentaaliasi juurikaan, vaan ennemminkin antautumisen tähän hetkeen ja ihmiskokemukseen täysillä.

Minua ei vedä puoleensa enää jatkuva high-kokemusten tavoittelu. Toki voin ne vastaanottaa, mutta maadoitettuina. Leijuminen saa nyt riittää, lennän kun on sen aika. Nyt kuljen kahdella ihmisjalalla, maan kamaralla, uppoudun syvemmälle aineeseen. Niin syvälle kuin pääsee.
Ja minä maadoitan koodit, symbolit ja aktivaatiot mitä kauttani virtaa.

Maadoittumisen kautta voit integroida itseesi myös luonnonhenki-kollektiivien ikiaikaista viisautta. He jos jotkut osaavat tulkita luonnon ja elementtien viisautta ja oppeja. Hekin siskojamme ja veljiämme. Yhtä todellisia kuin me ihmiset. Haltiat ovat Äiti Gaian ”lempilapsia”, Äiti on asettanut heidät tärkeisiin planetaarisiin tehtäviin kaikille maan tasoille ja kerroksiin. He vartioi, suojelee, luo yhteyksiä, opettaa ja kouluttaa.

He kantavat syvää planetaarista viisautta kollektiivissaan ja meissä ihmisissäkin on nk. haltia-ihmisiä.

Opi vastaanottamaan. Luonto opettaa sen täydellisesti kun antaudumme sille. Niin, antaudumme. Maa kantaa puhtaan runsaustietoisuuden koodit ja vain juurtumalla planeetan runsauskoodeihin opit todella tuomaan runsaustietoisuuden tähän materiaaliseen maailmaan ja käyttämään tätä pyhää luomisen voimaa elämässäsi.

– Zion🌹

Kirjoittajana Zion Serafina
Zion Serafina (ent. Piritta) Sipola on intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja.

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola