Rakas päiväkirja!
Tänä aamuna tunnen oloni kiitolliseksi ja sydän on laaja ja lämmin. Selkärangassani palaa kundaliinituli, joka nousee niskan kautta päähän ja ylächakrojen kautta lähteeseen. Jalkapohjissani kutittelee vahva maadoitus. Tunnen, miten yhteys alas ja ylös on hyvin auki ja kanavani taas päivittynyt. Näen yhä enemmän fyysisin silmin, tai sisäisen ja ulkoisen näkökyvyn linjautuessa, energiaolentoja ja usein ”matrix repeilee” ja näen maiseman todellisen luonteen eli harhan verho raottuu. Todellisuus tämän fyysisen maailman tuolla puolen on niin kaunis. Tai ei se minkään toisella puolella ole, se on mitä se on ja harhan verho siinä vain luo vääristymiä. Ilman nuita vääristymiä koen paratiisitaajuutta olevaisuudessani.

Olen mietiskellyt viime aikoina myös ihmissuhteita. Miten kiitollinen olen teistä jokaisesta sielunsiskosta ja -veljestä. Miten onnellinen, kun saan jakaa, tulla nähdyksi ja kuulluksi ja nähdä ja kuulla myös teidät. Jakaminen yhteisessä piirissä on niin tärkeää, oli se sitten fyysinen piiri tai virtuaalinen. Koodia on virrannut myös elämäni parisuhteista ja millainen dynamiikka niissä on ollut. Millaisia malleja olen vanhemmiltani niihin tuonut ja millaiset haitalliset ohjelmoinnit on noussut esille. Hyvin valaisevaa. Tietoisuus asioista luo hyvät edellytykset parantumiselle. Sanotaan, että nainen etsii isänsä kaltaista miestä alitajunnan tasolla. Havaitsin itsessäni ja menneissä suhteissa myös, että olen etsinyt äidin rakkautta suhteista, mitä vaille sisäinen lapsi tunsi jääneensä. Myös samanlaista kiintymysmallia olen havainnut kumppaneissa, kuin äidilläni.

Mun on täytynyt opetella olemaan yksin ja oivaltaa siinä, etten ole koskaan yksin. On täytynyt, pikemminkin olen saanut, vapauttaa itsestäni tosi raskaita ohjelmointeja, työstää traumaa, kipua, sitä kaikkea erillisyyteen perustuvaa koodausta. Olen saanut löytää jotain niin suurta, avautua niin mahtavalle voimalle, että olen saanut kaiken ja enemmän, mitä koskaan osasin toivoakaan. Olen löytänyt luojayhteyden, avautunut rakkauden kanavaksi sanan varsinaisessa merkityksessä. Korkein woima, puhdas pyyteetön rakkaus todella virtaa joka solussa ja pitää sydämeni auki luoden harmoniaa ja rauhaa ympärille. Aiemmin mietin haluamista ja että on ihan ok haluta erilaisia asioita ja toki niin onkin. Nyt vain koen, että mitä syvemmin olen kytkeytynyt luojavirtaukseen, sitä vähemmän osaan haluta mitään, sillä olen hetkessä ja minulla on kaikki mitä tarvin nyt.

Elän omaa tehtävääni toteuttaen täällä maassa ja se on se tärkein asia. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Toki kaiken pohjana on muistaa kuka olen, harmonisoitua pyyteettömän rakkauden virtaukseen kaikilla minuuden osillani ja sulautua rakkauteen. Minulla on sydämessä tieto, että tämä tehtäväni on yhteinen toisen ihmiskokemukseen tulleen sielun kanssa. Hyvin läheisen sielun. Tunnen, että hyvin pian on aika myös fyysisyydessä alkaa tätä työtämme yhdessä tekemään. Yhdessä meiän voima on melkoisen huikea, olen sen tuntenut energiatasolla. Tämä energia sanalle kuvaten on kotivärähtely. Se on minussa, se on sinussa ja yhdessä olemme se. Kuitenkin ”sääntöihin” kuului, että meidän tulee ensin löytää se itsestämme molempien, vasta sitten voi fyysisessä kohdata. Aiemmin sanoin, että olen valmis, enää en. Mistä minä voisin tietää, antaudun vain jumalaiselle. Olen avoin kaikelle mitä kuuluu tapahtua ja milloin, olen luopunut odottamisesta. Ihminen kun helposti jää kiinni odottamisen energiaan ja vetää näin puoleensa vaan lisää odotusta. Minä elän, täysillä ja NYT. Katson ympärilleni, katson sisimpääni ja kiitän. Niin paljon on mistä kiittää ❤️

Kirjoittajana Piritta

Piritta Sipola on intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja.

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola