PERSEPHONE
B120 – kirkas/oranssi
syntynyt 27. toukokuuta, 2021 klo 8:00 BST

Verikuun pimennys Jousimiehessä ja sen vanavedessä syntynyt Persephone, Ceresin tytär. Verikuun sanotaan olevan yksi vuoden 2021 keskeisimmistä kosmisista tapahtumista, tämä ekliptikan jälkeinen saapuminen antaa meille mahdollisuuden avata oven johonkin poikkeukselliseen suhteessa väriin ja valoon Aura-Soma matkallamme. Kun katsomme valoa, joka loistaa oranssiin, emme katso vain sitä, mitä se tarkoittaa itsellemme, vaan myös syvempää merkitystä, joka tulee sielustamme suhteessa siihen, mikä paljastuu järjestelmän syvempien näkökohtien kautta.

Kun Demeter edustaa maapallon kuolematonta sielua, Persephone edustaa ihmisten kuolematonta sielua. Pluto sieppasi Persephonen kuolemattomasta maailmasta alas maahan ja sillä tavoin hän/me menetimme luonnollisen selvänäköisyytemme, joka johti lisääntyvään ’minä’ kehitykseemme.    – Rudolf Steiner

Ceresin (kreikkalaisessa mytologiassa nimellä Demeter) tyttären Persephonen syntymällä on upea synkronisuus värien näkökulmasta katsottuna, koska oranssi, 119:n yläosassa pelastettiin tietoisella tavalla, ilmenee nyt alaosassa, yläosan kirkas tuo esiin valon oranssiin – hienostunut siirtymä, joka tuo helpotusta kuolemattomaan sieluumme. Persephone voisi todella auttaa tuomaan sielumme inkarnaation tarkoituksen olevaiseksi.

Jos ajattelemme tätä suhteessa numerologiseen vastaavuuteen siitä, kuinka 119 on myös 20, näemme kuinka 1 20:n kanssa on kuin 20:n, Tähtilapsen, fyysinen pelastus. Persephone, 120 on myös 12, ja 12:n kirkas sinisen yllä on absoluuttinen vastaväri Aura-Somassa kirkkaalle oranssin yllä. Tämä on niin synkronista suhteessa siihen, mitä se on ollut puuttuvana osana Lapsen pelastus -sarjassa, joka tulee olevaiseksi tässä ajan hetkessä, kun sitä todella tarvitaan suhteessa aikalinjan parantamiseen sekä eteen- että taaksepäin. Voisimme ajatella sitä alkuaskeleena (12), joka on syntynyt 21:n avaimen matkastamme ja merkityksestä suhteessa siihen, mitä tapahtuu. Aina, kun 21 avainta toistetaan, 120, Persephone, tulee osaksi koko aikalinjan parantamisprosessia: ovien avaaminen mahdollisuudelle selviytyä suhteestamme trauman kanssa, ja kuinka traumakokemuksen heräämisen osa tuo meidät suurempaan täyttymyksen tunteeseen, suurempaan tunteeseen autuuden potentiaalista ja syvät oivallukset, jotka voivat ilmetä, jos on niin, että voimme löytää tiemme sen läpi, mihin olemme hautautuneet suhteessa siihen, kuinka traumaattiset kokemuksemme vaikuttavat tapaan, jolla tiedostamattomat kaavat vaikuttavat siihen, mitä elämässämme tapahtuu. Se on niin tärkeää, tämä erityinen värin ja valon avautumisen palapelin palanen, numerosekvenssin avautuminen, jonka sisällä olemme todistamassa 12:n Henkistä pelastusta, ja kuinka se tulee olemaan 120:n sisällä. Persephone avaa oven uudelle mahdollisuudelle.

Toinen osa Persephonen tarinaa on suhteemme kommunikaatioon. Uskon todella, että tämä pullo voi auttaa meitä käpyrauhanen-aivolisäke yhteydessä, ja kuinka on, että potentiaalimme, jos voimme vapauttaa menneisyyden traumat, jos voimme saada oivalluksen siitä, miten ne ovat vaikuttaneet nykyiseen käyttäytymiseemme, voi myös avata selvänäköisyyden kapasiteetin, telepaattisen ja telekommunikaation kykymme mielen korkeampien toimintojemme suhteen.

Mytologiassa Persephonea kutsutaan Manalan jumalattareksi tai kuningattareksi. Persephone, Zeuksen ja Demeterin tytär (Ceres roomalaisessa mytologiassa), oli ollut hyvin suojattu koko lapsuutensa ajan, koska Demeter ei halunnut kenenkään näkevän hänen kauneuttaan ja henkensä puhtautta peläten, että he rakastuisivat häneen. Sanotaan, että Persephone oli tanssimassa ja nauttimassa perhosista niityllä, kun maa purkautui ja Pluto tuli esiin mustassa vaunussa viedäkseen hänet alimaailmaan. Ristiriitaiset tarinat kertovat, että Zeus antoi Pluton varastaa Persephonen, koska Zeus tiesi, ettei Demeter sallisi sitä. Demeter oli niin järkyttynyt tyttärensä menetyksestä, että hän ei istuttanut yhtään siementä tai hoitanut kasvua pelloilla. Ylimaailman jumalat saattoivat kuulla kuolevaisten nääntyvät huudot, jotka johtivat Zeuksen neuvottelemaan Pluton kanssa. Pluto suostui ’sallimaan’ Persephonen viettää kaksi kolmasosaa vuodesta äitinsä kanssa ja kolmanneksen vuodessa hänen kanssaan Manalassa, täten vuodenaikojen merkitys, mutta neuvotteluissa Pluto kerjäsi vielä yhden yön Persephonen kanssa. Tänä viimeisenä yönä Pluto tuli kertomaan Persephonelle mitä hänelle oli tapahtunut ja jakoi joitakin granaattiomenan siemeniä hänen kanssaan. Kuten legendassa sanotaan, jos syöt alimaailman hedelmiä, sinun on palattava sinne ja tämä temppu tarkoitti sitä, että Persephonen kohtalo oli aina palata alimaailmaan. Demeter oli sadonkorjuun, maatalouden ja hedelmällisyyden jumalatar ja talvikuukausina, kun Persephone ei ollut hänen vierellään, maasta tuli hedelmätön. Muinaiset kreikkalaiset pelkäsivät Persephonen nimeä ja välttivät sen sanomista. Hänen nimensä käännöksessä vuorottelevat joko pimeyden tuoja tai valon tuoja, ja minua muistutetaan Hadesin (Pluto) sanovan ’et ymmärrä, että olen pimeys’, ja Persephonen vastaus oli ’ja sinä et ymmärrä, että minulla on enemmän ymmärrystä varjosta kuin sinulla’.

Persephone on siten osoitus valon ja pimeyden kaksinaisuudesta, kuinka emme voi elää maailmassa tai itsessämme ilman varjoa. Matkustaessamme kohti individuaatiota aikalinjan oranssin paranemisen ja kirkkaan osan kautta valoa sisään tuoden, meillä on mahdollisuus päästä vapaaksi menneisyyden kaavoista ja loistaa valoa oranssiin sen jälkeen, kun se on tehty tietoiseksi Ceresissä (119). Menneisyyden kaavamallien kumoamiseksi, jotka luovat asioita, joita emme halua elämäämme, on välttämätöntä pystyä näkemään tai todistamaan puolueettomasti sitä, mikä on itsemme varjossa. Persephone on uskomaton lahja, joka on annettu meille tähän mahdollisuuteen saapumiseksi.

Rakkaudella ja valolla,
Mike
ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.

Aiheeseen liittyvää:
Kin 120 Yellow Electric Sun
The 21 Keys of Aura-Soma