Mitä se sydämestä eläminen oikein on ja miten kuunnellaan sydäntä. Entäpä miten sydän ohjaa. Meidän rintakehässämme on maailman voimallisin paikka, sillä se on rakkauden koti. Siellä lepää meidän todellinen voima ja viisaus. Fyysisen sydämen lisäksi meillä on sydänkeskus ja sydänchakra (itseasiassa useampikin sydänchakra eri nimityksillä, muttei mennä niihin nyt tässä). Meidän sydän on pyyteettömän rakkauden, myötätunnon ja ykseyden keskus. Sydän on se, mitä kohti meidän tulisi kurkottaa, kun haluamme löytää merkityksen elämälle ja vaihtaa kärsimyksestä vapauteen ja iloon.

Ennen kuin oma sydämeni lähti avautumaan, elin vahvasti mielen kautta ja siihen samaistuen. Voit vain kuvitella ja sinullakin on taatusti kokemusta siitä, millaista on elää mielen kärsimystarinoiden vankina. Asiat alkoivat kuitenkin isosti muuttua, kun sydämeni ”heräsi henkiin” ja alkoi vähitellen avautumaan. Se oli myös kivuliasta, sillä olin tallettanut paljon kipua ja haavoja sydäntilaani ja ne kaikki nousivat pintaan vapautettavaksi. Aluksi sydän teki auki-kiinni-auki-kiinni-liikettä ja siihen sai keskittyä, ettei taas laita muureja ylle totutun tavan mukaisesti. Lopulta kuitenkin muutaman vuoden energiatyöskentelyn ja parannusmatkan seurauksena elän sydäntietoista elämää ja sydäntilani pysyy avonaisena ja alati laajenevana.

Miten se sydäntietoisuus elämässäni näkyy ja miltä se tuntuu… sanalla sanoen rakkaudelta. Ennen niin vahvasti pelkoon ja erillisyyteen perustunut elämä on vain hämärä muistikuva, jonka tunteesta on mahdoton saada kiinni. Tilalle on tullut rauha, jota en koskaan osannut kuvitellakaan saavuttavani. Sanoin ennen, että olen vain levoton sielu, mutta ei se sitä ollut. Rauha on yksi sydämen kaunis ominaisuus, mikä syvenee myös hetki hetkeltä. Kiire on lakannut ja suorittaminen loppunut. Minä elän nyt-hetkessä ja menen elämänvirrassa mukana, pääasiassa seilailen flow-tilassa. En enää ole niinkään ulkoapäin ohjelmoitavissa ja ohjailtavissa, vaan olen löytänyt yhteyden omaan sisäiseen viisauteen, jota intuitioksikin kutsutaan. Sitä voisi kutsua myös sydämen ääneksi tai sielun viisaudeksi. Sydän ei käske, ei määrää, ei tuomitse tai pakota. Sydän on aina lempeä, kärsivällinen ja ohjaa rakkaudella. Siitä tunnistaa sydämen äänen. Se on aina sinun puolella haluten parastasi. Sydämesi haluaa sinun voivan hyvin ja nauttivan elämästäsi.

Kun rakkaus virtaa avonaiseen sydämeen ja sydämestä, olet yhteydessä universumin mahtavimpaan voimaan, pyyteettömään, universaaliin rakkauteen. Jumalalliseen rakkauteen. Minussa se tuntuu usein herkistymisenä, haluna kohdella kaikkea olevaista kauniisti, myötätuntoisena rakkautena, syvänä kiitollisuuden tunteena jne. Lista on pitkä. Fyysisiä tuntemuksia, kun rakkaus kunnolla virtaa, on autuus, ekstaasinomainen tunne, kuin olisit vasta rakastunut, mutta tunne ei laannu, vaan jumalainen täyttää maljasi ylitsevuotavaiseksi ja kun jaat itseltäsi, maljaa täytetään sitä mukaa. Olet ehkä kuullut sanonnan ”olla blississä”, siltä se tuntuu. Sydänkeskus voi myös kuumentua ja tunnet, kuinka sydämessä palaa rakkauden liekki. Tunnet, että olet harmoniassa kaiken kanssa ja elämä tarjoilee sinulle parastaan. Elämän haasteetkin selättää aivan eri tavalla, kun niitä tarkastelee sydämestä käsin. Silloin voi ymmärtää, että kaikella on tarkoituksensa ja osaa nähdä myös haasteissa siunauksen.

Oma elämäni muuttui sydämen avautumisen myötä aivan täysin. Ja se on yhä melkoisessa muutoksessa, sillä muutoshan on ainut pysyvä asia. Kyynisestä, elämältä turpaan saaneesta muijasta on tullut elämää syvästi kunnioittava ja rakastava ihmiskokemuksessa talsiva valo-olento, joka päivä päivältä syvemmin muistaa, kuka minä olen. Ja isossa roolissa tällä matkalla on ollut rakas sydämeni, joka on tämän kehotemppelin energiatasolla oleva portaali autuuteen, vapauteen; kotiin, josta emme todellisuudessa koskaan poistuneet.
– Zion Serafina

Kirjoittajana Piritta

Piritta Sipola on intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja.

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola