ARKKIENKELI HANIEL
B103 – opaalinhohtoinen vaaleansininen/syvä magenta
syntynyt 22. huhtikuu, 2003 klo. 11:11 BST

Arkkienkeli Hanielia kutsutaan ylistykseksi tai Jumalan armon loistoksi. Haniel liitetään yleisesti astrologiassa Kauris horoskooppimerkin värähtelyihin tai kuukausista joulukuuhun. Haniel on arkkienkelinä Taivaallisten hallitsijoiden (herruudet tai mahtavat, vallat tai hyveet ja voimat) päällikkö. Hänellä on läheinen yhteys Eenokkiin ja sitä kautta yhdessä Metatronin kanssa Haniel omaa yhteyden kaldealaiseen Ishtariin, Venuksen hallitsijaan ja on siten yhteydessä myös Lusiferiin ja Quetzalcoatliin.

Mars planeetan hallitsijana oleminen on yksi Hanielin tuntomerkeistä, tämän tasapainopullon syntymähetkellä Mars oli sattumalta lähempänä Maata kuin mitä se on ollut viimeisen 73,000 vuoden aikana. Mars on tässä ajassa kohonneessa suhteessa Venukseen. On olemassa voimakas tunne siitä, että suhteemme tulevaisuudessa Venukseen sekä Hanielin ja Aura-Soma arkkienkelisarjan syntymiin ovat yhteydessä toisiinsa. Pian julkistetaan Aura-Soman Archangeloi esenssisuihkeet. Nämä edustavat olentoja, jotka ovat kehittyneet paljon Maata aikaisemmin olleella aikakaudella. Nyt nämä olennot asettavat itsensä käytettäviksi ihmiskunnan apuun ja ohjaukseen.

On myös sanottu, että Haniel on yksi elohisteista. Hanielin ilmentymä on yleensä erittäin kaunis nainen, joskus myös poikkeuksellisen komea mies – Haniel symbolisoi kauneutta, nautintoa ja ystävyyden ylläpitämistä. Hanielilla on lahja tehdä hedelmällistä asioista, jotka eivät sitä aiemmin ole olleet: muuttaa surullisuuden, ahdistuksen ja huolen tiloja kohti onnellisuutta. Haniel auttaa meitä tunnistamaan ja täyttämään aukot elämässämme sisältämme sen sijaan, että jatkaisimme kaipuutamme niiden täyttämiseen itsemme ulkopuolelta. Haniel inspiroi sitä, mikä tekee elämästä elämisen arvoista: ystävyys, rakkaus, kumppanuus, harmonia ja tasapaino.

Haniel yhdistetään ruusuun, joka on kauneuden, mielenylennyksen ja ilmenemisen symboli.

Yksi Hanieliin liitettävistä kivistä on smaragdi. Tällä on oma merkityksensä Aura-Soman kehityksessä tässä ajassa. Värejä tutkiessamme korkeamman tahdon opaalinhohtoinen vaaleansininen johtaa meidät sydämen smaragdiin. Tämä vaaleansininen energia pyytää meitä katsomaan sydämessämme olevaan totuuteen, jotta saamme paremman ymmärryksen rauhasta ja pystymme vaivatta kommunikoimaan kauttamme tulevasta.

Syvä magenta kuvastaa rakkautta ylhäältä, rakkautta, joka on synonyymi suopeuden ja viehkeyden kanssa. Silti se on myös rakkautta, jota osoitamme pieniä asioita kohtaan, elämän yksityiskohtia kohtaan. Mikäli kykenemme kohdistamaan hoivamme ja huomiomme hengettömiä esineitä kohtaan, laajentamaan hoivan kasveihin ja eläimiin, silloin meillä on myös mahdollisuus välittää enemmän kanssaihmisistä. Tämä on vaaleansinisen esenssi suhteessa syvään magentaan: tulkoon rakkaudellisuus.

Mikäli tulemme paikasta, jossa on puutteita rakkauden suhteen tai tunteesta, että meillä ei ole tarpeeksi, silloin emme ole jollain tavalla sallineet rakkauden tulla kauttamme. Tunteemme puutteesta on myös tulos siitä, mitä emme ole kohdistaneet pieniin asioihin ja siitä, kuinka koemme rakkauden tarpeemme näin.

Jokaisella meistä on auktoriteetti, joka on ehdoton ja hiljainen; voimme vain menettää sen. Tämä tapahtuu suhteessa oman itseisarvon asioihin, kun kyseessä on yritys kontrolloida pelon, manipulaation tai muiden näiden kaltaisten asioiden kautta. Vastalääke tähän ilmiöön, jolloin voimme seistä oman auktoriteettimme takana, omassa itseisarvossamme, on valon tuleminen viidenteen chakraan, kurkkuchakraan. Sinisestä tulee vaaleansininen ja tunnemme syvän magentan tuen, rakkauden ylhäältä, harjoitellessamme käytännössä hoivan ja huomion kohdistamista pieniin asioihin.

Tämä pullo, osana pääsiäisen juhlintaa tänä vuonna ja osana Aura-Soman 20-vuotista olemassaoloa maailmassa, omaa myös suhteen valokehon eli toisen kehon rakentamiseen. Tämä on luultavasti asia, josta Aura-Somassa on kyse: aura tarkoittaa valoa ja soma kehoa. Haniel korkeampana tahtona voidaan mieltää pulloksi, joka palauttaa rauhan sisäänpäin ja ulospäin.

Aura-Soman numerologiassa on kaksi porttia, kaksi numeroa 11. Kaksi Aura sanan kirjaimissa A ja a, kaksi Soma sanan kirjaimissa S ja a. Nämä kaksi porttia sallivat muiden numeroiden läpitulemisen: pullon numero B039 (Egyptiläispullo II) ja pullon numero B064 (Djwal Khul). Nämä pullot 39 ja 64 ovat yhteensä 103. Hanielin ilmaisu tai ydinlause voisi olla tähden kohoaminen vihkimyksen portin kautta.

Tässä vielä muutama numeroihin liittyvä ajatus niistä kiinnostuneille. Hanielin numerosarjaa katsottaessa löytyy sieltä heti smaragdiyhteys: B010 ja B003, vihreä/vihreä yhdessä sininen/vihreä tasapainopullon kanssa. Toinen huomionarvoinen yhdistelmä on B013/B091, Aura-Soman Uuden ajan tarotkorttien kuoleman kortin meno- ja paluumatka, kirkas/vihreä ja oliivinvihreä/oliivinvihreä tasapainopullot. B091 on yhteenlaskettuna jälleen B010, tuoden meidät takaisin vihreä/vihreä pulloon yhdessä sen paluumatkan B088 kanssa, joka on B003 käänteisenä (sininen/vihreä) ilmaistuna vihreä/sininen pullossa. Mielestäni on melko eleganttia, että B088 tuo meille yhteyden torniin, B016 (violetti/violetti), yhdessä sen paluumatkan kanssa eli Arkkienkeli Mikaelin, tasapainopullo B094 (vaaleansininen/ vaaleankeltainen), ja yhteyden Arkkienkeli Samaeliin, B102 (syvä oliivinvihreä/syvä magenta). Arkkienkeli Mikael (B094) on myös B013 vihjaten läheiseen yhteyteen.

Ensiajatukseni – rakkaudella ja valolla, kuten aina

ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.