Mä tunnen suurta myötätuntoa ja rakkautta jokaista ihmistä kohtaan, jotka tavalla tai toisella, heistä riippumattomista syistä ovat keskellä egon vallassa olevien poliittisten marionettien näytöstä. Samaan aikaan tunnen suurta iloa nähdessäni kuinka monet ihmiset tuntevat myötätuntoa ja lähettävät rakkautta heille. Yhä suurempi joukko ihmisiä ei enää valitse puolia, koska he ymmärtävät, että se on kaiken sodan ja väkivallan juurisyy, vaan valitsevat rauhan ja rakkauden. Myös täällä sosiaalisessa mediassa lukemattomien ihmisten kuvia koristaa kyyhky, joka edustaa heille rauhan ja ykseyden aatetta.

Mielestäni on tärkeä sisäistää syvällisesti, että yksikään sota ei ole kansalaisten sota, vaan niitä aloittaa ja ylläpitää vallasta sokaistunut eliitti marionettiensa avulla eli poliittisten johtajien, jotka ovat hekin vain pelinappuloita paljon suuremmassa pelissä. Meillä ihmisillä on kuitenkin valta päättää tuo peli ja valita rakkaus. Tunnen paljon Venäjällä syntyneitä ja siellä asuvia ihmisiä sekä muutamia ihmisiä Ukrainasta, eikä yksikään heistä toivo tai tue sotaa eikä haluaa pahaa toisilleen. Näiden sotien taustalla on aivan sama pelon energia millä on yritetty saada kansoja pelon tilaan ja toisiaan vastaan hallintatarkoituksessa jo ikuisuuksia, mutta sen pelon jokainen voi lopettaa vain syvällä itsessään.

Jos katsomme vain viimeistä noin 7 vuotta, niin ensin oli terroristit, sen jälkeen ilmastonmuutos, jota seurasi korona ja nyt tämä vallitseva tilanne. Kun yksi kansoja jakava, mutta lehdistöä ja jättiteollisuuden aloja rikastuttava uhka loppuu, alkaa välittömästi toinen. Kaikki pelko ja siitä syntyvä väkivalta ja sodat kumpuaa erillisyyden harhasta. Väkivalta alkaa siitä, kun piirrämme maahan viivan ja asetumme sen jommalle kummalle puolelle, siitä alkaa dualismin harhainen peli, jossa uskottelemme olevamme toisiamme vastaan, ja näitä rajoja piirretään meille voimakkaammin kuin koskaan, mutta meillä ihmisillä on valta pyyhkiä ne pois. Onneksi niin massiivinen määrä ihmisiä on oikeasti heränneet näkemään tämän läpi ja valitsevat eri puolien ja oikeassa olemisen tarpeen sijaan todellisen rakkauden, myötätunnon ja rauhan. Ja tuo määrä kasvaa päivittäin. Se on se energia, mikä muuttaa maailman oikeasti ja lopullisesti pelosta rakkauteen.

Jos olet jo herännyt todelliseen rakkauteen eli ykseyteen tai olet päätynyt sen ymmärtämään mielen tasolla tieteellistä polkua pitkin kvanttifysiikan avulla, niin nyt on tärkeämpää kuin koskaan elää sen totuuden mukaan, eli pysyä rauhassa ja rakkaudessa eikä lähteä enää mukaan dualismin peliin valitsemaan puolia vaikka kuinka pelottaisi. Se on ainoa toimi, joka voi päättää väkivallan ja vastakkainasettelun, niin ihmisen yksilöllisessä kokemuksessa kuin koko ihmiskunnassa kollektiivisesti. Jos rukoilet, niin rukoile jokaisen puolesta ketä tämä vallitseva tilanne koskettaa, synnyinmaasta huolimatta, ja jos ymmärrät jo sen, että se energia mitä lähetämme ajatusten ja rukousten avulla, menee aina perille, niin lähetä rakkautta yli rajojen ja valtioiden, jokaiselle ihmiselle, joka pelkää ja joka tahtomattaan on joutunut keskelle vallanhimosta sokaistuneiden, syvässä rakkaudettomuuden tunteessa elävien tahojen ja heidän marionettien valtapelin keskelle.

Jos ystäväsi pelkää, valitsee puolen ja haluaa järeämpiä toimia, tehokkaampia aseita sekä suurempia sotajoukkoja, älä asetu häntä vastaan vaan rukoile ja lähetä hänelle rauhaa sekä kirkkautta nähdä se ainut todellinen ja pysyvä ratkaisu koko ihmiskunnan kaikkiin haasteisiin, joka on ykseyden energia, eli pyyteetön rakkaus. Väkivalta ei voi ikinä loppua väkivallalla eikä sodat sotimalla, koska aina jää joku, joka menettää kaiken ja haluaa kostaa. Se on loputon sykli. Kaikki viha, tuomitseminen, vallanhimo ja ahneus, kumpuaa aivan samasta paikasta, eli erillisyyden harhasta ja siitä johtuvasta syvästä pelosta, eikä se voi ikinä loppua väkivallalla eli pelolla, koska se vain ruokkii lisää sitä. Se voi päättyä vain rakkauteen, ja pelko voi päättyä ja rakkaus alkaa vain syvällä meissä jokaisessa sisällä.

Tee tietoinen valinta ja valitse rakkaus yli puoluerajojen, valtioiden, uskontojen, ihonvärien, seksuaalisten mieltymysten ja yli minkään ulkoisten asioiden. Ala näkemään aidosti meidät kollektiivisena ihmiskuntana, jossa jokainen ajatus, sana ja teko, sekä ennenkaikkea se energia noiden taustalla, vaikuttaa ja muokkaa koko maailmaa ja koskettaa jokaista ihmistä ja eläintä. Ja muista, että mitä räikeämmäksi pelko kokemuksessamme nousee, sitä kirkkaammaksi käy myös valo, ja nyt on aika astua entistä tukevammin ykseyden energiaan, eli pyyteettömän rakkauden piiriin, joka koskee aivan jokaista ja joka ei jätä ketään ulkopuolelle. Se on todellista rohkeutta ja rohkeus on yksi rakkauden ilmenemismuoto. Suurta pelkoa on tarttua aseisiin.

Jos tämä teksti resonoi sulle, se rohkeus ja rakkaus sun sisällä on nousemassa voimakkaasti pintaan. Paljon rakkautta, valoa ja voimaa jokaiselle, uskomuksista, näkemyksistä, mieltymyksistä ja ulkoisista piirteistä huolimatta.

Kirjoittana Jussi Ahde

Jussi pitää ykseystietoisuuden, eli pyyteettömän rakkauden kirkastamiseen ja kasvattamiseen suunnattuja retriittejä, sekä kirjoittaa näkemyksiään toistaiseksi Facebookissa:
https://www.facebook.com/jahde

Retriiteistä saa tietoa sekä niihin voi ilmoittautua tämän ryhmän kautta: https://www.facebook.com/groups/358099397968499/