CERES
B119 – oranssi/syvä magenta
syntynyt 14. joulukuuta, 2020 klo 11:45 GMT

Numero 20 on ollut sangen merkittävä tänä vuonna, Aura-Soma pullossa 20 on Tähtilapsi. Tämä pullo edustaa tavallaan lapsen vaikeuksia, shokkia, traumoja, kaikkia vaikeuksia aikalinjalla, esiaikaisia sekä ihmissuhteissa. Kun tarkastelemme Tähtilasta (B020), tarkastelemme myös pulloa B098 (Sandalphon), pullon 20 paluumatkaa ja käänteistä Ekhoa (B118): on tunne siitä, että Ceres pullossa jotenkin erittäin merkityksellisesti on potentiaali käänteiseen. Punainen/violetti B019 muistuttaa minua aina George Harrison laulusta ”Eläminen materiaalisessa maailmassa”. Se on melkein kuin tämä olisi haastanut kaikki tällä planeetalla. Kuinka elämme aineellisessa maailmassa vuonna 2020? Koko arvonantomme on muuttunut ja haastettu.

Pullossa 19 on myös fyysinen pelastus, pullo 1, näyttäen meille mitä on tapahduttava; miten on, että jos haluamme jotain erilaista, meidän on otettava vastuu joko fyysisyydessä tai siinä, mitä päätämme ilmentää.

Tarkastellaan myös lyhyesti pulloja 11/89, jolla on selkeästi suhde väritasolla (punainen/syvä magenta), sitä kutsutaan ”Energian pelastajaksi” ja epäilemättä Ceres pulloa tullaan kutsumaan myös ”Shokin pelastajaksi”. Katsotaanpa kuinka siitä voi olla hyötyä suhteessa aikalinjan parantamiseen, sekä itsellemme tässä elämässä että myös geneettisesti tai esi-isällisesti syyperäisille tekijöille, jotka ovat jättäneet meidät siihen missä olemme nyt ja jotka on arvioitava uudelleen.

Menneisyydessä istutetut siemenet, jotka ovat johtaneet meidät tilanteeseen, jonka kohtaamme nyt. Tämä pullo antaa meille valtavan mahdollisuuden parantaa trauma ja shokki, ei ainoastaan tullessamme inkarnaatioon tähän hetkeen, mutta myös kykenemällä istuttamaan valon ja autuuden siemeniä niille, jotka ovat vielä tulossa. 11 on aina oviaukko, sekvenssi, joka on kehittynyt 11:n kanssa pullojen 110-119 numerosarjan alussa, tarjoaa meille oviaukkoja. Pullon 119 on oltava syvempi meditaation taso (B9), tietoinen läsnäolo ja tietoisuus siitä, kuinka saavuttaa oivallus käytännön kautta. Itsemme pelastaminen keskellä aikajanalla soivaa herätyskelloa. Meditaatioilla, joita olemme jakaneet Aura-Soman verkostossa viime kuukausien aikana, on oltava myötävaikutus, kuinka pieni tahansa, kohti ratkaisua. Potentiaali, joka saavutetaan oivallusten kautta on se, että siitä tulee voimavara sisäiselle valolle. Koska 119 liittyy 10 Tähteen, se osoittaa, että se liittyy olemuksemme syvempiin aspekteihin, joita voidaan kutsua kolmanneksi kehoksi. Ajattelun (9 Tähti) ja tunteen (11 Tähti) tuolla puolen on olemuksemme. 10 Tähti puhuu myös syyperäisestä luonteesta, ”sitä satoa korjaat mitä kylvät.” Tämä on niin vahva teema Ceresin kanssa, hän on sadonkorjuun jumalatar sekä siementen hoitamisen ja istuttamisen jumalatar.

Jokaisella ajatuksella ja jokaisella tunteella on taajuus, siemen jollekin, jonka on tarkoitus syntyä maailmassa, on se, että saatamme kasvattaa todella toivomiamme kasveja intentiolla mieluummin kuin tiedostamattomilla, manipuloivilla taipumuksilla.

Ceres roomalaisessa mytologiassa tunnetaan äidin rakkaudesta, äidin hoivasta. Kuinka syntyvän Ceresin kautta voimme ehkä parantaa suhdetta äitiin, äidin ollessa sekä fyysinen äitimme että maapallon olento Gaia. Tämä suhde on ensiarvoisen tärkeä tulevaisuuden kannalta ja kuinka onkaan, että syvin onnellisuus (oranssi) voi syntyä, jos ymmärrämme tämän suhteen, mitä hän meiltä pyytää. Alaosan syvä magenta on osoitus myös siitä, kuinka kriittinen tilanne on tällä hetkellä, syvä magenta sisältää kaikki värit, rakkauden ylhäältä ja rakkauden pieniin asioihin, antaen meille mahdollisuuden tuoda tuo kaikki oranssin täyteyteen.

Sanotaan myös, että voimme nähdä pullossa 119 toisen näkökohdan pullosta 20 jumalattaren (2) henkisenä pelastuksena (0), se on niin erityinen Ceresin suhteen, kuinka meidän on ensin hoivattava itseämme ennen kaikkea muuta löytääkseemme äidillisen rakkauden itsestämme ja itseämme kohtaan, löytääksemme äidillisen siemenen hoitamaan sitä, mikä on ollut rakkaudettomuudessa sisimmässämme.

Tunnelin päässä on valo, jossa suhde aikaan muuttuu, kun astumme hetkeen epäröimättä. Jokainen hetki on olennaisesti vapaa, ja vain se, mitä tuomme hetkeen, ehdollistamalla tai menneisyyden haamuilla, korruptoi hetken energian. Ceres tarjoaa meille mahdollisuuden päästää irti ja etsiä lohtua Urielin kanssa (pullon 19 paluumatka, 97) saadaksemme selkeyttä kohti sisällä olevaa viisautta.

Ceres, Saturnus ja Ops titaanien tytär, ja jonka vastine kreikkalaisessa mytologiassa on Demeter, oli yksi kuudesta ensimmäisestä jumalasta sisarustensa Pluton (vastine kreikkalaisessa mytologiassa on Hades), Vestan (Hestia), Neptunuksen (Poseidon), Junon (Hera) ja Jupiterin (Zeus) kanssa.

Tunnetuin tarina Ceresiin liittyen on hänen tyttärestään Prosperpinasta, jonka Pluto varastaa alimaailmaan. Ceres, pöyristyneenä tyttärensä menettämisestä, etsi väsymättä laiminlyöden ’velvollisuuksiaan’, mikä johti kuivuuteen ja nälänhätään. Saadessaan selville tyttärensä olevan alimaailmassa, hän aneli hänen vapauttamistaan. Pluto suostui, mutta vain kuudeksi kuukaudeksi vuodessa. Tämä kompromissi on johtanut vuodenaikoihimme, talvikuukaudet ovat, kun Prosperpina on alimaailmassa ja Ceres kaipaa tytärtään, ja loistavat, hedelmälliset kesäkuukaudet edustavat Ceresin ryöppyävää iloa rakkaan tyttärensä jälleennäkemisestä.

Ceres suojaa naisten siirtymiä tytöstä naiseuteen, naimattomasta elämästä avioliittoon ja äitiyteen. Ceresin voidaan tunnistaa myös auttavan vainajaa tuonpuoleiseen siirtymisessä, jos hänelle annetaan asianmukaiset rituaalit.

Ceresin etymologian uskotaan olevan ’kerh’, joka tarkoittaa ’ravitsevaa, kylläistä tai ruokkivaa’.

Rakkaudella ja valolla,
Mike
ASIACT Academy, Aura-Soma Products Ltd.

Aiheeseen liittyvää:
Ceres In Your Astrology Chart: Acknowledging A Deeper Mother Imprint