Rakkaat sisaret ja veljet,

on suuri ilo ja kunnia tervehtiä teitä rohkeat valomajakat. Suuret sydäntietoiset valonsoturit, hyvyyden jumalattaret. Alatte vähitellen muistamaan. Alatte muistamaan sen, kuka te olette ja se muuttaa teitä perustavanlaatuisesti. Se lähtee muovaamaan teitä takaisin siihen jumalaiseen muottiin, joksi teidät on luotu. Kerrokset murenevat ympäriltänne yhä nopeammin ja olette oppineet, miten asiat käsitellään sydämen kautta niin paljon kauniimmin ja helpommin. Kristusvalokipinänne kirkastuu ja teillä on tähtihetkiä yhä enemmän. Mutta myös armottomuutta vielä, etenkin itseänne kohtaan. Haluatte asioiden tapahtuvan heti, mutta asiat tapahtuvat, kun niiden on tarkoitus tapahtua. Vieläpä niin, että ne asiat tapahtuu, joiden kuuluu tapahtua. Äitijumala tietää kyllä, mikä on teidän korkein paras, vaikka toisinaan epäilette sitä(kin).

Myötätunto on kasvanut planeetallanne kuukauden aikana aivan valtavasti ja sen energian myötä rakkaus saa yhä enemmän tilaa toimissa ja rakenteissa. Se on kaunista ja herkkää feminiinisyyttä. Alatte ymmärtämään vähitellen, kuinka valtava roolinne on maassa tänä aikana.

Tulitte nostamaan maan pois pimeyden pitkältä aikakaudelta ja tämä missio sielussanne muistatte vähä vähältä sopimuksenne. Ne pienetkin präntit, joita hieman alkuun vastustelitte. Mietit, koskeeko tämä nyt juuri sinua?! Jos luet tätä, kyllä tämä on juuri sinulle. Tämä viesti on valokoodattu ja sen lukee vain ne, jotka tuntevat kutsun sydämessään, tälle mestarien taajuudelle. Pyyteettömälle rakkaudelle sen puhtaimmassa olemuksessaan.

Ja te todella kamppailitte sen kanssa, miten erilainen olette, miten ette sopineet joukkoon. Usea teistä valitsi särkymisen jo siinä perheessä, minkä valitsitte. Sen myötä teille avautui anteeksiannon valtava merkitys. Armon lahja sydämellenne, rauha rauhalle. Ja teille syntyi valtava kaipuu jonnekin, mitä ette ymmärtäneet. Se kaipuu vei teitä läpi moninaisten parisuhteiden, aktiviteettien, ystävien, mutta petyitte aina. Etsitte ulkopuoleltanne, etsitte rakkauden kotia. Ja myöhemmin oivalsitte, että koti olikin ollut kokoajan läsnä, olitte vain unohtaneet. Kun sitten haparoivin käsin raotitte sydämenne kodin porttia, itkitte ilosta, surusta, rakkaudesta.

Tunsitte, että olitte löytäneet jotain niin arvokasta, että elämänne ei enää ollut entisellään. Sydämestänne tuli kompassi ja koti, mutta myös muuntaja ja lohduttaja.

Ja te löysitte kipupisteitä, paljon piilossa olleita kipupisteitä. Gaian värähtelyjen muutos toimii siinä avustajana ja resonanssien kohotessa pinnalle, tulvii teidänkin pinnalle piilotettuja haavoja ja tunnesolmuja. Ja yksi kerrallaan sinä avaat solmut, puhdistat mieltäsi, kehoasi, energioitasi, sydäntäsi ja sieluasi. Sukusi, esivanhempiesi ja sielunperheesi solmuja. Suodatat kollektiivin matalia pelkovärähtelyjä. Sellainen sinä olet, suuri ja voimallinen valo-olento ihmisen olemuksessa nyt tässä ulottuvuudessa.

Ja herkkyys sisälläsi kasvaa. Tunnet läheistesi tunteet, ystäviesi pelot, naapurisi ärtymyksen. Kollektiivissa vellovan pelkotsunamin. Sielunperheesi prosessoinnin. Ja sinua pyydetään fokusoitumaan siihen, mikä on omaasi ja jättämään huomiotta muu. Sinua opetetaan, kuinka sinä olet tuo kaikki ja fokusoitumalla itseesi tuo kaikki muukin osaltasi hoituu.

Ja ne uskomukset, jotka oli jo varhaisessa vaiheessa ajettu sisääsi, ne, jotka ohjelmoi sinut ajattelemaan, että muut ensin, itse viimeisenä, oli aika hävitä. Ensin tullen tietoisuuteen, koodinvaihtoon. Tilalle itsen syvä, pyyteetön rakastaminen. Itsensä hyvinvoinnin etusijalle laittaminen, Oman itsen toiveiden ja tarpeiden kuuntelu. Huomasit, miten tiukassa ovat ne mallit, miten syyllisyys ja syvään juurtunut häpeä olivat lymyilleet pitkään sisimmässäsi. Miten itsensä rakastamisesta oltiin tehty yhteiskunnassanne huono asia, ylimielinen, narsistinen asia, syyllistävä asia. Ja et halunnut kenenkään osoittavan sormella sinun herkkää tähtiolemustasi, enkeliolemustasi, joten kapinoit hieman.

Lopulta nyt-hetken loputtomassa kaiussa löysit yhteytesi suureen henkeen, valoosi ja vapauteesi. Se vain täytti olemustasi vähä vähältä, enemmän ja enemmän, kunnes olit sädehtivä. Kirkas ja voimakas. Ja sinä löysit kotiin, muistit. Päätit jatkaa tästä loputtomaan rauhaan ja rakkauteen, olla ei mitään mahdollisuuksien rajattomassa kentässä. Tulit siksi, joka olet. Kaikki.

Kirjoittaja Piritta

Intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola