Olen päättänyt antautua, todella antautua. Oman korkeimman minän ohjaukselle, sydämeni kutsulle. Antaudun elämälle ja kuolemalle.

Olen päättänyt juurtua, juurtua syvälle, maaemon ytimeen, viedä itseni sinne kokonaan. Olla äitini sylissä. Otan maaäidin osaksi perhettäni. Nöyränä, sydän auki, syvästi kiittäen.

Olen päättänyt antautua pimeydelle, omalle alitajunnan verhotulle kurjuudelle, joka ohjailee niin huomaamattomasti, etten edes sitä havaitse. Sukellan sinne syvimpiin kolkkiin ja seison selkä suorana omille varjoilleni. Katson omia harhaluomuksiani silmiin ja pyydän itseltäni anteeksi, että hylkäsin itseni, unohdin osan itsestäni. Annan itselleni anteeksi harhan, erillisyyden kokemuksen. Näen itseni pimeytenä ja näen itseni valona, täydellisenä tasapainona, harmoniassa kaikkeuden kanssa. Kaikkeus itse. Jing ja Jang.

Olen päättänyt antautua omalle sielunpolulleni, täydellä sydämellä. Enää en katso taakseni. Osan silloista vain kuuluu palaa, puhdistavalla liekillä. En voi muuta kuin luottaa itseeni, en mieleeni, vaan siihen osaan, joka on kotona. Päästän irti kaikesta, sallin henkiosani tietää, minkä kuuluu hävitä ja minkä jäädä. Tiedän, etten omista mitään. Minulla on vain ajatus, hengitys, joka on kuin kuolema ja syntymä, joka hengenvedolla.

Olen päättänyt antautua rakkaudelle, niinkuin vain rakkaudelle voi antautua. Koettamatta edes selittää sanoilla kokemaani, sillä sanat luovat harhaa ja niin moni kokee eri tavalla, oman uskomusjärjestelmän kautta. Ja mitä tuohon uskomusjärjestelmään tulee, annan omani tulla näkyväksi, muunnettavaksi armolla.

Olen päättänyt akaasisten aikakirjojen totaalisiivouksesta. Nyt on aika! Annan jokaisen kiertoni traumakokemuksen, joka on parantamatta, nousta tietoisuuteeni, jotta saan kiitollisena kohdata nuo kokemukset ja parantaa traumani. Annan jokaisen eteeni tuodun ihmisen nostaa pintaan kaikki tarkastelematta jääneet, piilotetut tunteet, jotka haluavat tulla nähdyksi.

Olen päättänyt antautua, vapautua, parantua, rakastua. Elämään. Itseeni. Ihmisiin, eläimiin, luontoon. Sinuun.

Olen päättänyt, että syvennän anteeksiannon kokemista, tuntemista sydämessäni itseäni ja muita kohtaan, sillä antaudun vapauteen. Vapaudessa on täydellinen anteeksiantamus, joka vie kohti armoa. Tuon armon syvintä olemusta haluan tunnustella, heittäytyä sen lujille käsivarsille täysin luottaen sokeasti. Hypäten tyhjyyteen, sukeltaen syvimpään kokemiseen.

Antaudun, päästän irti ja luovun menneestä, tulevasta, sopimuksista, valoista, akaasiasta. On vain puhdas tietoisuus, joka on kokemassa matkaansa ylösnousemuspolulla kohti ykseyttä. Näin olkoon ja näin se on.

Kirjoittaja Piritta

Intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola