Katson sisimpääni, pysähdyn omaan sisäiseen hiljaisuuteeni. Mitä se viestii, miltä se tuntuu. Suljen silmät ja hengitän syvään, koko kehooni, sydämeeni. Energiani laajenee ja avautuu laajaksi avaruudeksi.

Sydämeni muistuttaa, että näytelmä, jossa olemme mukana, on meidän yhteinen luomus. Roolitukset ennalta sovittuja ja ohjaaja meissä jokaisessa. Olemme harjoitelleet näytelmää paljon ja hioneet draaman kaarta ja juonta yhdessä kauan. Jopa unohdus on muistamisen kannalta oleellista. Elämän näytelmä, jossa jokaisen esiintyminen on yhtä oleellista. Olemme yhdessä nauraneet, että kuinkahan todesta tämän kaiken todellisuudessa otamme, kun kuljemme unohduksen verhon lävitse, mutta ei meillä tainnut olla aavistustakaan. Mikä näytelmä, tätä parempaa ei olekaan.

Sydän kuiskii myös, että näytelmän tuolla puolen on todellinen olemus, puhdas totuus. Voimme aina uloskirjautua apinamielestä ja tulla kotiin, nyt-hetkeen. Kun olet maistanut rauhaa, sitä todellista sisäistä rauhaa, tiedät, miten löydät sen aina sisältäsi. Sydämessä on myös portaali todelliseen kotiisi. Koti on siellä, missä sydän on tai sydän on kotisi. Fyysinen todellisuus on heijastusta sisäisyydestäsi, sen kaikista olemuspuolistasi ja ne ilmentyy sinulle ihmisten, asetusten ja tapahtumien kautta. Millä taajuudella värähtelet, sitä taajuutta ulkopuolesi sinulle tarjoilee. Jos siis haluat muuttaa ulkoista, työstä sisintäsi. Se muuttaa aina ulkoista todellisuuttasi, se on laki. Niin sisällä kuin ulkona, alhaalla kuin ylhäällä.
Sydämen portaali johtaa kosmisen äidin sydämeen, äitijumalan sydämeen. Ja se on rakkaus, autuus ja rauha. Se on kirkkain valo, läsnäolon täydellinen ekstaasi ja vapauden hurmio. Se on yhteys kaikkeen.

Syvennyn tuohon kipinään, joka sydämessäni on ottanut roihuavan liekin muodon. Se on pyhä tuli, jota kannan. Se on tuli, joka polttaa pois kaiken turhan. Se on tuli, joka herättää sinun tulesi. Olet kuullut peiliefektistä. Minä olen peilisi ja näytän sinulle, mitä sinun on hyvä itsessäsi havainnoida ja sinä teet minulle samoin. Se on kaikki hyvää ja kaunista. Sydän ei loukkaannu, puolustaudu, saati hyökkää. Se on ja säteilee rakkautta, hyväksyntää ja myötätuntoa. Mieli, joka pitää kiinni erillisyyden harhasta, loukkaantuu, suuttuu, kyräilee ja keksii tarinoita. Ainaisia tarinoita, joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Totuus on yksinkertaista ja sen tunnistaa sydämessä. Mielen tarinoita ei tarvitse uskoa, eikä varsinkaan samaistua mieleen. Et ole kehosi, mielesi, ajatuksesi, tunteesi, sanasi, statuksesi, tekosi, menneisyytesi, tarinasi… kuka sinä olet? Kuka minä on? Kuka on kaiken yllä, kaiken näytelmän tuolla puolen.
Kuka on aina perillä, kotona. Kuka on ikuinen henki, rakkaus. Kuka sinä olet?

Pyhän hengen virratessa sisääni, tunnen olevani perillä, nyt. Ei ole mitään muuta, kuin nyt- hetki. Kun olet kiinni menneessä, pidät kynsin hampain kiinni muistoista menneisyydessäsi, pidät itsesi lukkiutuneena lineaarisen ajan harhaan. Lineaarinen aika on 3D-matrixin tuotantoa. Nyt-hetkessä ei ole mennyttä, ei tulevaa. Läsnäolossa olet vapaa. Kun hyväksyt kaiken, mitä on, nyt, vapautat jumiutuneet ja ahtaat mielipiteet, jotka ovat mielen luomia ajatuskuvioita, joilla ei ole todellista painoarvoa.

Huomioiden todellisen olemukseni, pysähdyn itseni äärelle.
Hiljaisuus värähtelee rauhaa ja läsnäolon iloa ja riemua. Kuulen vereni kohinan, sydämeni sykkeen. Tunnen energian virtauksen. Olen auki maahan ja taivaaseen ja yhtä kaiken kanssa. Sisäinen avaruuteni on täynnä ja samalla se on tyhjä. Ei mitään ja kaikki.
Rakkaus, joka minussa vahvistuu, näyttää tietä kohti syvempää ydintäni, josta löytyy kaikki aarteet, mitä ikinä osaan kaivata ja enemmän.

Kirjoittajana Piritta

Piritta Sipola on intuitiivinen parantaja, energiahoitaja ja äänihoitaja.

Nettisivut: www.rakkaudenkanava.fi

You Tube: Rakkauden kanava

Facebook: Rakkauden kanava – Piritta Sipola